paul_ina 02.10.06, 01:34 Czy ktoś ogląda perypetie sympatycznego prawnika? O 19.15 na Hallmarku. Dzięki Edowi zaczęłam godnie opuszczać miejsce pracy o 18.45 a nie x godzin później :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: ED 04.10.06, 22:29 Fantastyczny serial. Oglądałam na TVN 7 pod tytułem "Nie ma sprawy" (Przetłumaczenie "Ed" było za trudne). Chętnie obejrzałabym jeszcze raz od początku do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: ED 07.10.06, 01:51 Hej, na Hallmark leci w październiku o 11.oo i 17.oo. W listopadzie ma być nowa seria. Pamiętasz może czy Ed zwiąże się ze swoją asystentką, porzucając marzenia o niedostępnej blondynce? Na szczęście Hallmark nie tłumaczył tytułu na język polski ;D ________________ <><><><><><><><> The heart has its reasons which reason knows not of. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: ED 08.10.06, 16:22 Ed zwiąże się z asystentką, ale myśl o blondynce nie da mu spokoju, a może raczej: blondynka nie da mu spokoju, zawsze zakazany owoc smakuje najlepiej ;) Świetny serial, tez oglądałam na tvn 7, rok temu chyba leciało :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś