redcandle 31.08.06, 20:03 Hej! Od tego tygodnia w tv4 zaczęła się nowa telenowela z Natalią Oreiro i Facundo Arana - "Jesteś moim życiem". Co o niej sądzicie??? Jak się wam podoba? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alekul Re: Jesteś moim życiem - SOS MI VIDA!!! 01.09.06, 00:32 Podoba mi się ten film, chociaż jest "powtórką" zbuntowanego anioła. Znowu biedna dziewczyna i bogaty biznesman, dzieci z domu dziecka i zazdrosna narzeczona. Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: Jesteś moim życiem - SOS MI VIDA!!! 01.09.06, 13:41 Milutkie, aczkolwiek tytuł kojarzy mi się raczej kulinarnie, "Sos mojego życia" brzmi zachęcająco... Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Jesteś moim życiem - SOS MI VIDA!!! 17.12.06, 20:34 www.sosmivida.com/ Serial jak serial ale tu mozna posłuchac fajnej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Jesteś moim życiem - SOS MI VIDA!!! 18.12.06, 10:14 jaksłowodaje nie wierzę, że Państwo to na poważnie.... ale moge się mylić - przecież są ludzie, którzy hodują pudle Odpowiedz Link Zgłoś
kalia9 Re: Jesteś moim życiem - SOS MI VIDA!!! 18.12.06, 21:37 czy ja wiem czy na powaznie.własnie na luzie i dlatego ja tak lubie! za to ze jest głupiutka i moge po prostu sie posmiac po ciezkim dniu... Odpowiedz Link Zgłoś