natalia.brzeska 24.02.06, 23:14 ******BĘDĄ SPOILERY********* Oooo kurcze, ale ten dr McSteamy jest HOT :-) A ten cliffhanger Meredith z Georgem?!?!? Ale będzie sie za tydzień działo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: Grey's Anatomy odc 0219 IP: *.uje.nat.hnet.pl 24.02.06, 23:16 co to i kiedy leci?:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:18 "Chirurdzy" Pierwsza seria leci w niedzielę na Polsacie. Druga seria leci w Stanach, można na bieżąco ściągać z sieci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Grey's Anatomy odc 0219 IP: *.uje.nat.hnet.pl 24.02.06, 23:22 dzięki:)nie oglądam tego,choć wiele czytałam,że świetny i myślałam,że chodzi o jakiś nowy serial:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:27 a ja ogladam na polsacie i nie obraziłabym sie jakbys napisała co bedzie sie działo,jak nie tu to np.na poczte:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:31 ściągnij sobie www.mininova.org Bo tego, co się dzieje, po prostu NIE DA SIE opisać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:34 no to chociaż napisz czy skosnooka faktycznie w ciązy?no i kto z kim bedzie jeszcze spać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:42 mariola.plotkara napisała: > no to chociaż napisz czy skosnooka faktycznie w ciązy?no i kto z kim bedzie > jeszcze spać?:) Ona poroniła. No wraca żona McDreamy'ego, on zdecyduje z nią być, ale ukradkiem podkochuje się w Meredith. Okaże się, ze jego żona, Addison, zdradziła go z jego najlepszym przyjacielem i własnie w odc 2.19 ten najlepszy przyjaciel, Mark = Dr McSteamy się zjawia! George ciągle podkochuje się w Mer, i właśnie w odc 0219 wchodzi do jej sypialni, ona ściąga mu koszulę, usta się zbliżają i odcinek się kończy. Izzie i Alex sypiają ze sobą, próbowali być razem, ale on ją zdradził jeszcze zanim się ze sobą przespali, no ale teraz tylko sypiają ze sobą. W między czasie był facet z chorym sercem, który flirtował z Izzie i wraca w przyszłym odcinku. Ponoć między nimi ma być coś więcej. Bailey urodziła syna, którego nazwała George, bo to George pomógł jej go urodzić, podczas gdy w szpitalu był pacjent z bombą w swoim ciele... (to długa histroia odcinki 217-218, nie chce mi sie tego opisywać) Christina mieszka z Burkiem, ale nadal ma swoje mieszkanie i tam większosć swoich rzeczy, o czym on nie wie. Dowiedział sie teraz i niby jest OK, ale jakoś ta para nie przemawia do mnie. Tzn Burke jest ok, ale ta Christina jest wkurzająca... I to by było wszystko w ogromnym skrócie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:39 są gdzieś napisy do tego odcinka? mogą być angielskie Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:40 a jeśli chodzi o Meredith i Georga - nieeeeee tylko nie to Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:44 halfoat napisał: > a jeśli chodzi o Meredith i Georga - nieeeeee tylko nie to > No mam nadzieję, ze się opamiętają...Bo George taki fajny i słodki jest, a Mer tylko sypia z facetami, zeby zabić ból. I tak też jest w tym przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy odc 0219 24.02.06, 23:47 To już nie bedzie to samo, bo George wyłożył kawę na ławę. Ten cały trójkąt przypomina mi sytuację matki Meredith. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: Grey's Anatomy odc 0219 IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 12:55 www.seriale.pl/news/opisy/chiru.htm Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0219 25.02.06, 13:27 Gość portalu: aksiak napisał(a): > www.seriale.pl/news/opisy/chiru.htm Jakoś źle ponumerowane te odcinki tam są i duuuużo do tyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
aksiak1 Re: Grey's Anatomy odc 0219 25.02.06, 13:54 ja tego nie tworzyłam i nie oglądałam dalszych odcinków, więc nie wiem jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy odc 0219 25.02.06, 15:11 numeracja jest pomieszana ze względu na odcinek specjalny "Straight to the heart" Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0219 25.02.06, 16:46 ale odc 18 u nich to byl jakies 4 odc przed prawdziwym 18stym. Wiec nie tylko chodzi o ten podwojny odc. Ale mniejsza z tym, bo ja i tak sciagam wiec nie mam po co streszczen czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi Re: Grey's Anatomy odc 0219 IP: *.sympatico.ca 26.02.06, 23:17 Za 4 i pol godziny - ciag dalszy :) Ja mam nadzieje, ze Meredith nie skrzywdzi George'a. Moze Ona powinna odnowic stosunki ze swoim ojcem - to by pewnie rozbudowalo cala psycho-strone jej postaci. No i romans Berga z Christina przebiega cos za bardzo lagodnie - moze sie wreszcie cos zacznie dziac zeby ten watek rozruszac. Wzruszajaca byla historia o corce Izzy - bardzo ciekawy element dla tej akurat postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy odc 0219 26.02.06, 23:25 Z tego co się wydarzyło pomiędzy Meredith a Georgem to, obawiam się, że nic dobrego nie wyniknie. Mnie z kolei ciekawi co będzie jak Meredith dowie się, kto romansował z jej matką, a może już się domyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Grey's Anatomy odc 0219 26.02.06, 23:26 Przecież już wie i to od kilku odcinków:) A w ogóle to Meredith to straszna zdzira:)) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy odc 0219 26.02.06, 23:56 ale te jej barowe znajomości zawsze mają jakieś konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi Re: Grey's Anatomy odc 0219 IP: *.sympatico.ca 26.02.06, 23:28 Oczywiscie, ze Ona juz wie - dlatego przeciez "przesluchala" Webera na ooklicznosc ... ;) Dlatego tez poszla do taty, szkoda tylko, ze nie umiala sobie z nim pogadac ani on z nia ale mam nadzieje, ze ten watek sie jeszcze rozwinie. Szczerze mowiac to liczylam na to, ze maz Mirandy umrze Derekowi na stole - nie lubie happy endow. Za to szkoda mi bylo komandosa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy odc 0219 26.02.06, 23:55 mąż Mirandy nie mógł umrzeć, dlatego załatwili sapera, żeby się wyrównało Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Grey's Anatomy odc 0219 27.02.06, 00:00 Przecież chodziło o to żeby pokazać "różową mgiełkę". Tak BTW, na AXN lecą powtórki "Zdarzyło się jutro" i jak Kyle Chandler wyleciał w powietrze to pierwszą moją myślą było "co jest, kot mu gazety nie przyniósł?":)) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy odc 0219 27.02.06, 00:00 a co do Webera to nie doprecyzowałem, Ona się domyśla (może w głębi duszy pewność), ale jak na razie nie padlo "oficjalne" potwierdzenie i nie było rozmowy na ten temat z Weberem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi Re: Grey's Anatomy odc 0219 IP: *.sympatico.ca 27.02.06, 00:15 "Early edition" mialo w Polsce tytul "Zdarzylo sie jutro"? Ciekawe :) Mnie tam rozmowa Meredith z Weberem nie jest potrzebna do szczescia, w ogole to mam nadzieje, ze bedzie jednak wiecej "cases" a nie tylko te romanse obecne i przeszle. Dlatego sie juz nie da ogladac ER, bo wszystko sie tylko sprowadza do prywatnego zycia glownych postaci. Licze na to, ze "Grey's anatomy" nie zrobi sie takie jeszcze w 2, moze i 3 sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0220 27.02.06, 08:30 Już do ściągniecia nowy odcinek na www.mininova.org!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0220 27.02.06, 23:00 Cały czas chciałam aby Mer i Mc Dreamy byli razem, ale po tym co ona zrobiła George'owi już nie chcę! Ona po prostu na McDreamy'ego nie zasługuje! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Grey's Anatomy odc 0220 27.02.06, 23:51 Właśnie obejrzałam wczorajszy odcinek - IMHO kapitalny. Popłakałam się za śmiechu przy akcji za parawanem:)) Georga mi żal, facet jest taką słodką ciapą... Meredith to małpa, ale mam nadzieję, że się mimo wszystko w końcu dogadają. Izzy też się zaczyna małpiasto zachowywać. (Rety, chyba zaczynam się za bardzo angażować w ten serial:)) pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi Re: Grey's Anatomy odc 0220 IP: *.sympatico.ca 28.02.06, 00:51 A jak przetlumaczono na polski poison oak/poison ivy? Z tego, co wiem, w polskich lasach nie wystepuje. Izzy jest w porzadku - w sumie to najporzadniejsi ludzie w tym wszystkim to Izzy, Berg i Miranda. Uklad miedzy Meredith i Derekiem zaczyna mnie juz nudzic - za bardzo przypomina biurowe historyjki. I tymczasem Addison jest coraz sympatyczniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Grey's Anatomy odc 0220 28.02.06, 08:31 Gość portalu: sushi napisał(a): > A jak przetlumaczono na polski poison oak/poison ivy? Nie oglądam z tłumaczeniem, ale wyobrażam sobie, że mogli przetłumaczyć jako 'trujący bluszcz' Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: Grey's Anatomy napisy 16.03.06, 20:39 ściągam po kolei 2 serię i nie mogę znaleźć polskich napisów do odc. 16 i 17 - czy macie jakieś linki (na napisy.org nie ma:( pliss Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Grey's Anatomy napisy 16.03.06, 20:43 napisy.org/Szukaj/anatomy/Strona/11/ na pewno nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: Grey's Anatomy napisy 16.03.06, 20:50 halfoat napisał: > napisy.org/Szukaj/anatomy/Strona/11/ na pewno nie ma? > ale numer - wrzucałam w wyszukiwarkę cały wieczór - i wyskakiwały tylko angielskie dla 16 i 17!!! Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś