kazisi 06.07.06, 11:18 na Hallmarku, po dwa odcinki, o ludzkiej porze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xudo Re: od soboty wczesne midsomerki IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.06, 12:00 dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś
abrams Re: od soboty wczesne midsomerki 07.07.06, 09:17 A w poniedziałki nadal nowe ? Trochę szkoda, bo przez urlop kilka stracę. Mam nadzieję, że za niedługo je też przypomną. Odpowiedz Link Zgłoś
kazisi Re: od soboty wczesne midsomerki 08.07.06, 11:02 Nowe odcinki się skończyły. Znamy już chyba wszystkie powstałe dotąd. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: od soboty wczesne midsomerki 08.07.06, 12:14 dla mnie nie ma jakTroy. Ale Ben Jones też niczego sobie. Tylko ten Scott mi do gustu nie przypadł... A w czasie weekendu czeka mnie lektura 4 książeczki - Midsomerka... :-) Kazisi, czy 5 tom jest już w planach? Odpowiedz Link Zgłoś
kazisi Re: od soboty wczesne midsomerki 14.07.06, 13:08 jest, pojawi się w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
kamkap Re: od soboty wczesne midsomerki 09.07.06, 13:29 Strasznie się z tego cieszę!, bo tych wcześniejszych odcinkówq nie widziałam. Zaczęłam od kolejnej serii, nie wiem której :( Ile w ogóle jest tych serii? Odpowiedz Link Zgłoś
kazisi Re: od soboty wczesne midsomerki 09.07.06, 19:47 dziewięć serii, prawie 50 odcinków! i powstają wciąż nowe: epguides.com/MidsomerMurders/guide.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
kamkap Re: od soboty wczesne midsomerki 10.07.06, 11:24 O matko! Ja widziałam pierwszy odcinek, jak się zmienił sierżant Troy na Scotta. z tego wynika, że nie widziałam ok. 30 odcinków !!!!! Mam nadzieję, że powtórzą je wszystkie, bo jestem strasznie ciekawa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazisi Re: od soboty wczesne midsomerki 14.07.06, 13:06 Do końca października (co najmniej) Hallmark pokazywać będzie Midsomer, nawet 3 (!) razy w tygodniu. Więc będziesz mogła nadrobić zaległości. A pozostali przypomnieć sobie najciekawsze fragmenty. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkap Re: od soboty wczesne midsomerki 28.08.06, 10:22 No i co się dzieje????? Dlaczego przerwali emisję w sobotę ? Ktos cos wie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: od soboty wczesne midsomerki IP: *.spray.net.pl 30.08.06, 16:07 Bo mają telewidzów w d....! Odpowiedz Link Zgłoś
kazisi Re: od soboty wczesne midsomerki 03.09.06, 10:05 Znalazłem na stronie Hallmarku: kolejne midsomerki od 16 września w soboty i niedziele o 17.15, a w pażdzierniku dodatkowo w piątki wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkap Re: od soboty wczesne midsomerki 03.09.06, 16:02 Dzieki kazisi. Jest szansa, że w końcu obejrzę wszystkie wczesniejsze odcinki :) Odpowiedz Link Zgłoś