dona.a 17.10.05, 21:30 Wiedźmy wlatują na ekran w sobotę, gra K. Figura, M. Seweryn. Forum trochę się rozgrzeje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Wiedźmy- nowy serial IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.10.05, 15:18 Gra także znakomita z serialu Ofecer Różczka. Będzie na kogo popatrzeć. Oby ten serial wypalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Wiedźmy- nowy serial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:39 Pierwszy odcinek słabizna.Panie niestety słabiutko wypadły.Jakoś niewiarygodnie.Coś jedynka nie może zrobić bobrego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.s Re: Wiedźmy- nowy serial 23.10.05, 22:41 Dlaczego nikt nie zrobi serialu o kobietach, które pracują w zawodzie nauczycielki, pielęgniarki w zadłużonym szpitalu czy woźnej? Dlaczego nie pokazuje się życia ludzi, którzy żyją od debetu do debetu i nie budzą się z gotowym perfekcyjnym makijażem na twarzy ani nie chodzą na obiad do drogich restauracji? Jak się ogląda seriale typu "Wiedźmy" czy "Magda M." to wokół same prawniczki, specjalistki od reklamy, projektantki mody, tak jakbyśmy żyli w Bóg wie jakim dobrobycie. A to akurat nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego litości! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:10 A kto da pieniądze na serial o głodujących pielęgniarkach?! Zgadzam się, że jest za dużo plastiku na ekranie, ale on dopadł już wszystko: muzykę, książki etc. Żyjemy w niewoli pieniądza, a dokładniej reklamodawców i nikt nie kupi reklamy obok serialu o PGRze. Na szczęście jeszcze zawsze można wyłączyć telewizor, pomyśl, co by było, gdybyśmy takiej opcji nie mieli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.s Re: litości! 24.10.05, 18:11 Fakt, zawsze można wyłączyć telewizor. Szkoda tylko, że częściej ma się go ochotę wyłączyć niż włączyć. A sprawa nie dotyczy jedynie plastikowych seriali, lecz także filmów czy niektórych programów rozrywkowych bezmyślnie kopiowanych z Zachodu. Smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego znam to IP: *.chello.pl 24.10.05, 22:26 Nie mam o czym dyskutować na spotkaniach towarzyskich, bo nie wiem, co się ostatnio wydarzyło u fikcyjnych postaci serialowych ;((( Ludzie nie rozumieją, że to uzależnienie. Ale każdy musi mieć jakiś nałóg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Wiedźmy- nowy serial 07.11.05, 13:47 1. bardzo słaby 3 odcinek. 2. pani Seweryn jest fataną aktorką. jej udział w tym serialu rekompensuje nieco widok slicznej Rożczki. 3. zastanawiam się gdzie gorszy scenariusz: w "Wiedźmach" czy w "Magdzie M."? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Wiedźmy- nowy serial 07.11.05, 20:12 też się nad tym zastanawiałam, ale mnie "Magda M." znudziła chyba po 6 odcinkach, zobaczę jak będzie z "Wiedźmami", dam im szansę, lubię p. Różdżkę, p. Kota i nawet p. Figurę. P.Brodzik "gra" w wyjątkowo drażniący sposób, a w filmie tak naprawdę nic się nie działo, przynajmniej do 6 odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś