Gość: @ IP: *.ec.pl 01.02.06, 18:43 Przeczytałam w jakiejś gazecie, że w Klaunie ma się pojawić młody sołtys, nie wiecie przypadkiem, kiedy to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.net / *.skorosze.net 01.02.06, 18:48 dzisiaj był :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.ec.pl 01.02.06, 19:02 nie nie, ale mi chodzi o młodego sołtysa, bo był jakiś owszem ale taki starawy, łysawy, ten młody kiedy będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:42 Heheheh:) prawie nigdy nie oglądam Klanu a dzis mi sie zdarzyło.... ten sołtys to dziś chyba występował w odcinku , całowal się z kimś tam i była afera! ale ja nie wiem gdzie oni wyszukują tych aktorów ... przecież on jest tragicznie tragiczny:)))) a na młodego na 100% nie wygląda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.chello.pl 01.02.06, 20:31 mnie dziwi że ten sołtys leci na taki pasztet jak Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:05 Sama musisz być niezłym pasztetem, że takie bzdety wypisujesz. Zazdrośc kłuje. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Młody sołtys w Klanie 02.02.06, 09:45 Jestem przeciwnikiem wylewania pomyj na każdego kogo się da, ale tym razem przyznam rację - Ewa do urodziwych nie nalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Młody sołtys w Klanie 01.02.06, 21:35 mlody jak na soltysa to on moze jest, bo chyba jeszcze przed 40stka, ale dla mnie zawsze ten zwiazek i malzenstwo Daniela i Ewy byly zagadka, a raczej kiepsko skrojonym watkiem co by Daniela od Majki odciagnac.., i zawsze sie dziwilam co on w niej widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:35 Sołtys jest młody... stażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Młody sołtys w Klanie IP: 193.189.73.* 02.02.06, 10:38 Sołtys jest słodki :) Odpowiedz Link Zgłoś