Dodaj do ulubionych

Młody sołtys w Klanie

IP: *.ec.pl 01.02.06, 18:43
Przeczytałam w jakiejś gazecie, że w Klaunie ma się pojawić młody sołtys, nie
wiecie przypadkiem, kiedy to będzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.net / *.skorosze.net 01.02.06, 18:48
      dzisiaj był :)
      • the_dzidka Re: Młody sołtys w Klanie 01.02.06, 18:55
        I tydzień temu też :))
        • Gość: @ Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.ec.pl 01.02.06, 19:02
          nie nie, ale mi chodzi o młodego sołtysa, bo był jakiś owszem ale taki starawy,
          łysawy, ten młody kiedy będzie?
          • Gość: Anka Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:42
            Heheheh:) prawie nigdy nie oglądam Klanu a dzis mi sie zdarzyło.... ten sołtys
            to dziś chyba występował w odcinku , całowal się z kimś tam i była afera! ale
            ja nie wiem gdzie oni wyszukują tych aktorów ... przecież on jest tragicznie
            tragiczny:)))) a na młodego na 100% nie wygląda:)))
            • Gość: mad Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.chello.pl 01.02.06, 20:31
              mnie dziwi że ten sołtys leci na taki pasztet jak Ewa
              • Gość: ja Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:05
                Sama musisz być niezłym pasztetem, że takie bzdety wypisujesz. Zazdrośc kłuje.
                • doktor_kidler Re: Młody sołtys w Klanie 02.02.06, 09:45
                  Jestem przeciwnikiem wylewania pomyj na każdego kogo się da, ale tym razem
                  przyznam rację - Ewa do urodziwych nie nalezy...
    • alex_koz Re: Młody sołtys w Klanie 01.02.06, 21:35
      mlody jak na soltysa to on moze jest, bo chyba jeszcze przed 40stka, ale dla
      mnie zawsze ten zwiazek i malzenstwo Daniela i Ewy byly zagadka, a raczej
      kiepsko skrojonym watkiem co by Daniela od Majki odciagnac.., i zawsze sie
      dziwilam co on w niej widzi...
      • Gość: żaba Re: Młody sołtys w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:35
        Sołtys jest młody... stażem.
        • Gość: monika Re: Młody sołtys w Klanie IP: 193.189.73.* 02.02.06, 10:38
          Sołtys jest słodki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka