mmorawski 18.11.06, 16:33 www.fox.com/home.htm Michael w rozmowie z ojcem wspomina wydarzenie z dzieciństwa. Sara topi się w wannie.. Kellerman przygotowuje worek na zwłoki! :o :o :o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiccaa Re: Nowe preview 2x12 18.11.06, 16:39 Sara napewno przezyje... A w worek zawinie kogos innego albo ten ktos kto puka do drzwi kropnie kellermana i go zapakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Nowe preview 2x12 18.11.06, 16:47 Jestem za zapakowaniem Kellermana! :> Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 12:53 Ja myślę, że Kellerman jest niezniszczalny (niestety :/). A zapakuje do worka pewnie tego kogoś kto zapukał. Poza tym wydaje mi się, że Sara mu się spodobała, więc może się rozmyśli i tylko ją troche podtopi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julnick Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 13:18 rodzynia napisała: Poza tym wydaje mi się, że Sara mu się > spodobała, więc może się rozmyśli i tylko ją troche podtopi? ;) Zaiste, oryginalny sposób okazywania zainteresowania kobietą;D Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 13:22 Chyba mnie źle zrozumiałeś ;) Jak jeszcze ją topił to chciał ją naprawdę zabić, ale może zrezygnuje z tego i co najwyżej wtedy okarze te uczucia. No ale zobaczymy we wtorek co wymyślą twórcy serialu. Ja typuje, że Sarze pomoże w jakiś sposób ten ktoś kto zdzwonił do drzwi. Niekoniecznie miłość Kellermana, do której może być niezdolny :> Odpowiedz Link Zgłoś
julnick Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 13:26 Rodzynia, nie gniewaj się. Po prostu Twoje słowa podziałały na moją wyobraźnię. Włączyłam wizję Kellermana litującego się nad Sarą i Sary rzucającej się agentowi na szyję w podzięce za okazanie rodzącego się uczucia. Poza tym, ja kobitka jestem, nie facet:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 13:33 Aa to przepraszam jak jesteś dziewczyną ksywka mnie zmyliła :) Przecież się nie gniewam wysłałam uśmieszek ;) Oj wątpię czy Sara rzuciłaby się Kellermanowi na szyję. Ja to bym na jej miejscu uciekała gdzie pieprz rośnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
julnick Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 13:39 A tam, nie gdzie pieprz rośnie, tylko wprost do Michałka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 14:27 Obstawiam, że Sara się sama uratuje. Na pewno wypije całą wodę z wanny i dzięki temu się nie utopi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 17:09 Episode Detail: Disconnect - Prison Break Michael's reunion with his father (Tony Denison) prompts painful memories as they, Linc and Sucre make their way to the plane. Meanwhile, the Kansas detective (Romy Rosemont) has some questions for Bellick about Geary's death; C- Note, Kacee and Dede are together again at a campground; and Kellerman receives an important phone call from Kim. Takie cuś znalazłam. Tak sobie myślę, że Kim zadzwoni do Kellermana i ta ważna wiadomość to będzie to, żeby jednak nie zabijał Sarci, bo się właśnie rozmyślił ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 19:06 Jesus jak ja nienawidzę tego Kima. :> :> :> :> W pierwszej serii z Kellermanem kontaktowała się Carolinka i to ona wydawała mu polecenia, ale za to z jaką gracją to robiła!! <lol> Kim może jej buty czyścić! :> Żądam wykoszenia żółtka i powrotu pani prezydent! 8) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 20:38 Faktycznie ten Kim jest wkurzający ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Nowe preview 2x12 19.11.06, 20:56 Ale mina mu ostatnio zrzedła jak Linc sobie z nim pogadał przez fona :). Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Już jutro :DDD 20.11.06, 10:42 Też już się nie mogę doczekać! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Już jutro :DDD 20.11.06, 10:51 Z wrażenia mi się ubzdurało, że dzisiaj wtorek i z samego rana weszłam na forum w poszukiwaniu linków do ściągnięcia ;P. Jakież było moje zdziwienie, gdy nic nie znalazłam hihihih. Dopiero po tym do mnie dotarło, że dzisiaj dopiero poniedziałek :D. Odpowiedz Link Zgłoś