lenawawa 18.01.06, 16:38 Ludzie!! Czy ta kobieta naprawdę jest aktorką?? Koszmar poprostu, obejrzałam " Komornika" z jej skromnym udziałem, nie da sie tego opisać. Pani Małgosiu niech mnie pani w koncy czymś zaskoczy!!!plisss... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: korzuchowska 18.01.06, 16:40 korzuchowska? może myślisz o innej aktorce? bo my znamy tylko Kożuchowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: korzuchowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:50 ze kożuchowska to beznadzieja to ja zawsze wiedziałam ale cóż poradzic jak to media ją wykreowały na super aktorke i wyznacznik mody:(a niestety wiekszosc ludzi jest zacofana i wierza we wszystko co tv albo kolorowe pismaki podadzą Odpowiedz Link Zgłoś
morka5 Re: korzuchowska 18.01.06, 19:46 no właśnie ja już od dłuższego czasu nie mogę pojąć tych zachwytów nad aktorstwem, urodą i wyczuciem mody p. Kożuchowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularka Re: korzuchowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:10 i jeszcze ta plyta, co to ja popelnila w ramach bycia artystyczna alfa i omega... brr! Odpowiedz Link Zgłoś