caha Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 19.01.07, 09:58 Uzależnienie od PB przyszło w październiku, choć już wcześniej dochodziły mnie słuchy, że jest taki serial o więźniach... że fajny... że warto... Pierwsza seria zajęła mi 4 dni. Nagle okazało się, że duuużo osób też jest uzależnionych i podobnie jak ja nie zamierzają z tym walczyć, bo po co?? ;) To teraz pora się przedstawić: Kasia, 22(jeszcze przez miesiąc i trochę), pomieszkuję w Lublinie(jest tu ktoś z Lublina???), gdzie moja alma mater- studiuję anglistykę na 4 roku. W wolnym czasie, jak już nie oglądam PB i nie przeglądam stron z Wentem (hmmm...te oczy i te dłonie...:)), poświęcam się innym moim miłościom- czytam książki, oglądam filmy, słucham rocka, reggae i innych różnych takich :) i uczę się hiszpańskiego. Pozdrawiam wszystkich Uzależnionych :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 19.01.07, 15:14 Oooooo, koleżanka po fachu!! Jak miło! :))) Witamy i liczymy na wzmożoną aktywność na forum. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caha Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 19.01.07, 21:10 cieszę się, że dołączyłam do Uzależnionych ;) Teraz bardziej aktywnie, bo muszę przyznać, że jush od jakiegoś czasu podczytuję to, co tu piszecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
barania100 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 20.01.07, 13:32 cześć, Ania jestem i piszę tu pierwszy raz. "Uzależniona" od miesiąca, zakochana od pierwszego wejrzenia, potem się rozchorowałam (chyba z tej miłości), dzięki czemu powtórzyłam wszystkie sesje. Teraz back to reality, jestem zdrowa, muszę pracować, więc płyty pochowałam i tylko forum czytam. Jednej rzeczy mi szkoda i proszę napiszcie czy też macie takie odczucia (a może to tylko ja jestem taka paskudna), że teraz wszyscy Polacy obejrzą Prison Break i to już przestanie być taką naszą małą tajemnicą, wszędzie pojawią się plakaty, zapowiedzi, reklamy, artkuły " w ostatnim odcinku" ect... Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 20.01.07, 15:01 Muszę się przyznać, że ja też mam takie odczucie. Trochę to dziwne, ale wolałabym, żeby ten serial pozostał taką naszą tajemnicą :)))) No ale w końcu nie można być takim egoistą i pozwolić innym poznać przyjemność, która nazywa się "Prison Break" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
namni Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 22.01.07, 21:24 Hi, my name is Irminka and I'm an addict :D Mam 22 lata i studiuję zaocznie dziennikarstwo i kom. społeczną a pracuję w Gazecie w dziale maketingu. Oczywiście we Wrocławiu. Całkowcie wciągnął mnie serial PB :). I nie wiem czy dziękować osóbce która przyczyniła się do mojego uzależnienia czy nie. Żyłam sobie spokojnie i bez stresów aż tu nagle niespodziewanie w moje życie wdepnął Wendzio i koniec :).Uzależniłam się i od serialu i od niego tak troszeczkę. I nawet nie wiem kiedy to się stało... Trzy tygodnie temu(wiem strasznie późno!!!) otrzymałam parę odcinków na zachętę. I pochłonełam je w jeden wieczór. A potem "na głodzie" wyciągnełam resztę hi hi. Teraz czekam na dalsze odcinki bo skończyłam niestety na 2 sezonie 7 odcinek i wiem żę jeszcze dużo przedemną. A waunki do ściągania proponowane przez TP nie zapewniają dobrego łącza do ściągania więc uśmiecham się do odpowiednich osób. Jutro dostanę większą porcję więc znowu będę biegać z podgrążonymi oczkami :D W serial jeszcze nie udało mi się nikogo wciągnąć ale czekam na premierę w tv wtedy zobaczą co to znaczy "prisonbrejkówka" bez trzymanki :P A lubie dobre komedie polskie i zagraniczne, czekoladkę z orzechami i śmiać się lubię :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia2 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 25.01.07, 22:22 Dołączam do grona uzależnionych. Mam 24 lata i jestem z Poznania. Rok temu skończyłam pedagogikę, studiuję też na ostatnim roku psychologii. Od zawsze kochałam kino i dobre filmy, a od niedawana (od czasu Lost i oczywiści Prison Break) pokochałam też seriale (niemały udział miał w tym takze Wentworth Miller). Oprócz tego uwielbiam psy (zwłaszcza mojego), dobre książki i słodycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 26.01.07, 21:11 Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale nie piszę. Ponieważ jednak na serialowym wątku uskuteczniłam prywatę, więc się przedstawię. Mam 29 lat (jeszcze nie skończone, ale jednak), drugiej połówki wciąż szukam. Wykonuję znienawidzony przez wszystkich zawód nauczyciela (język angielski) i jak na razie bezskutecznie poszukuję pracy (mnóstwo studiów i doświadczeń zawodowych nie zawsze czyni cuda, a ostatnio ponoć wręcz przeszkadza ;) ). Uwielbiam koty (mam na razie niestety tylko 1.), historię, podróże i języki obce. Serial poznałam i pokochałam dzięki moim przyjaciołom, którzy dostarczają mi najnowsze odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 27.01.07, 10:32 Coraz więcej anglistów i Poznaniaków. Jak miło! :)) Witamy serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
villi Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 20.02.07, 14:42 Witam. Ja tez z tych uzależnionych. Bardzo. Jestem z Poznania, lat 28, synów 2, mąż 1 (tez mu się PB bardzo podoba choć warczy jak widzi moje maślanowentowe spojrzenie: )) Od trzech tygodni uzależnienie rośnie i rośnie i nie zamierza przestać rosnąć. Ostatni raz coś takiego przeżywałam mając lat 15 podczas Archiwum X :) Przerobiłam oglądanie do 4 nad ranem 10 odcinków by o 5.30 wstać do pracy, przerobiłam większość teledysków na youtube i większość wywiadów dostępnych w sieci i ciągle mi mało :) I mam nadzieję ze szybko mi nie przejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
yano78 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 09.03.07, 20:57 A do mnie to potrafisz tylko „nie, bo rano wstaję”. :\ I na dodatek się tym jeszcze chwalisz na forum publicznym… Czekaj no, porozmawiamy w domu. :P Hmm… a ja się dziwiłem, co mi zjada transfer z Neo… Na szczęście zlikwidowali. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 31.03.07, 19:25 Yano, a ładnie to tak żonę na internecie śledzić???? sorry, ja jak zwykle z opóźnieniem komentuję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ooxoo Lepiej późno niż wcale :) 22.11.07, 18:19 Mam 33 lata, dwie cudowne córeczki i męża idealnego :) Jestem historykiem sztuki, obecnie na urlopie wychowawczym. Mieszkam na Zielonej Wyspie, wśród pól golfowych, klifów i wrzosowisk. Z moich dziwactw interesujące może być to, że nie mam telewizora. Jestem zwolenniczką oglądania filmów z projektora. Z seriali oglądam Prison B., Lost, a od trzech dni również Desperate Housewives i Heroes. Lubię kawę z mlekiem i lody z syropem klonowym. Obecnie mój ulubiony sposób spędzania czasu to spotkania z przyjaciółmi oraz wspólne gotowanie, jedzenie i picie :) Jestem zwolenniczką wędrownego trybu życia, więc za rok być może będę pisała z Hiszpanii albo Nowej Zelandii. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzankag Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 28.01.07, 11:16 Forum czytam od kiedy zaczęłam oglądać PB-czyli mniej więcej od miesiąca, kiedy to razem z chłopakiem "wciągneliśmy" wszystkie odcinki w ciągu tygodnia; kilka razy już się udzialałam na forum, teraz chcę się przedstawić - mam 26 lat, mieszkam we Wrocławiu, jestem farmaceutką. Najpierw, razem z chłopakiem mieliśmy szał na lostów (jak chyba większość z was) i powiem szczerze, że na początku byłam sceptycznie nastawiona do oglądania PB bo "przecież nic nie będzie lepsze od lostów":) Teraz nawet nie pamiętam kiedy mają być nowe odcinki "Lost", choć pewnie je obejrzę, jak już będą; Nigdy nie myślałam, że w tym wieku wciągnę się jeszcze w jakiś serial niczym nastolatka zakochana w Beverly Hills 90210, no ale cóż..:)pozdrawiam wszystkich prisonmaniaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinato Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 28.01.07, 19:45 Ewelina, lat 23 (prawie) Studenktka Politechniki Krakowskiej - III rok inżynii Srodowiska. Męża- brak, dzieciaczków również. Poza tym to oprócz PB oglądam Joeya i to chyba tyle serialików. Forum znalazlam kilka dni temu podczas szukania napisow do 14 odcinka drugiej serii i jakos chyba bede tu czesto wpadac:) W USA bylam ale jesli chodzi o porównywanie rzeczywistości to w FOX RIVER nie zdarzyło mi się pojawić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
fru.js Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 28.01.07, 21:00 taak, Joey jest świetny! :) szkoda, że nakręcili tylko 2 sezony :/ pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinato Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 28.01.07, 21:43 a mi teraz zostały już tylko 3 odcinki 2 seriii i znow bede szukac czegos nowego Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Świeżak przyszedł się przywitać:D 28.01.07, 22:14 Hi, na szczęście nie jestem Lance, ale jestem uzależniona :D jestem już po obejrzeniu całej pierwszej serii, no i 14 odcinków z drugiej :] mój błąd polegał na tym, że pierwszy odcinek znalazł się na moim komputerze na dwa dni przed sesja na studiach.... :D na szczęście wszystko poszło dobrze i bez problemów mogłam obejrzeć po 6 odcinków dziennie, dzięki czemu szybko was dogoniłam kochani:D Pozdrawiam z Wrocławia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 29.01.07, 16:18 A co tam :) Kinga, lat jeszcze 26, Poznań, po ekonomii, nieskończona Polibuda Warszawska, pracuję w finansach. Jeden narzeczony, dwa koty, dzieci brak. O PB słyszałam już dawno, ale torrent mi się zrąbał podczas ściągania pierwszego sezonu i mi się nie chciało ściągać na nowo :) Wczoraj oglądnęłam na Polsacie dwa pierwsze odcinki i dzisiaj zamiast jechać poćwiczyć, jadę po pracy do domu i nastawiam ściąganie, bo na pewno nie wytrzymam, żeby na jeden odcinek cały tydzień czekać :) Co rusz się "zakochuję" w różnych kompletnie niedostępnych facetach (ostatnio Anthony Kiedis:)), więc Wentworth idealnie się wpasował, mój typ ładnego chłopczyka:) Oprócz PB na tapecie jest Lost, Desperatki, Kochane Kłopoty, zaliczyłam też Aliasa do końca czwartej części. Na piątą nie miałam siły po zakończeniu czwartej, pomysł z ostatniego odcinka mnie tak rozwalił swoim idiotyzmem, że nie oglądnęłam ostatniej serii. Oprócz tego moim życiem jest muzyka, a zaraz za nią książki i wciąż niespełnione marzenia o podróżach. Do tego rajdy samochodowe:) Nie wiem co tu więcej napisać, pewnie będę po omacku po forum się poruszać, bo spoilery się czają na każdym kroku, ale pocieszam się, że jak szybko machnę pierwszą serię PB, to niedługo nadrobię braki :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
fansary Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 29.01.07, 16:22 Hi I'm an addict. Jestem fanem Sary :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 29.01.07, 19:57 FanieSary, to jest nas dwóch. :> :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 29.01.07, 19:58 Witam:) Poznań kobieta 25 lat 1 narzeczony (który nie toleruje sary:P 1 złota rybka praca, w której codzien spotykam spolecznie udzielajacych sie wiezniow,temat poniekad bliski:D pb addict od niedawna, ale juz BARDZO mocno wkrecony:D - nieuleczalny przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 30.01.07, 14:00 Jak może nie tolerować Sary??? ;o Wszystko z nim w porządku? :P A może ty maczałaś w tym palce, hmmm? :> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 30.01.07, 14:46 no cóż...de gustibus...:D Odpowiedz Link Zgłoś
konfii Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 30.01.07, 15:59 Hej! Czytałam, zagłębiałam się w Wasze posty i uznałam, że teraz czas na mnie... Jestem Anka, lat 28. Po skończonym dziennikarstwie na UJ postanowiłam pozostać w Krakowie, gdzie mieszkam i pracuję w mediach. Z Prison Break od niedawna (pierwsza seria obejrzana w ciągu 2 dni, hehe), z drugą jestem prawie na bieżąco (2 odcinki w plecy). Wpadłam w zachwyt, uzależniłam się i bez wstydu przyznaję: "jestem prisonholikiem" ;). Pozdrawiam Wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sza Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 31.01.07, 08:18 jestem marta, mam 29 lat, z wykształcenia jestem menedżerką, w siedlcach prowadzimy z mężem knajpkę jazzową, na razie mamy jednego syna, który ma 2,5 roku więc jeszcze w serial nie wsiąkł, drugi w drodze, oglądał wszystkie odcinki,hihi, no oprócz 15 ten przewidziany dopiero na dzisiaj, mąż jeszcze nie uzalezniony bo za dużo pracuje w pb najbardziej odpowiada mi postać michaela uwielbiam inteligentnych i charyzmatycznych mężczyzn, (czego przykładem jest mój najukochańszy mąż) doceniam też rolę t-bag'a - świetna gra aktorska, na forum zaglądam kilka razy dziennie, w miarę możliwości czasowych:)uwielbiam też sygnaturkę marcina i nawet diabełek mnie kusi by spiratować pomysł:) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
michalklim Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 08.02.07, 01:59 Witaycie To w skrocie. Michał, Warszawa - Wola, 31 latek juz na karku. Jeszcze kawaler, bez dzieciakow ale z ukochanym psem mojej kobiety - Sharpeiem o imieniu Cairo. Obecnie radca prawny, ex-prokurator. Od lat jestem uzależniony i nie żyję bez mojej ulubionej muzy (od melodyjnego hardrocka do power metalu) i seriali z których ostatnio najwyżej oceniam oczywiście PB, niezmiennie 24 i Heroes, a z polskich produkcji klimaty a`la Pitbull czy pierwsza seria Oficera. Ulubiona postac w PB (oceniajac aktorstwo of course) to oczywiscie T-Bag i do niedawna Mr Stormare jako Abruzzi. Went jest OK ale jak sobie przypomne jego role w Underworld z postawiona do gory czupruna a`la Vanilla Ice to robi mi sie slabo. Frau Tancredi tez jest niczego sobie :-) Za to wymieniłbym aktorów kreujacych role LJ-a i pani viceprezydent. Zdecydowanie odstaja od reszty skladu. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 08.02.07, 12:35 michalklim napisał: > Za to wymieniłbym aktorów kreujacych role LJ-a i pani viceprezydent. > Zdecydowanie odstaja od reszty skladu. Lepiej nie pisz takich rzeczy o pani prezydent, bo nasz Ojczulek Założyciel nieźle Cię prześwięci ;DDDD On jest największym fanem Carolinki na tym forum :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 08.02.07, 19:55 Ekhm, chciałem tylko zauważyć, że z wszystkich aktorów grających w PB, to właśnie Patricia Wettig (Caroline) jest najbardziej utytułowana - 3 nagrody Emmy i 1 Złoty Glob. ;)) Ale oczywiście w ocenie indywidualnej nie musi się jej gra każdemu podobać co oczywiście szanuję. ;) Małpo w czerwonym, widzisz jaki potrafię być zaskakujący? :D Odpowiedz Link Zgłoś
michalklim Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 08.02.07, 22:53 Marcin - z calym szacunkiem ale co w swiecie prawdziwego aktorstwa oznacza Zloty Glob albo Emmy (zrszta wszystkie "nagrody" pani Wettig wyliczyla za ten sam serial, a ostatnia z tych nagrod zostala wreczona 15 LAT TEMU - co w aktorskim swiecie oznacza wiecznosc)? Wiesz przeciez doskonale ze to nagrody "sezonowe" wreczane osobom ktore akurat mialy fart zagrac w czyms co sie sprzedalo (czytaj bylo megakomercyjne). Sorry ale to nie Oscary, Cannes albo co najmniej Berlin. Mnie znacznie bardziej przekonuje sensowny dorobek aktorski ktorym akurat moga poszczycic sie Peter Stormare czy William Fichtner (chwala producentom ze zgodzili sie zaangazowac takich ludzi). W jej grze brakuje mi cwaniactwa, sprytu i blysku w oku jaki prezentuje w swojej roli chocby aktorka grajaca Sherry Palmer (malzonke prezydent Palmera) w 24. Chociaz czarna viceprezydent bylaby w PB czyms dosc ciekawym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 09.02.07, 12:29 mmorawski napisał: > Małpo w czerwonym, widzisz jaki potrafię być zaskakujący? :D A czy ja kiedykolwiek twierdziłam, że nie potrafisz????????? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 09.02.07, 13:56 Michał, Wettig jest aktorką telewizyjną, więc Oscar czy Złota Palma odpada. ;) W tej branży Złoty Glob i Emmy są najważniejszymi nagrodami. Ale masz rację, że to było 1,5 dekady temu, więc w sumie zamierzchła historia. ;) Tak jak powiedziałem, każdy ocenia wg swoich kryteriów - dla mnie Wettig idealnie zagrała zimną wyrachowaną sucz. :) 24 nie oglądam, więc nie potrafię zestawić jej z "tamtejszą" panią prezydentową. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polka28 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 13.02.07, 20:38 witam, mam na imię Aśka, mieszkam w Gdyni i obecnie nie pracuję (za każdym razem jak mam szukać pracy to wpadam na forum i czytam ..gdyby ktoś placil za czytanie postów, szukanie info o pb i oglądanie Wenta, to bylabym milionerem::))Naszego prizona lyknęlam w kilka wieczorów (1-szy, i kawalek 2-go sezonu)a teraz jadę na bieżąco. No cóż,pozdrawiam wszystkie Panie, które mają na tapecie zdjęcie Wenta,i Panów, którzy nie próbują wmawiać swoim polowicom,że Michael ma za dużą glowę i krzywy nochal ( jak to mój mówi)... Co do pb, to zgadzam się,że 1 sezon byl nieco ciekawszy, a w drugim zaczęlo robić się ciekawie w okolicach 'money in Utah '.Z ostatnich oc. cenię 15-ty, za dobrze skonstruowany scenariusz i zwroty akcji.Poza pb oglądam Lost, który jednak w okolicach 3 sezonu zaczyna drażnić.Tak, tak mili państwo, co za dlugo, to niezdrowo.. niestety.Sama nie wiem, o czy mialby być 3 sezon pb, choć gdyby mial się skończyć za 5 odcinków to bylby placz i zgrzytanie zębów. A propos, co polecacie fanom pb i losta i antyfanom seriali typu Mjm i klan...??Heroes? czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 13.02.07, 21:38 Heroes i Supernatural - oba obowiązkowo :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
michalklim Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 13.02.07, 22:34 Heroes jest faktycznie niczego sobie. Aniuta - mozesz podrzucic cos o Supernatural ? Nie mialem okazji tego widziec. Igladal ktos moze Dresden Files ? Warto ? Co do Losta 3 to sie z Aska nie zgodze. Ja przysypialem na pierwszym sezonie i polowie drugiego. Teraz wreszcie cos sie zaczelo na wyspie dziac. Tylko szkode ze szlag trafil Ane Lucie - taka byla fajna Latino chick :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Michał 13.02.07, 22:46 Proszę bardzo sajfaj.net/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=162 Odpowiedz Link Zgłoś
polka28 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 13.02.07, 23:17 Nie zgodzić się możesz, ale ja ostatnio bardziej czekam na pb, niż na Losta, choć "Not in Portland" niczego sobie..Pozdrawiam wszystkich,szczególnie ..powiedzmy, LostBreaków..:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalklim Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 14.02.07, 00:02 Zeby byla jasnosc to znacznie wyzej stawiam PB od Losta. Jakby nie bylo PB wyrasta na moj ulubiony all time serial. A myslalem kiedys ze scenariuszem nie da sie przebic 24. Tak na marginesie - w ramach powtorek Polsatu nagralem sobie 8 odcinkow Desperate Housewives. Zawsze uwazalem go za typowo "babski soap" i..... bardzo sie mylilem. Obsmialem sie zdrowo, akcja zasuwa, elementy kryminalu sa - wszystko na miejscu. No i Frau Longoria - uaaaaaaaaa !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 To moze ja tak niesmialo... 14.02.07, 15:09 Przylazlam tu przez Aniute75, wciskajac jej linka w sygnaturce. Nie, powiem to tak, jak na naszym innym, wspolnym forum: ANIUTA, GNOJKU TO PRZEZ CIEBIE!!!!! Agnieszka, prawie 32 lata, germanistka, Warszawa, maz, synio; Koontz, Poe, Redford, Streep, Pozegnaie z Afryka, Irlandia, muzyka celtycka, stare zamki, zakony rycerskie, kawa pol na pol z mlekiem, fobia myszowa (...) W PB wpadlam jak sliwka w kompot :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Bonnie kochana :D 14.02.07, 16:00 Ja tylko przecież chciałam aby Twoje życie było jeszcze wspanialsze niż jest <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
kocura78 Re: Bonnie kochana :D 21.02.07, 17:15 Taaa, "tylko chciałam"...a człowiek życie prywatne zaniedbuje przez seriale różne... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Kocurku 21.02.07, 17:36 Nie zaniedbuje tylko wzbogaca w doznania głębsze :PPP. Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Heya all I'm Ania and I am an addict 15.02.07, 15:35 Witam, jestem Ania, studentka z Wrocławia, wciągnięta bez reszty w niebieskie oczy Wenta (no bym się dała pokroić), PB najlepszym sposobem na sesję!!! Oprócz tego oglądam jeszcze desperate house wives, ale pewnie znacie :) chciałam jeszcze powiedzieć, że wolę zdecydowanie 1 serię niż drugą, no ale jeszcze wszystko przed nami prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 18.02.07, 23:32 Podglądam Was, podglądam... i postanowiłam reaktywować czy jakos tam moje konto na gazecie, tylko po to by się przyznać że ja też... Prawie 33 lata, pracownik tzw. umysłowy... tzw. naukowiec... Mężczyzna w domu jest, pies też. Uzależniona od grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
ciciczek Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 19.02.07, 10:09 I ja też się dopiszę. Weszłam tu przez magiczny link w sygnaturce Aniuty (Aniuta zbiera Ci sie na koncie, kocówa Cię czeka, razem z Agą jej dokonamy ;- ))) No więc mam na imię Kasia, wkrótce czekają mnie 30 urodziny. Z zawodu prawnik. Z zamiłowanie widz PB ;-))) Lubię Lyncha, dobrą poezję, dobre winko, popływać też sobie lubię. I tak nieco chaotycznie pozdrawiam wszystkich i cieszę sie że 17 odcinek już jutro!!!!! Aaaaa i jeszcze mam męża, sztuk 1, również uzależniony, jednego synka, narazie zbyt małego na PB. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 19.02.07, 10:12 Ale jaka to będzie przyjemna kocówa :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 19.02.07, 11:23 Tak, tak, Aniuta, Kasia i ja dokonamy tego niechybnie. Sie strzez, gnojku!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moniszka82 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 23.02.07, 17:52 Aloha chłopcy i dziewczęta :) Z Prisonem zetknęłam się w chwili emisji na Polsacie. Strasznie byłam ciekawa po drugim odcinku czy odetną Michaelowi tego palca, czy nie...A że nie chciało mi się czekać do przyszłego tygodnia...ekhmm :) i tak oto od początku lutego jestem na bieżąco z hameryką :) Ulubieńcy z PB? Zdecydowany # 1 czyli Theodore (Robert Knepper jest niesamowity:)) później ś.p Abruzzi oraz Kellerman. Nie ma to jak "porządne" czarne charaktery :D Coś o sobie? Monika, lat 25. Jedyna? (o ile wystarczająco wnikliwnie doczytałam) przedstawicielka Katowic na tym forum. Studentka (już niedłuugo). Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 15.03.07, 21:48 Hi Monika My name is Kasia and Im an addict... z Katowic! :) Odpowiedz Link Zgłoś
katee1 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 17.03.07, 00:08 Witam wszystkich tu Katee. Kiedyś jakis niezly koleś postawił mi drinka w klubie. Bawilismy się cała noc po czym wylądowaliśmy w jego apartamencie z widokiem na fontanny. Przedstawił się jako Michael i powiedział,ze ciut pogrywa w serialiku. jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam go w PB. Nie odbieram od niego telefonów, bo nie lubię zobowiązań, ale jego buźka w szklanym ekranie przywołuje mi wspomnienia o tamtej nocy ! Mam 27 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
moniszka82 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 17.03.07, 15:58 :D No miło mi bardzo krajanko ;) Już nie czuję się taka wyobcowana w zestawieniu z tak liczną reprezentacją z Poznania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 25.02.07, 18:07 co mam powiedzieć, oprócz "Dzień dobry PB's maniacy" ? ;-) Mój mąż wczoraj stwierdził,żem uzależniona, więc stwierdziłam,że to forum to odpowiednie miejsce dla mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 27.02.07, 11:44 czas się przyznać do kolejnego uzależnienia (oprócz słodyczy) i miło widzieć tutaj tyle żon i matek dzieciom, człowiek nie czuje się taki samotny w swoim szaleństwie :) pozdrawiam z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
aldar1975 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 03.03.07, 15:12 Cześć .....mam na imię Krzysiek i jestem uzależniony.....od ponad roku .........i dobrze mi z tym :).......jestem z Katowic .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 03.03.07, 21:33 Czeeeeeeeeeeść :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 05.03.07, 22:17 Czesc, Ja dla odmiany nie jestem w ogóle uzależniona, to bylo planowane po prostu zupełnie panuję siłą woli nad oglądaniem PB do 4 rano przed egzaminem, zawalania prac semestralnych oraz prac zarobkowych też (byle na łącze starczyło) Tak naprawdę mogę przestać w każdej chwili. Ogladam bo lubię, i przeszukuję youtube drżącą dłonią ("Jak to nie ma więcej wywiadów!!!?????"), i oglądam nawet najmniejszy pliczek/zdjęcie/mp3 i wzdycham jakbym miała 15 lat i śnię o Michaelu, i podczas każdego odcinka zastanawiam się czy nie zacząć znów palić i robię to z pełnym opanowaniem. Wiem że mogę przestać w każdej chwili. Dobra.. pierwszy etap to przyznać się? Nie oszukujmy się Hi, I'm Basia and I'm an addict. Dajcie ciasto... Basia, 23 lata Poznań, studentka filozofii, specjalność komunikacja społeczna,(wiec w tv ogladala dotychczas tylko zawodowo reklamy, a tu o) bez dzieci, zamężna jedynie z Wentem. Miłośniczka dobrych filmów, Vonneguta, Robbinsa do czytania. Z seriali jedynie "Przyjaciele", ale bez porównania do PB. Czysty obłęd. [ad osoby, ktora pisala ze zawodowo zna się na chwytach serialowych. Ja tez tak mam, ale tak jak w reklamach i innych komercjach po prostu daje mi to jeszcze większą przyjemność oglądania, bo dodatkowo widzisz dobrą robotę] Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 06.03.07, 09:34 Jak "zamężna jednynie z Wentem"??? Ja siem nie zgadzam! Absolutnie o! ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 08.03.07, 00:10 bigamista cholerny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 09.03.07, 15:59 Co bigamista? Przeciez mówię, że tylko ze mną :] Odpowiedz Link Zgłoś
aliana Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 08.03.07, 07:24 część, w ostatnia sobotę obejrzałam jednym ciągiem 9 odc. PB, obecnie jestem w trakcie 2 serii, nie wiem co zrobię jak mi sie skończą odcinki:) ps. w młodości obejrzałam ponad 30-ci razy "Ściganego" z H.Fordem Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 11.03.07, 17:29 Hej, jestem Aga, rocznik Wentwortha-1972, dyrektor w dużej firmie, mąż, dwoje dzieci, pies i serial PB:) Fajnie, że jesteście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wrob Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 11.03.07, 19:17 No to kolej na mnie:-) 33 lata, mąż i 2-letnia córeczka. No i jestem uzależniona jak Wy wszyscy:-) O PB usłyszałam dopiero w trakcie jego reklamy w Polsacie jako superhit. Zaczęłam więc oglądać serial, ale Polsat jak to Polsat, swoimi przerwami na reklamę potrafi zepsuć każdy film, i przyznam, że po 3 pierwszych odcinkach zupełnie nie mogłam się wkręcić w klimat serialu. O zgrozo, nawet pomyślałam przez chwilę, że jest chyba przereklamowany (o ja nieświadoma, biję się teraz w piersi, wybaczcie, że zbłądziłam drodzy forumowicze!!) Postanowiłam dać serialowi szansę, no bo w końcu skąd te zachwyty wszystkich wokół, i kazałam mężowi ściągnąć 1 sezon z sieci. He, he, no i wpadłam, wkręciło mnie totalnie, codziennie po 3 odcinki, czasem 4. Teraz oglądam 2 sezon, jestem na 14 odcinku i naprawdę nie wiem, co zrobię z wieczorami jak skończą mi się codzienne seansy, mąż się ze mnie śmieje, ale sam podgląda co nieco. Nie sądziłam, że mnie tak weźmie no i, że w tym wieku będę wzdychać do jakiegoś aktora:-) Michałek mnie totalnie zauroczył, zresztą co ja Wam będę pisać, sami wiecie;) A na Forum zaglądam teraz codziennie. Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 13.03.07, 15:51 teraz ja: mam na imię Ewa.Pracuję w oświacie, jestem logopedą.Mam męża i syna.O PB dowiedziałam się bardzo póżno, dopiero po reklamie Polsatu.Potem syn przyniósł ściagnietą 1 serię i część 2 i wzięło mnie maksymalnie.Oglądałam po 3,4 odcinki.Chłonęłabym wiecej, ale mój syn chciał być zawsze o pare kroków przede mną.Wciagnął mnie serial, a najgorsze, że i Went.Generalnie nie lubię seriali.Kiedyś ogladałam " Przyjaciół", potem " Chirurgów"( ostatnio sa nadawane dla mnie za późno: 23, a ja rano do roboty. Ale tak naprawdę to dopiero PB zawładnął mną i niech tak bedzie.Fajnie,że jesteście,bo na innych forach za bardzo cenzurują wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Szmegesz 14.03.07, 18:00 Jak to cenzurują? Nie bywam raczej na innych forumach i nie wiem :D. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Szmegesz 14.03.07, 18:19 Może za dużo powiedziane, ale zaraz wlepiaja ostrzeżenia jak się wtrąci jakieś przypuszczenie co do ciągu dalszego PB i uważają to za spojler, a ja tylko trafnie przypuszczałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Szmegesz 14.03.07, 18:51 ja tam zauważyłam zdecydowany deficyt inteligencji na innych forach PB, tu bardzo z rzadka pojawiają się pół-analfabeci :-))) Może dlatego, że fora gazety są tak mało atrakcyjne wizualnie - to pewne typy odstrasza. A skoro już tu jestem, to z dużym opóźnieniem się przedstawię - Magda, l.33, Poznań, anglistka, mąż i dwie córy, tv boyfriend, kot. Ulubione seriale: 1. Sześć stóp pod ziemią 2. Rodzina Soprano Nadal nie wiem, gdzie tu umieścić PB, bo pierwszy sezon a drugi to dwie różne sprawy. No ale na pewno w pierwszej trójce, a jesli chodzi o intensywność oddziaływania to pierwsze. Ale to już tylko zasługa Wentwortha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Szmegesz 14.03.07, 21:41 Magda, kończyłaś anglistykę na UAM? :) IFA graduate? :D Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 15.03.07, 21:44 Witajcie, Mam na imię Kasia i moje uzależnienie objawia się np. tym, że zaczęłam się ubierać jak Sara-moja idolka- i jak idę ulicą to się czasem rozglądam czy mnie ktoś nie śledzi :))) A tak naprawdę to lubię ten serial i Lost, dobrze że są bo dzieki nim życie jest ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 23.03.07, 22:38 witam, uzależnienie przyszło niedawno :) początkowo nie odwiedzałam forum bo nie chciałam poznawać dalszych losów bohaterów, ale potem pomyślałam, no któż mi każe czytać wszystkie wątki (i tak czytam ;)) Kasia, 35, zainteresowania: film, książka, muzyka, Odpowiedz Link Zgłoś
apimondia Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 11.04.07, 00:30 Witam, jestem uzalezniona od PB :-)) Ogladam go od początku w Polsacie i mimo że mam wypaloną całą serię, to sobie czekam zawsze na niedzielny wieczór :-) Mam 27 lat i męża, dzieci sztuk 0 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflower2 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 11.04.07, 14:09 Cześć tu Darek W zasadzie mogę swoją osobę zaliczyc także do zbioru osob uzaleznionych od PB Wykształcenie wyższe prawnicze Zainteresowania szerokie ale głównie filozofia nauki. Ulubione seriale: Oczywiście PB. Do tego zbioru zaliczyłbym również Miateczko Twin Peaks, Ostry Dyżur, X Files (szczególnie pierwsze 4 serie), 24 godziny Ulubione filmy: Po pierwsze tryptyk S. Kieślowskiego Trzy kolory(szczególnie tzw. francuskie części tego tryptyku a przede wszystkim "Czerwony", "Podwójne życie Weroniki" tegoż reżysera. Po drugie cała twórczość Sergio Leone a przede wszystkim "Dwno temu w Ameryce"i "Pwnego razu na Dzikim Zachodzie" Po trzecie "Dzień Świstaka" i "Między slowami (lost i translacion)coppoli i inne> Ulubine ksiązki to min> logika odkrycia naukowego K R POPPERA i Imie Róży U ECO Odpowiedz Link Zgłoś
koralcia Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 11.04.07, 21:21 Czesc jestem Karolina germanistka, lektor. Nałóg Kino a obecnie serial Prison Break. pierwszy raz szaleję na punkcie serialu i zarażam moim szaleństwem innych.Prison przeleżał u mnie na półce jakies 2 miesiące zanim go zaczęłam ogladac. Czekalma na polsat i pierwsze odcinki ktorych nie miałam w swoim zbiorze. Po pilotowym odcinku wpadłam w nałóg.Teraz szukam czegos na zastępstwo i wspieram sie ogladaniem od nowa starych odcinków. Hobby: filmy filmy filmy, muzyka grana w Radiowej Trójce,ksiązki kajak, góry i rower- dosyć standardowo. Plan na przyszłość: zrobic koszulke z PB i godnie reprezentowac Forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
luska1973 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 12.04.07, 15:24 Jestem uzalezniona :-( 34 lata, 2 dzieci i wieeelka pustka do 3 serii. Najgorsze jest to, że nie mogę oglądą żadnego filmu ani serialu poza PB, bo po 5 minutach stwierdzam, że szkoda czasu i po raz ...włączam kompa z Michasiem. Czytam Was od dawna, ale nie miałam czasu pisać. Postanawiam się poprawić przy 3 serii. Poza tym robię ładne prisonowskie żurawie i przy każdej okazji gadam tekstami z PB. Przyznacie, że beznadzieja jak na mój wiek, ale trudno ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Luska 18.04.07, 11:08 Nie bój nic - tu więcej takich oszołomów hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 18.04.07, 20:52 luska1973 napisała: > Poza tym robię ładne prisonowskie żurawie i przy każdej okazji gadam tekstami > z PB. > Przyznacie, że beznadzieja jak na mój wiek, ale trudno ... Nie jesteś sama, oj nie. Ja też gadam tekstami z PB, ewent. tekstami Wentwortha z wywiadów - żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
kellerwoman Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 12.05.07, 19:54 Dzień dobry wszystkim! Mogę tu zamieszkać? Tu na pewno znajdę zrozumienie... :) Zarażona jestem od jakiegoś czasu, przez siostrę rodzoną, ale raczej dobrze mi z tym :) Poza tym - jestem stara gropa, matka dziecku, żona przykładna i właścicielka firemki. Jestem już po 2 serii i, prawdę mówiąc, nie bardzo wiem co ze sobą zrobić,żeby dotrwać do 3. Może narażę się większości, ale wolę Linca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 13.05.07, 13:41 kellerwoman napisała: > Może narażę się większości, ale wolę Linca ;-) jedyny sposób, żeby w tej sytuacji uniknąć linczu (hihihi) to podpisać naszą petycję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kellerwoman Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 13.05.07, 14:42 Wszystko podpiszę ! ;-) A tak poza tym - ja nie mam nic do Wenta, uważam,że jest ŚLICZNY. Linc nie jest śliczny, jest DZIKO PRZYSTOJNY ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sara.tancredi Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 22.05.07, 13:06 czesc, nazywam sie Sara i jestem uzalezniona ;) oczywiscie od Michaela Scofielda (ale tylko w wersji bez usmiechu), od T-Baga (za całokształt!) oraz Johna Abruzzi (od czasów roli w "Tańcząć w ciemnościach"). Pozdrawiam wszystkich uzaleznionych! Odpowiedz Link Zgłoś
10.amber Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 23.05.07, 00:54 Hi,ja tu chyba najstarsza(53) urodzona w Szczecinie zam.Duisburg.Szczesliwa mama juz doroslych dzieci.Czekam zawsze z utesknieniem na niedziele a dlaczego chyba sie domyslacie o godz 20 "Polsat"zaczyna sie ..... W domu musi byc cisza swiezo zaparzona herbatka bez papieroska(zakaz palenia w domu)i okolo 50 minut nie ma mnie dla nikogo.No i jeszcze jedno moim największym nałogiem jest internet, bez którego nie potrafię zyc.Dzien zaczynam i koncze internetem.Kocham polskie morze jeszcze 2 miesiace i ponownie tam pojade.Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 03.06.07, 15:03 Cześć! Możecie mnie wpisać na listę uzależnionych od PB. Mam 34 lata, dwoje dzieci, męża (coraz częściej pukającego się w czoło na mój widok). Serial oglądałam po kilka odcinków, zdarzało się, że do 4 rano. Teraz wytrzymuję przerwę tylko dzięki forum, które codziennie odwiedzam ale dopiero teraz zdecydowałam się wpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 09.06.07, 15:55 Hej, Czytam to forum już od prawie trzech miesięcy, ale ujawniam się dopiero dzisiaj, aby pochwalić się jaką postacią z serialu jestem (na bazie quizu oczywiście :) Ale skoro już postanowiłem się ujawnić, to pomyślałem, że zacznę tutaj :) A więc: Tomek, lat niecałe 23, mieszkaniec Łodzi. Obecnie student I roku Wydziału Zarządzania UŁ. W przeciwieństwie do większości głosów Sara podoba mi się tak sobie, zdecydowanie bardziej Nika, chociaż Veronica też była w porządku :) W drugiej serii pojawiła się postać agenta Mahone i to głównie on stał się moim idolem, ale tylko w kwestii pracowitości, spostrzegawczości i wytrwałości. (Jego żona też niczego sobie :P) Jednego dnia obejrzałem 7 odcinków drugiej serii: 8,9,10,11,12,13,14. Obejrzałbym więcej, ale musiałem lecieć na trening, a po treningu byłem padnięty :D Co by jeszcze dodać? Nie wiem, wyjdzie w praniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Przedstawcie sie-cos wiecej niz: hi, I´m an a 10.07.07, 12:49 Cześć, jestem Anka, mam 37 lat i jestem świeżo uzależniona. To znaczy wcale się nie miałam zamiaru uzalezniać, postanowiłam czekać na oglądanie w telewizji po wakacjach drugiego sezonu (bo pierwszy był ekstra, ale mnie nie uzależnił). No ale koleżanka mi przegrała drugi sezon, leżał sobie w domu, aż przy wakacyjnym deszczu postanowiłam sprawdzić pierwszy odcinek.... i to był błąd. A wiecie, co mnie najbardziej fascynuje w PB? To, że nikt tak właściwie nie jest do końca czarny ani biały, to wciągające i bardzo odświeżające po wszystkich filmach akcji gdzie ktoś jest super dobry, a ktoś super zły. Uwielbiam te niejednoznaczności i tę bogatą paletę odcieni szarości w PB... Odpowiedz Link Zgłoś