monikaa13 04.10.05, 21:42 Naprawdę lubię tę aktorkę, jest znakomita nie tylko w mjm, ma fajny charakter i jest super kobitką, podoba mi się jej styl bycia i poczucie humoru, bardzo fajnie gra w mjm,. oby tak dalej co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znudzony Re: lubię Anię Muchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:41 Powiatowy, znowu zaczynasz? To już naprawdę nudne się staję;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja nie Re: lubię Anię Muchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:46 Drażniące jest jej wydzieranie się, wcale nie gra fajnie. Już o niebo lepsza jest Kinga! Odpowiedz Link Zgłoś
kilof4 Re: lubię Anię Muchę 05.10.05, 19:52 Jest zwykłą idiotką ot tak!!!!!!! Ja nie wiem gdzie Kuba Wojewódżki ma oczy. Szczęka wysunięta do przodu niskie czoło oczy jak u szczura, tandetny makijarz, i do tego ta grzywka. Odpowiedz Link Zgłoś
dublin2 Re: lubię Anię Muchę 05.10.05, 22:39 Opowiedz nam o sobie... Spójrz w lustro i napisz nam cos o sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: lubię Anię Muchę IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:24 Ja tez lubie Anie Muche i jeszcze Kasie Cichopek.Nie są wcale sztuczne, są normalnymi polskimi kobietami.Nie to co M.Foremniak, ma nos jak u żydówki, wielki oczy i wogle cała jest brrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jiii Re: lubię Anię Muchę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:40 Gość portalu: Julka napisał(a): .Nie są wcale sztuczne, są > normalnymi polskimi kobietami. Normalne polskie kobiety nie jeżdża wypasionymi terenówkami w wieku dwudziestu paru lat, jeszcze bez wykształcenia... i.Nie to co M.Foremniak, ma nos jak u żydówki, > wielki oczy i wogle cała jest brrrr...... Od kiedy wielkie oczy są jakimś defektem??? Pewnie sama masz jak koraliki, to cię złości...Nie maż ich tuszem, to je pomniejsza. Tekst o Żydówce (to się pisze wielką literą!) mogłaś sobie darować, prymitywie. Idź lepiej do lustra sprawdzić czy ci oplanizna nie blednie, głupia dziewucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: lubię Anię Muchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:41 ŁELKOM TU DE KLAB forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=21277937 Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: lubię Anię Muchę 12.10.05, 10:00 moim zdaniem to miła dziewczyna, która ma coś do powiedzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: lubię Anię Muchę IP: 195.94.206.* 12.10.05, 11:56 mi jest ona obojetna brzydka nie jest, piekna tez nie, i zawsze żeby nie wiem co ubrała to wygląda jak dziewczynka z liceum, czegoś jej brakuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: lubię Anię Muchę 15.10.05, 15:22 Dla mnie Ania Mucha jest ładną dziewczyną,gra tak sobie.Kiedyś była w programie Jagielskiego wypadła żałośnie taka słodka idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś