Dodaj do ulubionych

kurcze, prosbe mam....

04.10.06, 10:40
aktualnie jestem w niemczech i przegapilam 2 odc prisona. jesli ktos moglby
mi je ogolnie strescic to bylabm dozgonnie wdzieczna:)sami pewnie wiecie jak
to jest pozostac w 'niewiedzy' tymbardziej ze tutaj naprawde nie mam
mozliwosci ich zobaczyc:(((
Obserwuj wątek
    • mmorawski Re: kurcze, prosbe mam.... 04.10.06, 11:02
      Chodzi o dwa najnowsze? A może lepiej poczekać do powrotu na łono ojczyzny i
      jednak obejrzeć? Chyba, że powrót nie zapowiada się w najbliższym czasie...
      • iron_wanienka Re: kurcze, prosbe mam.... 04.10.06, 11:10
        no niestety, z krotka wizyta przyjade dopiero na swiwta BN a wtedy zajme sie
        moim chlopakiem a nie prisonem;)ale zobacze wszystkie odc jak tylko nadarzy sie
        okazja:)wiec jesli moglbys ogolnie mi powiedziec co i jak to bede bardzo
        wdzieczna:)
        • asiccaa Re: kurcze, prosbe mam.... 04.10.06, 15:42
          to może wejdź to na forum prison break? tam jest dużo opisów :)
          • mmorawski 2x06 04.10.06, 17:31
            1) Wraca Haywire. Włamuje się do fastfoodu i raczy się darmowym żarciem i
            piciem. Płoszy go pojawienie się sprzedawcy.
            2) T-Bag usiłuje sobie przypomnieć gdzie znajduje się silos. Okazuje się, że
            znajduje on się pod garażem jednego z domów. Mike, Linc i T-Bag odłączają prąd
            i podają się za robotników, którzy przyszli wymienić okablowanie.
            3) Tweener dostaje zadanie - ma przywieźć sprzęt z ogrodniczego i zatankować
            wóz.
            4) Sucre i C-Note spotykają się na drodze w Utah. W dalszą podróż udają się
            razem.
            5) Mahone przyjezdza do Utah. Przesłuchuje sprzedawcę na stacji benzynowej w
            American Fork i dowiaduje się, że Cooper 30 lat temu tankował u niego dwa razy.
            Na tej podstawie wyznacza teren, na którym prawdopodobnie ukryty jest łup.
            6) Sara rozkminia łabądki. Dzwoni pod numer, w którego jest posiadaniu, ale
            linia jest odłączona
            7) Mr Kim odmawia Kellermanowi spotkania z Caroline. Ma najpierw doprowadzić do
            końca sprawę Burrowsa.
            8) W ogrodniczym Tweenera zaskakuje kolega pana sprzedawcy. Widząc, że coś jest
            nie tak dzwoni do szeryfa. Zanim udaje mu się coś powiedzieć Tweener rzuca się
            na niego, związuje przeciwnika i zamyka na zapleczu. Z nerwów zapomina
            zatankować wóz.
            9) Mike i Linc zaczynają kopać w garażu. Zjawiają się Sucre i C-Note. Michael z
            niechęcią zgadza się aby dołączyli.
            10)Teodorek zgłasza się na ochotnika do zajęcia czasu pani właścicielce.
            Zabawia ją półerotyczną rozmową. pani okazuje się nimfomanką. T-Bag już liczy,
            że się zabawi, ale okazuje się, że pani napaliła się na Linca. Prosi T-Baga aby
            go przyprowadził.
            11) Haywire wchodzi do domu niewidomej kobiety, która bierze go za swojego
            syna. Na ścianie dostrzega obrazek - pejzaż z Holandii. Chwyta za nóż i..
            wycina płótno z ramy. :D
            12) Michael wysyła Tweenera na stację po benzynę. Tam dopada go Mahone, który
            wcześniej dostał od szeryfa z Tooele cynk, że w mieście dzieje się coś
            podejrzanego (miasto jest w obrębie obszaru wyznaczonego wcześniej przez
            Mahone'a do poszukiwań).
            13) Tancredi przebywając w Białym Domu dostrzega Kellermana wychodzącego z
            jakiegoś pokoju. Dzwoni do Sary i mówi jej że Lance nie jest tym za kogo się
            podaje. Mówi że dowiedział się wielu rzeczy i że wraca do Chicago. Sara
            rozłącza się gdy widzi zbliżającego się Lance'a/Kellermana.
            14) Właścicielka domu każe naszym zbiegom przerwać pracę i wynosić się. Za
            oknem pojawia się radiowóz i wysiada z niego policjantka. T-Bag przykłada
            kobiecie do szyi śrubokręt i mówi: Ani słowa stara dziwko, bo ci poderżnę
            gardło.

Koniec. :>
            • iron_wanienka Re: 2x06 04.10.06, 21:06
              dzieki, dzieki, dzieki:) az sie zdenerwowalam jak to czytalam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka