trinkino 12.08.06, 15:03 Torn rozwiódł się z Mejsi? Bo mnie to jakoś umknęło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza16 Re: A z jakiego powodu 13.08.06, 19:44 Torn zatrudnił w firmie dziewczynę, która nie miała pozwolenia na pracę w USA. Nazywała się Claudia Cortez. Claudia nie mogła wrócić do swojego kraju z powodu wojny domowej czy prześladowań. Nawet się chyba trochę z Tornem zaprzyjaźnili. Mejsi była bardzo zazdrosna więc podkablowała rywalkę do urzędu imigracyjnego i z tego co pamiętam (tu nie jestem 100% pewna) dziewczynę deportowali. Torn się oczywiście strasznie wkurzył, że jego żonka tak okropnie postąpiła i stwierdził, że już nie chce z nią być. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: A z jakiego powodu 22.08.06, 14:23 A czy była jakas historia z trenerem tenisa? Czy mylę seriale? Odpowiedz Link Zgłoś
dale5 Re: A z jakiego powodu 17.02.07, 17:45 był trener tenisa, chyba Jacke się nazywał, ale to stare dzije:) Macy i Ton nie byli chyba jeszcze wtedy małżeństwem. Ten Jack to był brat takiej czarnej, która była prjektantką u Forresterów, i miała dziecko z Clarckiem. A jej mą kochał się w Stephani:) uffffff:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza16 Re: A z jakiego powodu 18.02.07, 18:51 Ta czarna miala chyba Margo na imie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: A z jakiego powodu 19.02.07, 09:38 Margo Lynley-Spencer - i jeszcze wróci, syn jej i Clarka Garrisona jest juz pewnie dorosły. Odpowiedz Link Zgłoś
biala27 Re: A z jakiego powodu 20.02.07, 14:14 Kurcze - jak szkoda, że jestem fanką od niedawna - tyle faktów i emocji mnie ominęło :) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: A z jakiego powodu 17.03.07, 09:46 Musi być ze dwa razy starszy od swojego brata Sidżeja Odpowiedz Link Zgłoś
zuza16 Re: A z jakiego powodu 20.03.07, 23:36 hehe w sumie racja :) ale jakby byl 2x stary od Sidżeja to byłby w wieku Clarka, czyli swojego rodzonego ojca ;) hheheheh ale juz nie takie rzeczy w modzie bywały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: A z jakiego powodu 26.03.07, 10:47 w piątkowym odcinku - bodajże Thorne zapytał się : co teraz robi Margo Lynley. Brooke: Jest na kontrakcie. przygotowuja powrót byłej projektantki, która ma zastapić Morgan w firmie: romans z Erykiem, z Ridgem i dziecko z Clarkiem. pewnie niedługo wróci pierwsza zona Clarka - Kristie Forrester. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Syn Clarka 11.04.07, 01:28 Syn Clarka wroci jako mlody, wybitnie uzdolniony lekarz w Los Angeles. Z tej okazji realizatorzy serii posypali chwilowo wlosy Clarka siwizna! Jego syn bedzie sie pojawial od czasu do czasu, kiedy ktos z Forresterow jest w szpitalu, bez wzgledu na to czy to atak serca czy porod! Widocznie jest specjalista w kazdej dziedzinie, mimo ze z wygladu ma jakies 25 lat. Bedzie tez mentorem Birgit, ktora studiuje medycyne i ma praktyke oczywiscie w tym samym szpitalu ... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Syn Clarka 15.07.07, 12:22 Pojawia sie takze w odcinkach z 2005 roku! Zawsze kiedy rodzina Forrester idzie na leczeniedo szpitala, bez wzgledu na to czy to gruzlica, porod czy ciezka operacja, to syn Clarka na nich czeka! Odpowiedz Link Zgłoś