Dodaj do ulubionych

Zakonczenie Brygady Ratunkowej

30.05.06, 13:24
Czesc. Czy ktos moze mi powiedziec jak zakonczyl sie ten serial? Tzn strescic
ostatni odcinek bodajze 6 serii
Co sie stalo z sierzant Cruz bo zdaje sie ze byla chora no i Yokas itp
grazie mille
Obserwuj wątek
    • aga.p.p Re: Zakonczenie Brygady Ratunkowej - spoilery 30.05.06, 14:50
      Camelot się spalił - granaty zrobiły swoje. Posterunek przestał istnieć, ale zamim towarzystwo dostało nowe przydziały Cruz wysadziła się w powietrze załatwiając przy okazji Marcela. Carlos oświadczył się Holly, a potem był ślub, ale najpierw Carlos odwiedził Doca w wariatkowie.
      A na sam koniec był flash-forward, w którym Sully opowiedział co się dalej z nimi wszystkimi działo. I tak: Sully na emeryturze łowi ryby, Yokas dalej w kryminalnym (prywatnie randkując z Millerem), Carlos i Holly z trójką dzieci, Ty zawodowo spartnerowany z Brandonem (prywatnie z Saszą - kandydatką do rady miejskiej), Brandon prywatnie po ślubie z Grace, dziecko w drodze, a Bosco na ulicach, ścigaja przestępców tak jak w pierwszych odcinkach. A, jeszcze Swersky - najpierw był zastępcą burmistrza, a potem się zemerytował i teraz spędza czas z dwunastką wnucząt:)

Fajny to był serial...

pzdr,
      Aga
      • Gość: cuciolo Re: Zakonczenie Brygady Ratunkowej - spoilery IP: *.pool876.interbusiness.it 30.05.06, 15:57
        dzieki
        widzialam kilka odcinkow z serii 6 i dosyc mnie wciagnelo
      • Gość: aut_orka do aga.p.p IP: *.autocom.pl 30.05.06, 18:17
        tez lubilam ten serial ale ucieklo mi kilka odcionkow albo i cala seria;//
        i nie wiem jak to sie stalo ze Doc znalazl sie w "wariatkowie", opowiesz?
        • aga.p.p Re: do aga.p.p - znowu spoilery:) 30.05.06, 18:56
          Żebym nie pomieszała - generalnie to było załamanie nerwowe. Pewnie zaczęło się wcześniej, ale po tym jak zginęła Alex ścinał się ze wszystkimi. Nowy szef strażaków też mu nie podpasował. Potem sam zaczął szefować paramedykom i w pewien sposób został swoim własnym wrogiem: kiedyś sam podejmował kontrowersyjne, nie do końca regulaminowe decyzje dla ratowania życia pacjentów, a teraz musiał za takie same akcje ochrzaniać podwładnych. Generalnie miał pretensje do wszystkich, zrobił się agresywny więc go zdegradowali i wrócił na ulicę. Jakiś czas później paramedyków wywalono z remizy. Doc zrobił imprezkę, rąbnął broń Sashy i zrobił nalot na szefa strażaków. Skończyłoby się tragicznie, ale Sully do tego nie dopuścił. Doc wylądował na psychiatrii na obserwacji pod kątem możliwości samobójstwa. Według jego kolegów to wszystko przez 9/11 (a wydawałoby się, że to Bosco wtedy ześwirował). BTW - odcinek o 9/11 najlepszy ze wszystkich jakie w serialach dane mi było widzieć.

pzdr,
          Aga
          • Gość: aut-orka Re: do aga.p.p - znowu spoilery:) IP: *.autocom.pl 02.06.06, 18:52
            dziekuje
            • zuzia_i_werka Re: do aga.p.p - znowu spoilery:) 04.06.06, 22:25
              Ech wspominki:-) Uwielbiam ten serial.Mam zamiar się szarpnąć na wszystkie
              sezony. Na ostatnim odcinku zryczałam się jak dzieciak:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka