Gość: wrocool IP: *.jaracza.osiedla.net 13.06.06, 22:31 czy ten tvn juz calkowicie zwariowal...:-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: 6 stop-jutro o 0.40 13.06.06, 22:39 Przecież czwartek masz wolny, nie narzekaj :))) A ja i tak - jak co tydzień - nagram ten odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: 6 stop-jutro o 0.40 14.06.06, 11:06 też tak pomyślałam. pewnie niedługo będzie o 3.00 zaraz za blokami powtórkowymi i panienkami od TVN Gra. i co z tego, że czwartek wolny (ja akurat jutro o 7.00 pomykam na Mazury), kiedy ostatnio o 22.27 padam jak martwa w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: 6 stop-jutro o 0.40 14.06.06, 11:09 Podzielam Wasze oburzenie. Nagram oczywiście, ale to nie jest w porządku, "na żywo" ogląda się sympatyczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: 6 stop-jutro o 0.40 14.06.06, 13:43 jak raz nadali o 23:30 to myślałam że może jednak zmądrzeli ale teraz zmieniam zdanie. ______ chwilowy brak sygnatury Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: 6 stop-jutro o 0.40 14.06.06, 13:46 A co najśmieszniejsze, temu serialowi TVN nadał znaczek z napisem - 12. Czyli mogą go późnią nocą oglądać, oczywiście za zgodą rodziców, nastolatki. Pomijając nieludzką porę emisji, nie sądzę, by dwunastolatek zrozumiał o co tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: 6 stop-jutro o 0.40 15.06.06, 10:37 też kiedyś zwróciłam na to uwagę,w ogóle z tymi znaczkami to jest śmiech.na jakiej podstawie są przyznawane i jakie kryteria o tym decydują to nie wiem do dziś.głupota zwyczajna i tyle.a wczoraj oczywiście zasnęłam po kilku minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: 6 stop-jutro o 0.40 15.06.06, 18:06 polowi zblizamy sie do konca serii;/ martwi mnie to,bo wiadomo,ze w wakacje nic nie bedzie,ale co wroci po wakacjach to nie wiadomo....sopranos nie wrocilo(bo to chyba nie byla ostatnia seria),nip tuck nie wrocilo,stopami nas rozpiescili bo cale 2 serie puscili i teraz strach;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocool Re: 6 stop-jutro o 0.40 IP: *.jaracza.osiedla.net 19.06.06, 13:56 nip tuck nie wrocilo bo z tego co sie orientuje to 3 seria poleci w stanach dopiero od wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: 6 stop-jutro o 0.40 20.06.06, 14:15 ej no wlasnie chyba niekoniecznie,bo czytalam na stronie,kto w koncu okazal sie tym zlym kolesiem;> tak wiec chyba jestemy o jedna serie do tylu;)tak czy inaczej-mam nadzieje,ze wroci. A co do the sopranos-to czy ktos moze mi powiec czy to byl koniec koniec?adriena zostaje zlikwidowana,caramela i tony wracaja do siebie,on unika oblawy policyjnej i tak to sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Soprano 20.06.06, 15:24 Tak się to właśnie skończyło. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=38167929&wv.x=1&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunowa Re: Soprano IP: *.uje.nat.hnet.pl 21.06.06, 16:34 no bardzo by to pasowalo na zakonczenie,ale jedna osoba tak napisala: Re: Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów martincool 10.03.06, 13:32 + odpowiedz Co do ostatniego odcinka (SPOILERY, jak ktoś nie chce-niech nie czyta :) Tony Soprano wahał się czy wydać ludziom Johnny'ego Sacka swojego kuzyna Tony'ego Blundetto (Buscemi). W końcu by oszczędzić mu tortur, salomonowym rozwiązaniem, pojechał na farmę i sam wpakował mu w łeb kulkę z shotguna. Pod koniec odcinka spotkał sie z Johnnym (od poprzedniego odcinka boss bossów Nowego Jorku) by zalagodzić sprawę. Już się dogadali ale akurat FBI wpadło do posiadłości Johnny'ego żeby go zwinąć. Sack zostaje aresztowany, Soprano udaje się uciec. Okazało się że consigliere Johnny'ego sypnął jego ekipę (o Tonym nie wpsomniał bo to inna ekipa). Tak oto kończy się odcinek przedostatniej serii The Sopranos. Seria najnowsza zadebiutowala kilka dni temu w USA, u nas może dadzą jesienią albo za rok... Odpowiedz Link Zgłoś