Dodaj do ulubionych

dziecko Żanety i Grześka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:44
Czy mi się wydaje, czy Żaneta i Grzesiek mieli mieć synka? Wydaje mi się, że
taka była mowa wcześniej?
Obserwuj wątek
    • szeko Re: dziecko Żanety i Grześka 12.05.06, 08:45
      nie wiem czy synka czy coreczke

ale daje Oskara Zanecie za zagranie sceny jak rodzi szczegolnie w taksowce jak
      wydziera sie miedzy skurczami na pana Wlodka i Leszka na zmiane - po prostu
      rewelacja :))))
      • Gość: Amelia Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 08:57
        Nie strasz, mnie to za 2 miesiące czeka:) Jak słyszałam te krzyki Żanety na
        porodówce to się przeraziłam.
        • Gość: EWA Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 12.05.06, 11:03
          Amelio nieboj sie te krzyki byly mocno przesadzone.POWODZENIA
        • Gość: mama Re: dziecko Żanety i Grześka IP: 83.18.220.* 12.05.06, 11:20
          no cos Ty !! Ona się darła jakby jej coś na żywca szyli albo wyrostek wycinali.
          Kobieta która rodzi - wrzeszczy ale inaczej. A teraz się nie wrzeszczy- teraz
          b/bólowo się rodzi.
          • Gość: mamuśka Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.06, 14:42
            To prawda, te krzyki z sali porodowej były kosmiczne wręcz. Tak krzyczą laski w
            horrorach na widok zombi i innych koszmarów, na pewno nie rodząca, zmęczona
            kobieta.
            A z innej beczki- śliczna ta ich córeczka. Opinia bardzo subiektywna- po prostu
            wygląda tak jak moja córeńka w kilka dni po narodzinach :) (aż mi się łezka
            zakręciła)
            • Gość: malenka Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:18
              no kiedys na usg poejrzewali ze moze byc synek ale jak widac nie sprawdzilo
              sie:)
              • aniarad1 Re: dziecko Żanety i Grześka 12.05.06, 16:31
                oj, jesli chodzi o krzyki rodzacej, słyszałam jeszcze lepsze i to nie raz...na
                porodówce. Niektóre panie poprostu wrzeszczą.
                A czy teraz rodzi się bezbólowo...nie powiedziałabym...
                • Gość: Ewa Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:13
                  Oj, wrzesczą, wrzeszczą...Jestem położną i się w zyciu nie takich nasłuchałam...Zmęczona kobieta potrafi nie tylko się drzeć, ale urągać mężowi (bo to jego wina), płakać, kląć, co chcecie.
    • balwan74 Re: dziecko Żanety i Grześka 13.05.06, 15:44
      będą mieć indiana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka