Dodaj do ulubionych

jaki chude sa kobiety w "gotowe..."

17.03.06, 21:55
az niemozliwe, przeciez ameryka to kraj otylych ludzi a one wziely sie z
ksiezyca, skad te babki? przeciez wygladaja ochydnie, szczegolnie dziewczyna
supermen'a fuj i ble. w ostatnim odcinku placzac za mike'iem wygladala
zalosnie, matka chlopcow jest niesamowicie chuda-4dzieci. zero rzeczywistosci
Obserwuj wątek
    • zazulka.1 Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 18.03.06, 00:14
      Pamiętacie, w czasie gdy leciał Lost w TVP, w telewizyjnej było napisane o
      fenomenie tego serialu, z czego on wynika. I to był jeden z powodów , że
      występuje tam typowy Amerkanin -Hurley , a normalnie to wszyscy boją sie
      otyłych ludzi w filmie jak zarazy.Zresztą nie tylko grubych ,starszych też .
    • asia-fb Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 18.03.06, 00:44
      ale nasze ulubione bohaterki w odróżnieniu od przeciętnego Amerykanina sporo
      ćwiczą, bieganie, joga, te klimaty
    • Gość: gosć Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.06, 10:20
      nawet jesli cwiczą- Terri jest potwornie chuda, Gabrielle- to ma tak chyba
      aktorka" z natury "- widać naturalną szczupłośc, i 2 pozostałe- też chyba
      ćwiczenia i głodówki...Jak u nas Foremniak i Stenka- żadna nie była wczesniej
      tak szczupła, a to wygląda niezbyt ładnie w ich wieku , śmiesznie po prostu i
      widąć jednak od razu kto tak "ma " i już- Fraszynska np zawsze była drobniutka
      etc. A przecież Kate z Lost- jest szczupła, ale nie jest kandydatką do sali
      biologicznej - w celu "praktycznej ' nauki anatomii...
      • Gość: Gość(iówa) Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.06, 22:13
        Foremniak to może i chuda (choć jak dla mnie to odpowiednia), ale Stenka? Ona
        normalna jest. A babki z "Gotowych na wszystko" moim zdaniem mają ładne
        sylwetki, wszystkie (przyczym zaznaczam, że widziałam tylko 2, 3 odcinki)
    • harriet24 Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 18.03.06, 11:56
      Myślę, że to nie są takie przeciętne amerykańskie przedmieścia, pamiętajcie, że
      bohaterki "Gotowych..." są zamożne, stać je więc na zdrowe odżywianie, trenerów
      i inne luksusy. Otyłość w Stanach jest typowa dla biedniejszej części
      społeczeństwa. Hamburger i frytki to dla Amerykanina najtańszy posiłek. Nie tak
      jak u nas, gdzie żarcie w McDonaldzie jest w sumie drogie (patrz: kanapka z
      mięsem za 6 zeta).
      • Gość: gudi Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 18.03.06, 15:27
        a poza tym spojrz np na potrawy ktore bree przygotowuje - wszystko zdrowe i
        domowej roboty.
        a ze nie rzeczywista i chudosc? ja tam wole ogladac ladne zadbane kobiety i do
        tego inteligentne niz tych amerykanskich grubasow!
        • natalia.brzeska anorektyczki 18.03.06, 16:14

Czytałam w jakimś brukowcu, ze najpierw Teri była chuda (rozpisywali się, że ma
          anoreksję), a potem one wszystkie zaczęły ze sobą rywalizować - która więcej
          schudnie...
          Kilka anorektycznych zdjęć:
          www.hollywoodrag.com/index.php?/weblog/comments/jessica_alba_and_a_thinner_teri_hatcher/

dlisted.blogspot.com/2006/01/is-it-possible-for-your-head-to-shrink.html
          A to już w ogóle koszmar!!!!!!!!
          popsugar.com/2383

• Gość: jaga Re: anorektyczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:04
            wogóle jej twarz przypomina mi twarz Michaela Jaksona ten sztuczny nos fuj..........
          • harriet24 Re: anorektyczki 18.03.06, 21:54
            Ale przecież Eva Longoria nie jest chuda - moim zdaniem jest proporcjonalna -
            niewysoka i szczupła. Co do Felicity Huffman to też nie widzę tej rzekomej
            anoreksji. Jedynie Teri faktycznie jest wychudzona. Pozostałe desperatki są w
            normie, zwłaszcza Nicollette Sheridan (Edie) :)
            • natalia.brzeska Re: anorektyczki 18.03.06, 22:12

najwyrazniej nie widzialas ostatnich zdjec felicity i evy, a takze nicolette...
              skora i kosci...
            • kobajano Re: anorektyczki 22.03.06, 16:05
              gdzieś czytałam że Felicity Huffman miała kiedyś problemy z anoreksją - sama się
              do tego przyznała
              • natalia.brzeska Re: anorektyczki 22.03.06, 16:08
                kobajano napisała:

> gdzieś czytałam że Felicity Huffman miała kiedyś problemy z anoreksją - sama
                si
                > ę
                > do tego przyznała

Tak i długo walczyła z bulimią.
          • lotta79 Re: anorektyczki 19.03.06, 14:42
            Jezu, ona wygląda przerażajaco, w serialu nie zwróciłam uwagi na to że jest tak
            chuda ale na tym ostatnim zdjęciu to masakra poprostu!!!
          • Gość: goldioo Re: anorektyczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 10:08
            Lepsze te z hollywooddrag niz to:
            www.hollywoodrag.com/index.php?/weblog/2006/01/
            :)))
    • alex_koz Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 18.03.06, 21:21
      jak chuda w Hollywood nie jestes to szansy na kariere nie masz. smutne ale
      prawdziwe.
      • latola Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 19.03.06, 12:39
        no mi sie one po prostu nie podobaja, sa fuj:(
    • Gość: zdziwiony Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:11
      gdyby szukano statystek do filmu o obozach, byłyby idealne
      • natalia.brzeska Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 19.03.06, 15:38
        Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> gdyby szukano statystek do filmu o obozach, byłyby idealne

:-)))))
        • natalia.brzeska Gabrielle 19.03.06, 15:40

Zauważcie też jakie "patyczkowate" ramiona ma Eva (Gabrielle). W ostatnim
          odcinku na Polsacie było to doskonale widać (miała topy bez rękawów/ramiączek).
          W poprzednim sezonie miała ładnie wyrzeźbione ramiona, teraz to chudziutkie
          patyczki...
    • chomsky Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 20.03.06, 22:35
      Drogie panie, coz z tego, ze bohaterki DH sa chude? Pamietajmy, ze Marylin
      Monroe nosila rozmiar 44;)
    • mon.dan Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 22.03.06, 12:50
      tylko Teri wygląda nie ładnie - pozostałe są ok:
      - ta co mieszka teraz z jej bylym mezem - to nawet ma dosc mocna budowe
      - ta ruda ma super firgure
      - ta z 4 dzieci - ma fajna wysportowana sylwetke
      - Gabi tez ma super figure

(imion nie pamietam :)
      • Gość: ewa Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." IP: *.jmdi.pl 22.03.06, 15:28
        w usa jestem co roku na 2-3 m-ce wakacji. moja rodzina mieszka tam od 40 lat i
        wychowuje sie tam juz 3 pokolenie, mailujemy codziennie, wiec sporo wiem o tym
        kraju.
        wystepuja 2 skrajnosci, otylosc niewyobrazalnych rozmiarow badz anorektyczna
        perfekcyjnoisc.
        nie zgodze sie absolutnie z twierdzeniem, iz otylosc jest cecha biedniejszych,
        tak bylo niegdys, od 30 lat w usa otyle bywaja rowniez corki czy synpowie
        bogatych rodzicow, przykladem moze byc corka schwarzeneggera. szefowa mojej
        macochy jest milionerka, jednym z bardziej znanych adwokatow w najbogatszym
        stanie-kaliforni. wazy ok.160 kg i od 15 lat porusza sie na wozku lub na
        balkoniku z tego powodu.
    • lilith76 z dzieciństwa Teri Hutcher 22.03.06, 16:19
      www.gala.pl/gala2/index.jsp?place=Lead03&news_cat_id=40&news_id=5443&layout=1&forum_id=498&page=text

namolny wujek - nie zazdroszczę jej.
      • latola jaki chude sa kobiety w "gotowe..." 24.03.06, 18:52
        teri jest obrzydliwa, nie moge na nia patrzec, kosciotrup z pomarszczona skora z
        wytrzeszczem udajacy mlodsza babke. w supermanie wygladala tak fajnie a teraz...
    • Gość: aga Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." IP: 81.219.117.* 26.03.06, 13:55
      ok wiec nie ogladma tego namietnie ale moim zdaniem gabrielle - (to ta ruda)jest wysoko i zgrbna szcuzpla bardzo ale z natury pamietam tą aktorkę jak grała w innych serialach zawsze tak wyglądała
      serialowa matka tych kilkoro dzieciekow jest po prostuz natury szczupla i duzo cwiczy (a sama znam kobietę ktora urodizla 3 dzieci i caly czas chodiz w 36 mimo ze ma ponad 50tkę - taka natura )
      postac kreowana przez longorię - bardzo zgrabna normalna kobietka ktorej racezj nic nie brakuje - jak to sie mowi
      wyhcudzona wrecz anorektycznie jest posatc grana przez teri i tylko jej wspolczuc bo anoreksja to powazna choroba
      ale juz ta nowa postac pianistka - trudno okreslac ją mianem wychudzonej czy ta prara co kręciła sobie filmiki - też
      po prostu te 4 głowne bohaterki maja sie w jakims stopniu wyrozniac wlasnie owym strasnzym dbaniem o siebie a teri życzę powrotu do formy
      • Gość: sardi Re: jaki chude sa kobiety w "gotowe..." IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:37
        Gwoli ścicłości - ta ruda to Bree. Gabrielle jest grana przez Evę Longorię:) A
        do reszty się zgadzam - tylko Teri wygląda jak kościotrupek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka