ewengarda 28.06.06, 16:14 No, musze powiedziec, ze dzisiejsza rozmowa kwalifikacyjna Becky powalila mnie na kolana - a tekst "przeciez nie bedzie widac butow" - dobil mnie ostatecznie. Dawno sie tak nie usmialam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola.plotkara lepsze było to: 28.06.06, 16:36 lekarz wprowadza rydza z małżonką do izolatki i mówi-drzwi sa zazwyczaj zamkniete chyba że ktos wchodzi lub wychodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
kawa.kawowa Re: Becky dala czadu (MnS) 29.06.06, 11:53 No i przegapiłam ten odcinek, a tak chciałam zobaczyć jaki strój wymyśliła z mamusią Amper:-( Jak się w końcu wystroiła? sądząc po minie Amper pod koniec poprzedniego odcinka, musiało być nieźle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Becky dala czadu (MnS) 29.06.06, 15:07 ha, to az trudno slowami opisac, trzeba zobaczyc;-) Ale sprobuje: burza wlosow, loki, alfik, kupa lakieru. makijaz artyski z Mazowsza - tyle barwnych kosmetykow, ile nalozyla jednorazowo, mi na caly rok starcza - oczywiscie uroczo, masa rozow i blekitow. Kurtka - dzinsowa, z pstrokata apilkacja z dzetow, cekinow, koralikow i innych lsniacych elementow, zajmujaca wieksza czesc kurteczki - ach, zapomnialam dodac, ze mniala poduszki (!). Nie pamietam bluzki i spodnicy, niestety, bo mi buty je przyslonily - jadowito zielone, bogato zdobione kowbojki. Mam nadzieje, ze moj opis pozwoli Ci choc troche wyobrazic sobie jak znakomicie wygladala podczas rozmowy w sprawie pracy. Dodam jeszcze, ze zula gume, dosc glosno, ale potrafila sie znalezc - zaproponowala gume rowniez Erikowi Seniorowi;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa.kawowa Re: Becky dala czadu (MnS) 29.06.06, 22:20 Dziękuję za śliczny opis:-) Mniej więcej tak Ją sobie wyobrażałam:-) Odpowiedz Link Zgłoś