Dodaj do ulubionych

prison break-rozczarowanie:((((((((((((( ((((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:19
i tak sie konczy ostatni odc??niewiadomo czym??zal d... sciska!!!
Obserwuj wątek
    • asiek101 Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( (((( 20.05.06, 21:26
      Gość portalu: m napisał(a):

> i tak sie konczy ostatni odc??niewiadomo czym??zal d... sciska!!!

Mam takie same odczucia:(. Niedosyt do n-tej potęgi, ale przyznasz chyba, że
      odcinek wymiatał calkowicie, normalnie miała oalpitacje serca przez 45 minut, a
      zakończenie cóź można sie było tego spodziewać. Tak jak w loście zresztą
      • kobajano Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( ((( 20.05.06, 22:13
        moim zdaniem odcinek beznadziejny - dużo lepszy był przedostatni. Jakoś nie
        wciągnął mnie (odcinek) w przeciwieństwei do całej serii. CZekam na kontynuację!
        • Gość: m Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( (( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:30
          a jak sie okaze ze ich wylapali??kurcze tyle czekania a nie wiem co dalej-tak
          sie nie robi!!nie wspomne o loscie-rozwalkowali serial jak ciasto na pizze a tak
          mi sie podobal!!!milion nowych watkow, wizje bohaterow i tajemniczy "inni"
          ktorzy prawdopodobnie sa misja badawcza przeprowadzajaca testy..to sie powinno
          skonczyc na drugiej serii-SKANDAL i tyle!
          • natalia.brzeska Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( ( 21.05.06, 00:13

wiadomo ze ich nie zlapia, bo cala druga seria bedzie o ich poszukiwaniu.
            • halfoat Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( 21.05.06, 11:11
              frustrujące to zakończenie
              jeśli ich teraz nie złapią to powinni od razu zwolnić wszystkich policjantów
              biorących udział w obławie
            • Gość: kobajano Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( IP: 62.233.201.* 22.05.06, 11:13
              miejmy nadzieję, że nadal będzie trzymał w napięciu - bo te wątku z "zewnętrza"
              były całkiem marniutkie, nie kleiły się i były nielogiczne...
              poza tym towarzystwo w więzieniu było z góry narzucone a teraz mogą się "rozleźć
              jak te robale" po świecie:o oby nie!
    • ariwederczi Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( (((( 21.05.06, 20:45
      He he he... W USA takie zakończenie sezonu jest standardem. :)
      • galaxian1 Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( ((( 22.05.06, 11:32
        Doladnie tak !

Tylko czemu koncza w "taki sposob" seriale, ktore nie beda juz kontynuowane ?
        Jak sie zakonczylo Invasion albo Surface ? NIJAK, nic sie nie wyjasnilo !
        I nawet nie wiadomo czy Larkin zmarla, czy zrobi sie z niej "mieszaniec".
        A nowych odcinkow nie bedzie. Strasznie mnie to wqr... :)
        • Gość: Kasia Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( (( IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.05.06, 15:43
          Powiedzcie mi gdzie to leci,bo przeglądałam program i nie mogłam znaleść.A
          zauważyłam że dużo osób to ogląda i fascynuje się tym serialem:)
          • galaxian1 Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( ( 22.05.06, 15:45
            Leciało na stacji ABC w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej :)
            A w Polsce mozna bylo ogladac sciagając sobie z torrentow.
            Sam serial, jak dla mnie REWELACJA, szkoda ze go "zamkneli".
            • gonzoxx1 Re: prison break-rozczarowanie:((((((((((((( 22.05.06, 20:07
              widzialem 1 odcinek 2 serii prisona !!! w lesie jest ukryty harrier, startuja pionowo i w ten sposob uciekaja, ostrzeliwujac po drodze wiezienie... bla bla bla.. zaczyna komedia sie robic, na tej zasadzie moze powstac milion dwiescie serii (podobnie jak lost)... seriale fajne, pomysly rowniez, ale rozwlekania im nie sluzy, a tylko zaczyna irytowac widzow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka