Gość: Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:44 Czy mi się wydaje, czy Żaneta i Grzesiek mieli mieć synka? Wydaje mi się, że taka była mowa wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szeko Re: dziecko Żanety i Grześka 12.05.06, 08:45 nie wiem czy synka czy coreczke ale daje Oskara Zanecie za zagranie sceny jak rodzi szczegolnie w taksowce jak wydziera sie miedzy skurczami na pana Wlodka i Leszka na zmiane - po prostu rewelacja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 08:57 Nie strasz, mnie to za 2 miesiące czeka:) Jak słyszałam te krzyki Żanety na porodówce to się przeraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 12.05.06, 11:03 Amelio nieboj sie te krzyki byly mocno przesadzone.POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dziecko Żanety i Grześka IP: 83.18.220.* 12.05.06, 11:20 no cos Ty !! Ona się darła jakby jej coś na żywca szyli albo wyrostek wycinali. Kobieta która rodzi - wrzeszczy ale inaczej. A teraz się nie wrzeszczy- teraz b/bólowo się rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.06, 14:42 To prawda, te krzyki z sali porodowej były kosmiczne wręcz. Tak krzyczą laski w horrorach na widok zombi i innych koszmarów, na pewno nie rodząca, zmęczona kobieta. A z innej beczki- śliczna ta ich córeczka. Opinia bardzo subiektywna- po prostu wygląda tak jak moja córeńka w kilka dni po narodzinach :) (aż mi się łezka zakręciła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:18 no kiedys na usg poejrzewali ze moze byc synek ale jak widac nie sprawdzilo sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: dziecko Żanety i Grześka 12.05.06, 16:31 oj, jesli chodzi o krzyki rodzacej, słyszałam jeszcze lepsze i to nie raz...na porodówce. Niektóre panie poprostu wrzeszczą. A czy teraz rodzi się bezbólowo...nie powiedziałabym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dziecko Żanety i Grześka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:13 Oj, wrzesczą, wrzeszczą...Jestem położną i się w zyciu nie takich nasłuchałam...Zmęczona kobieta potrafi nie tylko się drzeć, ale urągać mężowi (bo to jego wina), płakać, kląć, co chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś