Dodaj do ulubionych

bez skazy - rzeźnik

29.12.05, 14:43
no właśnie kim jest rzeźnik w ostatniej wyemitowanej części?
Obserwuj wątek
    • silvanka Re: bez skazy - rzeźnik 29.12.05, 16:11
      ja wiem ale nie na pisze bo nie chce innym psuc zabawy :) ale...
      www.tv.com/nip-tuck/show/17095/forums.html tu znajdziesz odpowiedz
      pozdrawiam
      • Gość: andzia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:53
        a co to za kłentin?bo nie kojarze?
        • Gość: yxz Re: ? IP: *.220.udn.pl 31.12.05, 17:57
          podobnie jak silvanka nie chcę psuc zabawy innym , którzy sami wolą sie
          dowiedziec kto to jest... ale jeżeli ktos jest na tyle ciekawy ze nie
          wytrzyma ... www.seriale.vis.pl/news/opisy/bezsk6.htm - wystarczy się
          tylko dobrze wczytać ...
          • anka_florian Re: ? 02.01.06, 09:31
            bożeeeeeeeeeee, ale macie problem. cały czas boicie się, że ktoś kto nie chce
            poznać tematyki nowych odcinków się dowie. więc niech nie wchodzi na tematy
            typu - kto rzeźnik??? bo sama nazwa mówi że ktoś się chce czegoś dowiedzieć, no
            ale jak już jest na tyle ofiarą że nie odróżnia pytania od normalnego
            sformułowania to ma pecha...żal mi takiej osoby. a jeśli juź zadaję pytanie na
            forum to zazwyczaj mam nadzieję albo otrzymać odpowiedź albo proste - nie wiem,
            a nie przekierowywanie na 1000 innyvh stron. dzięki za uwagę
            • det_gittes Re: ? 02.01.06, 10:57
              W zasadzie masz racje, ale ciekawosc zazwyczaj zwycieza, a potem sie zaluje. Nie
              mowie o sobie, bo obejrzalem wszystkie odcinki wszystkich trzech serii (genialny
              serial), ale na pewno wielu jest takich co z rozpedu weszlo na ten temat. Moze
              brzmi to nieco durnie, ale dobrze jest w pierwszym poscie pisac 'Uwaga, zawiera
              spoiler/zdradza rozwiazanie' i wtedy juz wiadomo, ze kazdy czyta dalej na wlasna
              odpowiedzialnosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka