Dodaj do ulubionych

Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:46
W tym MjM przewala się po ekranie bez stanika!FuJ!
W dodatku bez ogródek wyjaśniła,że w czasie małżeństwa Z Markiem miała
innych,z jednym nawet 20-lat temu kupiła dom w Australi.
Teraz pisze jakieś bzdurne książki.
Stara kokota.
Obserwuj wątek
    • Gość: anni Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.stacje.agora.pl 06.12.05, 15:14
      skoro jemu to nie przeszkadzało to tobie też nie powinno małzeństwa maja rózne
      układy i różnie sie dogadują różne rzeczy im odpowiadają ale stanik mogłaby
      zakładać
    • Gość: re Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:15
      drewniana pudernica
      • Gość: Rybcia Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:47
        No jasne,że to ich sprawa ale po co mówić,że mu pękło serce,ona mu je złamała!
        Zaczął tyć po powrocie Z Australii/ona została/ i wtedy zamknął się w sobie!
        • Gość: afi Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:55
          Rybcia, ryby i dzieci głosu nie mają, szczególnie jak p..dolą takie bzdury!
          • Gość: Rybcia Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 17:17
            Afi napisałam to co ona powiedziała w wywiadzie do "Angory",powiedziała
            nawet,że żyli niejako w trójkącie z jej fagasem.
            • naise Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? 06.12.05, 18:45
              Każdy żyje jak lubi, a nawet jeśli tak było i oboje (troje) się na to zgadzali
              to wyłącznie ich sprawa :/
              • Gość: Begietka BRAVO NAISE- IP: *.toya.net.pl 06.12.05, 19:44
                święta racja- nie lubię, jak ktoś wie wszystko najlepiej,szczególnie w
                temacie,który nic go nie powinien obchodzić!!!!!
                • whiskyandsoda4 Re: BRAVO NAISE- 06.12.05, 20:00
                  Jak tu ktoś napisał - każdy żyje tak jak chce. Natomiast jeśli chodzi o
                  A.Fitkau-Perepeczko jako aktorkę to jest to dno i 3 metry mułu. Sztywna,
                  nienaturalna, beznadzieja. Film moim zdaniem traci przez jej udział.
    • Gość: bm_ka Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:54
      Też jestem zdania że >>każdy żyje tak jak chce<< ale muszę przyznać że po
      przeczytaniu wywiadu pozostał mi niesmak i wstręt do A.Fitkau-Perepeczko.
      Szczególnie za to że wbrew jego woli na pogrzebie zagrała góralska kapela.
      bleeeee...
      • Gość: estra1 Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.ircpl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:32
        Piękna kobieta z niesamowicie dobrą energią a jako aktorka no cóż...są lepsze
    • joanna.gr Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? 07.12.05, 08:48
      Mnie też po przeczytani wywiadu zrobiło się nieswojo. Niby jej sprawa,ale
      przestałam ją lubić.Mam prawo w końcu...
      • Gość: dona Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.12.05, 09:42
        Każdy żyje tak jak chce, ale sterczące brodawki u starzejącej się gwiazdy
        wyglądają trochę i strasznie i śmiesznie.
        • Gość: aaaa a ten wywiad to gdzie jest? IP: *.stacje.agora.pl 07.12.05, 10:17
          thx
          • Gość: Zenek Re: a ten wywiad to gdzie jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 11:25
            Wywiad jest w nowej Angorze!
            • Gość: Renata Re:Pani Perepeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:45
              Kobiety w pewnym wieku zdecydowanie lepiej wyglądają ubrane i to dotyczy
              p.Agnieszki.Młode dziewczyny ubrane a tu oglądamy stare już niestety
              ciało.Scenarzyści i reżyserzy ubierzcie p.Agnieszkę skoro ma grać w serialu.
              • Gość: adam Re:Pani Perepeczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 17:34
                wg mnie ma sliczne piersi :duże i pełne i powiedzcie która laska bez stanika
                mloda tak wyglada jak ona?ona przynajmniej nie ma silikonów i ma piekne
                streczace duze piersi..jak ogladam je w mjm to mi slinka cieknie choc stara
                jest ale apetyczniejsza niż cała ta mucha i cichopek
                • Gość: Olga Re:Pani Perepeczko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 07:36
                  O mamusiu, uważaj tylko, żebyś się do końca nie zaślinił:)
    • 18_lipcowa Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? 07.12.05, 18:26
      A mi sie tam ona podoba i juz.
      • Gość: ag Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.stacje.agora.pl 08.12.05, 10:02
        mi tez w sumie sie podoba
    • piotr7777 Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? 08.12.05, 15:23
      Wątek delikatnie mówiąc niestosowny, mówiąc wprost podły.
      • pikantna_pralineczka Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? 08.12.05, 19:33
        A co tu podłego widzisz?
        • Gość: stary Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 14:15
          chyba oglądnę sobie jakiś odcinek dla wyrobienia opinii. W każdym razie lubię
          ją za jej energię i niewyparzony język, chociaż nie wiem czy sam bym z taką
          wytrzymał:)
          Nie wińcie do końca kobiety, różnie się układa w związkach i są to osobiste
          sprawy ludzi tworzących te związki.
          Co do ubierania biustonosza - dla mnie nie musi;) Przestańcie ubierać kogoś w
          coś tam, bo niby wiek nieodpowiedni. Jak dobrze się czuje i lubi - jej osobista
          sprawa. Jako człowiek ze starzem oceniam Panią Agnieszkę jako kobietę na 4+:)
    • redudek Re: Agnieszka Fitkau-Perepeczko co sądzicie? 11.12.05, 13:20
      Mi się ona podoba,lubię jak gra w mjm.To jest tylko przykład jak można sie
      dobrze trzymać w tym wieku.Niektóre młode mogą pozazdrościc jej piersi.To że ma
      swoje lata to nie znaczy że musi ubierac sie jak stara baba,wygląda ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka