Dodaj do ulubionych

czterdziestolatek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:05
A kto teraz rano ,,Czterdziestolatka" ogląda?;]
Obserwuj wątek
    • Gość: Aldona Re: czterdziestolatek IP: *.future-net.pl 07.10.05, 21:26
      Ja oglądam tzn nagrywam sobie i oglądam póżniej! Pierwsza seria to rewelacja a
      druga to chłam!
      • piotr7777 Re: czterdziestolatek 08.10.05, 16:55
        > Ja oglądam tzn nagrywam sobie i oglądam póżniej! Pierwsza seria to rewelacja
        a
        > druga to chłam!
        Moim zdaniem równie dobra - no może z wyjątkiem odcinka "Gdzie byłaś czyli
        Szekspir".
        • Gość: Aldona Re: czterdziestolatek IP: *.future-net.pl 08.10.05, 18:53
          Jako chłam określiłam "Czterdziestolatek - 20 lat póżniej" a ta pierwsza
          składająca się z 21 odcinków jest świetna!
          • piotr7777 Re: czterdziestolatek 08.10.05, 19:51
            Gość portalu: Aldona napisał(a):

> Jako chłam określiłam "Czterdziestolatek - 20 lat póżniej" a ta pierwsza
            > składająca się z 21 odcinków jest świetna!
            Zgoda, tylko że to były dwie (a może nawet trzy - w zależności od tego jak
            oceniać) serie.
            "Czterdziestolatek - 20 lat później" to był inny serial - nawiasem mówiąc co
            najmniej kilku aktorów pojawiło się tam w innych rolach niż w serialu z lat 70.
    • samotna_wsrod_ludzi Re: czterdziestolatek 08.10.05, 09:39
      Ja oglądam, ten film jest zawsze jest i będzie klasyką!!!!!Jest nie do
      zdarcia.Oglądam każdy odcinek.
    • mloda.weronika Re: czterdziestolatek 08.10.05, 22:31
      Mój facet ogląda przed praca - akutar je śniadanie. Dodam, że dzięi serialowi
      nie spóźnia się do pracy, bo wstaje wcześniej, żeby zobaczyć kolejny odcinek.
      • piotr7777 Re: czterdziestolatek 09.10.05, 11:10
        Jak już pojawiłsię ten wątek to nadmienię, że przy 40-latku dwadzieścia lat
        później popełniono wiele niechlujnych błędów jak choćby taki, że pielęgniarka,
        która w ostatnim odcinku 40-latka opiekuje się inżynierem Karwowskim po zawale
        (i nawet jest obiektem jego lekkiej fascynacji) następnie kończy studia
        (prawdopodbnie filologiczne), wychodzi za mąż za Marka Karwowskiego, rodzi mu
        syna, potem wiąże się ze świadkiem Jehowy itd.
        A takich sytuacji jest sporo choć może nie aż tak radykalne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka