anka_florian 29.12.05, 14:43 no właśnie kim jest rzeźnik w ostatniej wyemitowanej części? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvanka Re: bez skazy - rzeźnik 29.12.05, 16:11 ja wiem ale nie na pisze bo nie chce innym psuc zabawy :) ale... www.tv.com/nip-tuck/show/17095/forums.html tu znajdziesz odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:53 a co to za kłentin?bo nie kojarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxz Re: ? IP: *.220.udn.pl 31.12.05, 17:57 podobnie jak silvanka nie chcę psuc zabawy innym , którzy sami wolą sie dowiedziec kto to jest... ale jeżeli ktos jest na tyle ciekawy ze nie wytrzyma ... www.seriale.vis.pl/news/opisy/bezsk6.htm - wystarczy się tylko dobrze wczytać ... Odpowiedz Link Zgłoś
anka_florian Re: ? 02.01.06, 09:31 bożeeeeeeeeeee, ale macie problem. cały czas boicie się, że ktoś kto nie chce poznać tematyki nowych odcinków się dowie. więc niech nie wchodzi na tematy typu - kto rzeźnik??? bo sama nazwa mówi że ktoś się chce czegoś dowiedzieć, no ale jak już jest na tyle ofiarą że nie odróżnia pytania od normalnego sformułowania to ma pecha...żal mi takiej osoby. a jeśli juź zadaję pytanie na forum to zazwyczaj mam nadzieję albo otrzymać odpowiedź albo proste - nie wiem, a nie przekierowywanie na 1000 innyvh stron. dzięki za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
det_gittes Re: ? 02.01.06, 10:57 W zasadzie masz racje, ale ciekawosc zazwyczaj zwycieza, a potem sie zaluje. Nie mowie o sobie, bo obejrzalem wszystkie odcinki wszystkich trzech serii (genialny serial), ale na pewno wielu jest takich co z rozpedu weszlo na ten temat. Moze brzmi to nieco durnie, ale dobrze jest w pierwszym poscie pisac 'Uwaga, zawiera spoiler/zdradza rozwiazanie' i wtedy juz wiadomo, ze kazdy czyta dalej na wlasna odpowiedzialnosc. Odpowiedz Link Zgłoś