dantedamiano 31.05.06, 18:22 Wkrótce TVN skończy emisje telenoweli: "Barwy grzechu". Czy to dobry pomysł aby TVN wyemitował kolejną telenowele, która skończy się po 150 odcinkach ślubem głównych bohaterów?? Czy chcecie kolejną telenowele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
behemot87 Re: Telenowele?? 31.05.06, 19:18 Nie!!! Chcę nową serię "Monka" i "Bez śladu" o ludzkiej porze. Ewentualnie jeszcze może być ciąg dalszy "Zawód glina" jeśli nakręcili go. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Telenowele?? 31.05.06, 19:23 "Świnta" racja, behemot87. Drugiego sezonu "Dowodów zbrodni" też nie puścili do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Telenowele?? 31.05.06, 20:03 To naprawdę zumiewające jak polskie tv otwarte wyautowały z prime time'u zagraniczne seriale. Oczywiście są małe wyjątki, ale one potwierdzają jedynie regułę, produkcja polska rządzi. Czy napradę nie ma chętnych aby o 18 zobaczyć britcom np. Office albo o 21 CSI:LV ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Telenowele?? 31.05.06, 20:06 ja kce britcomy,wszystkie jakie tylko były,kocham je, a teraz z mojego pakietu zniknęło bbcprime;( marzy mi sie przedewszystkim absolutely fabulous Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Telenowele?? 31.05.06, 20:22 Dlaczego zniknął? Zamailuj, może więcej zamailuje i operator się zlituje. Ja kablówkę trzymam dla stacji newsowych, dokumentalnych i własnie BBC Prime. Bo u nas wiesz co powtórzą, "Hotel Zacisze", "Allo, allo" i "Jasia Fasolę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Telenowele?? IP: *.eranet.pl 31.05.06, 22:28 "Dowody zbrodni" maja leciec w wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-nie-ty Re: Telenowele?? 31.05.06, 22:26 ludzie ja nie chce kolejnego Klanu!!! Mam dosyć !!! Klan, M jak milość, Samo zycie, Na Wspólnej... NIE!!!! DZIĘKUJĘ!!!!!! nie chce żeby TVN produkowal kolejnego badziewia dla emerytek z niekończąca sie liczba odcinków... TVN juz ma na Wspólnej... i co? wyprodukuja kolejny piolski serial??? ja na serio zwiewam z tego kraju bo polskich telenowel mam dosyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Telenowele?? IP: 193.0.116.* 01.06.06, 10:19 1. Telenowele jako powód do uciekania z kraju - dobre! Nie prościej wyłączyć tv? 2. Czytaj ze zrozumieniem, była mowa o telenowelach importowanych. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Telenowele?? 01.06.06, 10:44 Z tego co widziałam w programie to barwy grzechu są na 100nym odcinku więc tak szybko się nie skonczą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-nie-ty Re: Telenowele?? 01.06.06, 10:52 no tak... ja zazwyczaj na słowo telenowela reaguję alergicznie... rzeczywiscie nawet nie doczytałam do końca postu ... juz sie wystraszyłam że TVN chce znowu cos produkowac ;/// dotyczy to jednak tylko i wyłacznie produkcji rodzimych, importowane jakos mi nie przeszkadzają a nawet czasem obejrzę jedna na jakis czas... a co do wyłaczanie tw to niestety mam wrażenie że M jak Miosc leci 24 godziny na dobę... dzis rano wlaczam tv... na tvp1 Klan, na TV polonia klan, na tvp 2 M jak miłosc... a co do brazyliady niech sobie leci, zawsze to jakas odskocznia od polskich Klanow, plebanii i innych tego typu... Odpowiedz Link Zgłoś