Dodaj do ulubionych

Behind the ink ?

01.11.06, 08:10
Na napisy.org wiszą napisy do odcinka pod takim tytułem. Rozumiem, ze to jakis
specjalny, wyemitowany podczas przerwy w emisji serialu.?
Ale na mininova.org go nie znalazłam. Ma ktos z Was jakiegos linka do tego?
Obserwuj wątek
    • rodzynia Re: Behind the ink ? 01.11.06, 10:04
      Na tym forum:
      www.prisonbreak.int.pl/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=15536#forumpost15536

są linki do tych filmików, ale mi niestety nie udało się ich ściagnąć :/
      • olusimama Re: Behind the ink ? 01.11.06, 12:17

kompletnie nie jarzę, co trzeba zrobić, żeby dzięki tym linkom cokolwiek ściagnąć.

Ale dziękuję.
    • aniuta75 Re: Behind the ink ? 01.11.06, 18:58
      Też to właśnie zauważyłam przy okazji ściągania napisów. Szukałam na Scrape
      Torrent.com i też nie ma :(.
    • quentiin Re: Behind the ink ? 01.11.06, 22:51
      Nie jest to żaden odcinek specjalny. To jeden z dodatków do s1 na DVD. Około
      piętnastominutowy filmik pokazujący tajemnice tatuażu Scofielda. Oprócz tego są
      jeszcze dwa ośmiominutowe filmiki: jeden pokazujący kręcenie jednej ze scen
      sezonu pierwszego, a drugi historię więzienia Joliet.

Filmiki, a raczej linki do nich, są do pobrania na wspomnianym tu forum.
      Ściąganie z nich jest proste i nie bardzo rozumiem w czym problem. Wystarczy
      kilknąć w link, zjechać w dół strony, wybrać opcję "free" i dwie rzeczy się mogą
      wydarzyć:
      1. pojawi się odliczanie do 0; kiedy osiągnie 0 pojawi się trzyliterowy kod,
      który trzeba wstukać w okienko obok i potwierdzić; dalej już normalnie się
      ściąga tak jak z http, czyli albo wyskoczy manadżer pobierania przeglądarki,
      albo otworzy się w programie, którego może używacie (np. Get Right, FlashGet itp.)
      2. pojawi się informacja, że nie można ściagać, bo wyczerpany limit, albo, że
      ktoś w danej chwili ściąga plik, a obok czas pozostały do momentu, w którym znów
      będzie można ściągać (w przypadku opcji z wyczerpanym limitem), nie więcej niż
      60-70 minut; po upływie tego czasu znów można ściągać, no chyba, że ktoś Was
      wyprzedzi - można ściągać tylko jeden plik/IP więc jeśli macie np. radiową sieć
      i każdy użytkownik sieci ten sam IP, to wtedy kto pierwszy ten lepszy. Kto ma
      Neo nie musi czekać międzypobraniem jednego, a drugiego pliku, wystarczy modem
      zresetować i już ma się inne IP, bo jest zmienne.

Brzmi skomplikowanie, ale jest proste jak drut. Po prostu próbowałem wytłumaczyć
      jak najlepiej, co się może wydarzyć.

Link do filmiku o kręceniu sceny i do napisów jest tutaj:
      quentin.blox.pl/2006/10/Prison-Break-Niespodzianka.html
      Link do filmiku o historii więzienia i do napisów tutaj:
      quentin.blox.pl/2006/10/Prison-Break-Niespodzianka-nr-2.html
      Jest tam też jeszcze raz link do forum, na którym znajdziecie wspomniany w
      tytule filmik. Trzeba się zarejestrować za darmo i już ma się dostęp do forum. W
      przypadku linków wyżej nigdzie nie trzeba się rejestrować, bo są tam podane
      bezpośrednie linki do strony do ściągnięcia.

I to cała filozofia.
      • rodzynia Re: Behind the ink ? 01.11.06, 23:27
        Spróbowałam jeszcze raz i właśnie ściągam film o kręceniu sceny :)
        Wcześniej natrafiłam niestety na limit i myślałam, że te linki są już nie
        aktywne ;/
        • quentiin Re: Behind the ink ? 01.11.06, 23:46
          Jeśli się trafi nieaktywny link to wyskakuje okienko z informacją, że plik
          został usunięty.
      • olusimama Re: Behind the ink ? 02.11.06, 08:02
        dzięki. Wrócę do domu i spróbuję. Niby robiłam tak jak piszesz, ale nie
        ściagało i nie ściagało.
        Ale teraz już wiem dlaczego - próbiowałam ściagac wszystkie jednoczesnie, he he
        • rodzynia Re: Behind the ink ? 02.11.06, 11:50
          Napewno Ci się uda :) Ja już ściągam drugi flimik. A wieczorem ściągnę ten
          trzeci. Na szczęście teraz już do wszystkich są napisy ;)
          • rodzynia Re: Behind the ink ? 03.11.06, 00:22
            I jak poszło? Udało się ściągnąć?

Ja mam już te 3 filmiki :D Ten 'Beyond The Ink' jest o tatuażu Michaela ;)
            • olusimama Re: Behind the ink ? 03.11.06, 07:48
              nie. Kazało mi czekac 70 minut. Odczekałam. I jak juz było 2 mi uty to sie
              zrobiło z nich 90. I sie obraziłam. trudno, nie obejrzę.
              • mmorawski Re: Behind the ink ? 03.11.06, 13:46
                Jeśli dobrze kojarzę, to te filmiki są do obejrzenia na youtube. Z tego co
                pamiętam nie jest to nic wybitnie ciekawego. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka