Dodaj do ulubionych

"Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 23:15

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:10
A dzisiaj o 22:35 "Bez śladu III".
Obserwuj wątek
    • wioskowy_glupek Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 27.11.06, 23:55
      też się własnie zdziwiłam :D sądziłam ze im się coś pomyliło jak bez śladu reklamowali :)
      • galaxian1 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 28.11.06, 14:37
        No to juz widze, jak serial zrobi furore i pobije rekordy ogladalnosci :D
        A potem sie dziwia, ze ludzue torrenty sciagaja. Co za bagno.
        • esquire Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 28.11.06, 14:48
          galaxian1 napisał:

> No to juz widze, jak serial zrobi furore i pobije rekordy ogladalnosci :D
          > A potem sie dziwia, ze ludzue torrenty sciagaja. Co za bagno.

ot i cała prawda, na szczęście nie przerwałem ściągania, bo cos mi nie pasowało, ze tvn o 22,35 będzie puszczał taki serial.
          • milka323 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 28.11.06, 15:34
            Kurde no! Ale sie wkurzyłam! Najpierw wlaczylam, patrze i mysle sobie''jakis
            dziwny ten wstep no ale poczekam chwile'', no i dopoki nie pojawily sie napisy
            poczatkowe to mialam nadzieje ze to jednak ''supernatural'' (''bez sladu''
            nigdy nie ogladalam).No i jak w przerwie na reklame powiedzieli
            ze ''supernatural'' bedzie w srody o 23.15 to sie wkurzylam nie na zarty. Czy
            oni sobie kpiny robia?!Nie bede warowac półprzytomna do 23 zeby obejrzec film
            poprzetykany reklamami co 5min ;/.Moze gdyby to bylo w piatek ale nie, trzeba
            to dac w srodku tygodnia ;/.
            No to koncze moj wywod ale najchetniej ukrecialabym komus łeb ;P no bo myslalam
            ze sobie fajny serial poogladam i bede miala pozniejszy zamiennik lost a tu
            dooopa ;/
            P.S.Galaxian ma racje, ze potem sie dziwia, ze wszyscy z netu sciagają.
            • Gość: lol Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:40
              no to piszcie: widzowie@tvn.pl - nic to nie da, ale przynajmniej im zaspamujemy
              skrzynkę ;p
              • milka323 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 28.11.06, 15:41
                Gość portalu: lol napisał(a):

> no to piszcie: widzowie@tvn.pl - nic to nie da, ale przynajmniej im
                zaspamujemy
                >
                > skrzynkę ;p
                Trzeba miec nadzieje ;)))
    • Gość: Bolo TVN to kanał IP: *.aster.pl 28.11.06, 16:13
      TVN to niestety najjgorsza kicha pod słońcem.
      Kiedys wydawał mi sie dobra stacja, ale niestety sie przebudzilem.
      Maja totalnie widza w glebokim powazaniu !

1. seriale ktore chce ogladac pokazuja o polnocy, bo wczesniej leca smety dla
      emerytow
      2. programy takie jak TVN Turbo czy Style - zdjeci z kablowek i kaza kupowac
      swoja badziewna platforme N - ktora ma tyle bledow, ze sie do niczego nie nadaje
      (polecam poczytac grupy dyskusyjne)
      3. a ich wielki hit jakim jakim sa "tance z kretynami" sa jedna wielka sciema i
      obluda - wiadomo ze jak startuje ktos ze stacji TVNu, to wygra final
      4. nie mowiac juz o tym, ze to kanal kompletnie powtorkowy - ile razy mozna w
      kolko to samo ogladac !!!
      5. i wwala najwiecej reklam ze wszystkich stacji telewizyjnych - nawet sie
      szczycili, ze wygrali nagrode "najlepszego reklamodawcy" ! tak, wszyscy wiemy,
      widzimy ile reklam nam serwujecie

Bojkotujemy ta stacje, to bo juz nawet dogsze niz Polshit 2.
      • esquire Re: TVN to kanał 28.11.06, 19:45
        Bolo chyba nie wiesz o czym piszesz. A polsat oglądasz? Tam to dopiero jest reklam, a i jeszcze powtórek pełno i do tego nic nie zaczyna się o czasie w przeciwieństwie do tvn-u.
        • Gość: Bolo Re: TVN to kanał IP: *.aster.pl 28.11.06, 23:40
          Polstatu to juz nie ogladam od kilku lat - ich repertuar do mnie nie trafia.
          • esquire Re: TVN to kanał 29.11.06, 09:41
            Gość portalu: Bolo napisał(a):

> Polstatu to juz nie ogladam od kilku lat - ich repertuar do mnie nie trafia.

Więc przestań oglądać TVN, bo przecież to też "najgorsza kicha pod słońcem".
            • aluniaaa Re: TVN to kanał 29.11.06, 10:05
              godzina kijowa,fakt,ze taki serial musi lecie co pozniejszej porze,ale nie we
              wtorek,daliby go w pt albo sob.
              • milka323 Re: TVN to kanał 29.11.06, 14:33
                Kurcze, nie wytrzymałam (a chciałam zrobic bojkot ;P) i obejrzałam, chociaz
                zdrzemnełam sie w czasie ''teraz my''. Niestety odcinek mnie rozczarował ;(.
                Nie zasnełam tylko dlatego ze jak jeden z nich byl na cmentarzu to tak reka
                wyskoczyla i sie tak wystraszylam ze juz nie zasnelam przed koncem ;)
                • galaxian1 Re: TVN to kanał 29.11.06, 23:33
                  Początkowe odcinki niestety smęcą.
                  Kolejne te nie beda zbyt rewelacyjne - przynajmniej wg mojego gustu.
                  Sa zbyt straszne jak na film familijny i za malo straszne jak na horror :)
                  Ale poczekajcie, bo sie oplaca - jeszcze bedzie ten klimacik i prawdziwi, fajni
                  przeciwnicy do zalatwiania :)))
    • galaxian1 lista odcinków 29.11.06, 23:46
      Oto lista odcinków 1 sezonu oraz ich punktacja.

Jak widac odcinek Wendigo jest jednym z najslabszych (obok bardzo slabego Route
      666). Kolejne : Dead In The Water, Phantom Traveler czy Hook Man tez nie naleza
      do czolowki. Najlepsze odcinki zaczynaja sie dopiero od odcinka HOME i potem juz
      jest naprawde swietnie (procz wspomnianego wczesniej Route 666, ktory jest nedzny).

1 Pilot 9,34
      2 Wendigo 8,96
      3 Dead In The Water 9,07
      4 Phantom Traveler 8,89
      5 Bloody Mary 9,36
      6 Skin 9,16
      7 Hook Man 9,02
      8 Bugs 8,41
      9 Home 9,55
      10 Asylum 9,43
      11 Scarecrow 9,35
      12 Faith 9,36
      13 Route 666 8,51
      14 Nightmare 9,30
      15 The Benders 9,29
      16 Shadow 9,28
      17 Hell House 9,35
      18 Something Wicked 9,17
      19 Provenance 9,47
      20 Dead Man's Blood 9,16
      21 Salvation 9,39
      22 Devil's Trap 9,62
      • milka323 Re: lista odcinków 30.11.06, 15:58
        galaxian1 napisał:

> Oto lista odcinków 1 sezonu oraz ich punktacja.
        >
        > Jak widac odcinek Wendigo jest jednym z najslabszych (obok bardzo slabego
        Route
        > 666). Kolejne : Dead In The Water, Phantom Traveler czy Hook Man tez nie
        naleza
        > do czolowki. Najlepsze odcinki zaczynaja sie dopiero od odcinka HOME i potem
        ju
        > z
        > jest naprawde swietnie (procz wspomnianego wczesniej Route 666, ktory jest
        nedz
        > ny).
        >
        Pozyjemy, zobaczymy ;). O ile nie przeniosa serialu na 2 w nocy to sie pomecze
        i poogladam ;D
    • galaxian1 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 05.12.06, 19:21
      No to pora na odcinek "Dead In The Water".
      Napewno lepszy od poprzedniego, oraz od nastepnego :)

Nie jest to jeszcze ten swietny Supernatural jaki zobaczymy w 2 czesci sezonu,
      ale w tym odcinku nie jest tez zle. Fajne "wodne" efekty specjalne, troche
      dreszczyku i 2 przystojniaczkow w akcji :) hehe

Przypominam, dzis - TVN po 23:00 !
      • milka323 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 05.12.06, 19:52
        galaxian1 napisał:

> No to pora na odcinek "Dead In The Water".
        > Napewno lepszy od poprzedniego, oraz od nastepnego :)
        >
        > Nie jest to jeszcze ten swietny Supernatural jaki zobaczymy w 2 czesci sezonu,
        > ale w tym odcinku nie jest tez zle. Fajne "wodne" efekty specjalne, troche
        > dreszczyku
        Czytałam opis i zapowiada sie fajnie ;))

>2 przystojniaczkow w akcji :) hehe
        O tak, to jest dobra zachęta ;P
        > Przypominam, dzis - TVN po 23:00 !
        Chyba 23.15?

• galaxian1 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 05.12.06, 20:04
          Chyba nie czytalas opisu na telemagazyn.pl ?
          Tamten opis to jeden wielki megaspojler - to nie opis ale streszczenie odcinka.
          Wszystko wyjasniaja, co za betony pisza takie opisy :D
          • milka323 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 05.12.06, 20:15
            galaxian1 napisał:

> Chyba nie czytalas opisu na telemagazyn.pl ?
            > Tamten opis to jeden wielki megaspojler - to nie opis ale streszczenie
            odcinka.
            > Wszystko wyjasniaja, co za betony pisza takie opisy :D
            No cos ty!Za duzo zachodu ;P, wybrałam szybsza forme czyli telegazetę ;P. Tam
            jest tylko napisane o czym bedzie odcinek ;)
            P.S.Juz kiedys sie tak załatwiłam z Lostem, jeszcze nie widziałam wtedy 2giego
            sezonu a juz przeczytałam co sie stanie no i miałam za swoje bo nie bylo potem
            takiego zaskoczenia.
            • kadoro1969 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 06.12.06, 12:30
              Musze przyznać, że rozczarował mnie ten odcinek:(. Nic ciekawego... Wszystko
              jakbym juz gdzieś widziała. Ale nie zrażam się i będę oglądać dalej:)
              • foxylady Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 06.12.06, 13:30
                Mnie ten odcinek przypominał "Agua Mala" z X-files. A poprzedni(na którym
                zresztą zasnęłam) przypominał "Detour". Ale ja też się nie zrażam i też będę
                oglądać dalej...
              • aga.p.p Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 06.12.06, 13:36
                Odcinka wprawdzie nie widziałam, ale zajawki i opis skojarzyły mi się z pewnym odcinikiem "Czynnika PSI". Czyli coś jest na rzeczy:))

pzdr,
                Aga
                • milka323 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 06.12.06, 14:23
                  A mnie sie odcinek bardziej podobal niz ten z tamtego tygodnia ;)). A Dean taki
                  fajny wczoraj był ;P
                  • galaxian1 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 06.12.06, 14:35
                    Trzeba sie troche wciagnac w serial !
                    Mnie po 2 odcinkach to sie jeszcze nie podobal ani LOST ani Prison Break.
                    Tak po 4tym zaczalem bys wciagany na serio :)

Ale niestety 4 odcinek "solnych braci" w mojej opinii jest jednym z najgorszych
                    i najnudniejszych. Opowiada o demonie ktory ktory lubi podroze samolotami :D
                    I po tym odcinku mialem przestac ogladanie serialu, ale na szczescie sie
                    opamietalem :D Potem juz bedzie tylko lepiej.
                    • milka323 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 06.12.06, 18:00
                      galaxian1 napisał:
                      > Ale niestety 4 odcinek "solnych braci"
                      Że przepraszam, kogo? ;PPP

• galaxian1 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 06.12.06, 18:04
                        To od broni jakiej uzywaja - strzelby na naboje solne.
                        Zdaje sie, ze w pierwszych odcinkach nie bylo potrzeby pokazania jaki arsenal
                        maja w bagazniku swojego krazownika szos :)
                        • milka323 Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water 06.12.06, 18:42
                          galaxian1 napisał:

> To od broni jakiej uzywaja - strzelby na naboje solne.
                          > Zdaje sie, ze w pierwszych odcinkach nie bylo potrzeby pokazania jaki arsenal
                          > maja w bagazniku swojego krazownika szos :)
                          No ja nie mogę z tobą ;P. Ale zdaje sie ze ten ich bagaznikowy arsenał byl juz
                          pokazany wtedy gdy fajczył sie dom Sama i postanowil on wyruszyc z bratem. No i
                          jakos wtedy otworzyli bagaznik i chyba lezaly tam jakies strzelby ;P
                          P.S.Fajna nazwa ci solni bracia ;P. Wymysl cos jeszcze ;P
                          • Gość: miki Re: "Supernatural" odc.3 - Dead In The Water IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.06, 21:43
                            a mnie ciekawi skąd oni mają pieniądze żeby sie tak wozic po kraju i bawic w zbawców ludzkości
                            • rozmowy_kontrolowane Re: "Supernatural" 07.12.06, 08:23
                              Wczoraj oglądaliśmy do 2 w nocy, bo cały 1 sezon się ściągnął.
                              Bardzo, bardzo serial.
                              :)
    • galaxian1 Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dzis 12.12.06, 13:26
      Kto oglada ? :)
      • kadoro1969 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 14:26
        Ja oglądam:), a przynajmniej mam zamiar, bo nie wiem, czy dotrwam do takiej
        późnej pory:)
        • milka323 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 15:56
          galaxian, ja juz wchodzę w fazę uzaleznienia. Wiec chyba cud by sie musial stac
          zebym nie obejrzała ;P.
          No i nici z mojego bojkotu tak poznej pory ;PP
          • galaxian1 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 20:18
            A co ja mam powiedziec, jak wczoraj ogladalem odcinek 2x09, ktorym byl zajeb...
            bo sie okazalo ze Sam (bip bip), a wlasciwie to sie jeszcze nic do konca nie
            okazalo ! I juz sie nie moge doczekac odcinka 10tego, bo moze cos sie wyjasni
            wiecej !
            Z seriali ktore sa obecnie emitowane, to ten na ktory czekam z najwieksza
            niecierpliwoscia.
            • milka323 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 20:54
              galaxian1 napisał:

> A co ja mam powiedziec, jak wczoraj ogladalem odcinek 2x09, ktorym byl
              zajeb...
              > bo sie okazalo ze Sam (bip bip), a wlasciwie to sie jeszcze nic do konca nie
              > okazalo ! I juz sie nie moge doczekac odcinka 10tego, bo moze cos sie wyjasni
              > wiecej !
              > Z seriali ktore sa obecnie emitowane, to ten na ktory czekam z najwieksza
              > niecierpliwoscia.
              Tylko nie mow ze mi tu Sama zabiją!Chociaz i tak wole Deana ;P
              • galaxian1 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 21:02
                To o wiele bardziej skomplikowane niz zwykle "zabicie" :)
                2 sezon ma to do siebie, ze w kazdym odcinku dowiadujemy sie coraz wiecej
                szczegolow o braciach, ojcu, ich glownym przeciwniku. To juz nie jest tylko tak,
                ze co odcinek jest nowy "przejemniaczek" do zalatwienia i na tym koniec.
                • milka323 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 21:04
                  galaxian1 napisał:

> To o wiele bardziej skomplikowane niz zwykle "zabicie" :)
                  > 2 sezon ma to do siebie, ze w kazdym odcinku dowiadujemy sie coraz wiecej
                  > szczegolow o braciach, ojcu, ich glownym przeciwniku. To juz nie jest tylko
                  tak
                  > ,
                  > ze co odcinek jest nowy "przejemniaczek" do zalatwienia i na tym koniec.
                  No to rzeczywiscie zapowiada sie suuuuuper ;). Ciekawe tylko czy doczekamy sie
                  2 sezonu w tv.
                  • galaxian1 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 21:06
                    Mysle ze tak !
                    Bo polski tytul serialu to "Nie z tego świata 1".
                    A skoro jest "1" to powinno byc i "2" :)
                • milka323 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 21:06
                  za szybko enter ;)
                  bo znajac obecne rekordy ogladalnosci supernatural (taaak, juz widze ten
                  szalejacy tlum przed telewizorami), ktory zapewne niedlugo pobije "M jak
                  mdlosci" i "taniec z rozgwiazdami" razem wzięte to mozemy sie nie doczekac
                  kontynuacji ;P.
                  • milka323 Re: Supernatural [1x04] Phantom Traveler - juz dz 12.12.06, 21:07
                    galaxian1 napisał:

> Mysle ze tak !
                    > Bo polski tytul serialu to "Nie z tego świata 1".
                    > A skoro jest "1" to powinno byc i "2" :)
                    Serio?Fajnie ;D
      • Gość: fanka fajne było!:) a czy ktoś może streścić co będzie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:46
        następnym odcinku?
        Ale nie spojler, tylko taka wskazówka o czym będzie:)
        • milka323 Re: fajne było!:) a czy ktoś może streścić co będ 13.12.06, 14:23
          Było bardzo fajnie ;). A mina Deana gdy miał wsiasc do samolotu-
          niezapomniana ;)))))))))))
    • Gość: ... TVN przerywa emisję serialu (!!!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:40
      19 grudnia TVN nada piąty odcinek, później święta, a po świętach w miejsce "Nie
      z tego świata"... Wojewódzki!! POWRTÓRKI! :/

Jeszcze, żeby to były nowe odcinki, ale nie... za to Monk powraca od nowego
      roku, co niedzielę
      • Gość: oli Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) IP: *.jmdi.pl 13.12.06, 16:10
        To nie może być prawdą.
        • Gość: m Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:13
          No to popatrz:

www.tvn.pl/2007-01-16,,176,program.html
        • Gość: popo Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) IP: *.jmdi.pl 13.12.06, 16:20
          Ale dlaczego? Bo miał niską oglądalność? A ja się nie mogłam doczekać co będzie
          po 6 odcinku, bo ktoś obiecywał, że wtedy dopiero zacznie się dziać.
          • milka323 Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) 13.12.06, 17:23
            Nie wierze. Jak oni mogli zrobic cos takiego!?
            • milka323 Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) 13.12.06, 17:24
              Powiem jedno, to poprostu skandal ;/
              • fryderykkk Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) 13.12.06, 18:08
                No kurna!!!!!! nie moga tego wycofac, przeciez ten serial jest super:(
                • milka323 Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) 13.12.06, 18:11
                  fryderykkk napisała:

> No kurna!!!!!! nie moga tego wycofac, przeciez ten serial jest super:(
                  A jednak mogą ;/. Monka to wycofali jak juz długi czas leciał a Supernatural
                  raptem od 4 odcinkow ;/. Zastanawiam sie czy poprostu nie straca na tym. Bo
                  moze ogladalnosc nie jest oszałamiajaca ale chyba kupe kasy wydali na ten
                  serial ;/. Moze gdyby nic nie zmieniali (najpierw z godzina a potem calkowite
                  wycofanie) to pewnie by sie im zwrocilo.
                  • galaxian1 Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) 13.12.06, 19:20
                    A jak moga miec wysoka oglondalnosc, skoro serial leci o 23:15 i nie ma zadnych
                    jego reklam ! Podczas Magdy M, do wyzygania reklamowali "teraz my", a
                    Supernaturala ani razu. Poza tym tek kretynski tytul ! Skad ludzie wogole maja
                    wiedziec, ze taki serial byl prezentowany ?

Dlatego ja od dawna juz wypialem sie na durny tvn, mam ich gleboko w... :)
                    Powtorki pajaca wojewodzkiego, tez mi atrakcja ! :D
                    Ale ja tam nie narzekam, jakos sobie rade dam - innego wyjscia nie ma :)))
      • galaxian1 na pocieszenie "Bloody Mary" 13.12.06, 19:27
        Na pocieszenie powiem, ze ostatni odcinek "Bloody Mary" jest calkiem niezly :)
        Zaczyna sie robic juz klimacik Supernaturala.
        A jak ktos cche wiecej, to chyba bedzie musial zapoznac sie z tzw "torrent tv" :)
        • milka323 Re: na pocieszenie "Bloody Mary" 13.12.06, 20:26
          galaxian1 napisał:

> Na pocieszenie powiem, ze ostatni odcinek "Bloody Mary" jest calkiem niezly :)
          > Zaczyna sie robic juz klimacik Supernaturala.
          > A jak ktos cche wiecej, to chyba bedzie musial zapoznac sie z tzw "torrent
          tv"
          > :)
          Gorzej jak ktos ma komputer z epoki kamienia łupanego a sam na komputerach zna
          sie ze lepiej nie mowic, to niestety musi zdac sie na łaske panów i władcow
          czyt. kretynow ukladajacych programy ;/. Ugh, przeciez szlag człowieka trafia.
          Teraz trzeba sobie zapamietac na przyszłosc ze jesli serialowi zmieniana jest
          data i godzina emisji to mozna liczyc sie z tym ze niedlugo trzeba bedzie sie
          pozegnac. I taka jest prawda, smutna ale jednak.
        • Gość: fanka czy mozesz cos wiecej napisac o tym torrencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:11
          słyszałam ze to lepsze od emule czy kaazy, ale nie wiem nic konkretnego. bardzo
          zalezałoby mi zeby nadal ogladac ten serial. bo mam juz dosc tvn, najpierw
          monk, teraz to, chamy jedne!
      • Gość: Weronika Re: TVN przerywa emisję serialu (!!!) IP: *.chello.pl 13.12.06, 20:29
        Przeciez Supernatural to jeden z najlepszych serialów jakie widziałam.Nie
        zgadzam sie z tą decyzją.
    • milka323 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 13.12.06, 20:29
      hmmm, a moze zawalimy im skrzynke prosbami o cd. superanatural. A w ogole to
      ciekawi mnie czy ktos z tvnu czyta to forum. Moze im link podeslemy??
      P.S.Galaxian, a niedawno mowiles ze bedzie 2 seria. Milo bylo pomazyc... ;)
    • milka323 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 14.12.06, 16:33
      A tak w ogole to supernatural zniknie bez słowa wyjasnienia (jak to polsat z
      zrobil gdy przeniosl 24)??Czy gdzies juz pojawil sie jakis komunikat w tej
      sprawie. Ugh, czy oni poprostu nie mogli zmienic dnia emisji skoro tak bardzo
      im zalezy na powtorkach kuby pajaca?
      • Gość: olina Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 IP: *.jmdi.pl 14.12.06, 22:10
        Może przenieśli na inną porę? Jest gdzieś napisane, że wycofują go definitywnie?
        Dali by o 20 to by mieli największą ogladalnoćś bałwany jedne. Kto tam układa
        ramówke? Kto za tym stoi?
    • n0one Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 14.12.06, 23:02
      Wielkie nadzieje wiazalem z tym serialem i... zawiodlem sie sromotnie.
      Najgorszy ze wszystkim 'paranormalnych' seriali, jakie ogladalem. Rewelacyjny,
      to byl np. "Miracles" (anulowany po jednej serii niestety), ze o takich
      legendach, jak "PSI Factor", "X-Files" czy "Millenium" nie
      wspomne. "Supernatural" OCIEKA wrecz tak paskudna naiwnoscia i infantylnoscia,
      ze nie da sie na to patrzec. To tak, jakby "Jezioro marzen" ubrac w motywy z
      pogranicza fikcji i nauki. Do tego koszmarne wrecz "aktorstwo" - uzywam tego
      jakze wielkiego slowa celowo w cudzyslowiu, bo dotyczy rzeczy w tym przypadku
      tak mialkiej i slabej, ze czlowiek zastanawia sie, czy to szopka jakas,
      nieudane ujecia, czy inna szmira, ktora powinni puszczac jako zapchaj-dziure na
      kanale pokroju Polonii 1.

A wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim? Ta poza na autentycznosc, to
      staranie sie, zeby te dziwactwa, jakie tam maja miejsce choc troche pachnialy
      rzeczywistoscia, zeby wspolczynnik prawdopodobienstwa ich wystapienia w
      tzw. 'real world' byl mozliwie wysoki. Powiem wam szczerze, forumowicze drodzy,
      13 lat temu w "X-files" znacznie wieksze szopki potrafiono nakrecic tak, ze
      czlowiek nie myslal o tym, ze to jest kompletna bzdura, to niemozliwe, a tamto
      to juz w ogole kpina i naigrywanie z widza. A "Supernatural" taki wlasnie jest :
      ( Zaluje tym bardziej, bo wszystkie wspomniane przeze mnie seriale nie sa juz
      krecone. Spragnionym podobnych klimatow, jednak o niebo lepiej nakreconych i
      nie wywolujacych grymasu politowania na twarzy, polecam np. "The 4400".
      • Gość: tres Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 IP: *.rybnet.pl 15.12.06, 00:30
        Popieram, też tak sądzę, rozczarowanie kompletne.Z kazdym nastepnym odcinkiem,
        liczę na to że będzie lepszy, ale jak dotąd ZERO. Filmik dla dzieciaczków... I
        proszę się nie obrażać, to po prostu moje zdanie. "Stareńkie" -"Archiwum X" to
        przy tym rewelacja. A SUPERNATURALS,to jakby STREFA MROKU z lat 60-tych,
        aczkolwiek uwielbiałem ten serial( kiedyś Canal+ go pokazywał, pisał tez o tym
        serialu S. King w swojej książce "Dance Macabre" ). Ale po tylu obejrzanych
        filmach z tej tematyki, każdy czeka ( a przynajmniej ja) na cos rzeczywiście
        dobrego. A tu- "Ekran z Bratkiem":)
        • n0one Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 15.12.06, 01:26
          "Strefa mroku" - "Dark skies" w oryginale. To byl niezle zapowiadajacy sie
          serial z calkiem interesujacym i innym w swoim czasie klimacie. Probowal
          wpasowac UFO w dobrze znane nam historie i udawalo im sie to zrobic calkiem
          zgrabnie. Zreszta reklamowany byl slowami "history, as we know it, is a lie" :)
          Zapowiadal sie swietnie, bo obiecywal wedrowke od lat '60 do wspolczesnosci -
          niestety ukrecono mu leb po pierwszej serii... (mimo swietnych recenzji, ale
          coz - takie zycie)
          • galaxian1 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 15.12.06, 12:37
            Dark Skies to Mroczne Niebo, a nie Strefa Mroku :)))

Supernatural to serial rozrywkowy, a nie pol-dokument, jaki by niektorzy
            chcieli. Dla mnie akurat "Czynnik PSI" byl beznadziejny, nudny na maxa.

Natomiast "The X-Files" wlasnie ogladam i nadal jest dobre, ale juz mnie tak
            nie kreci jaki kiedys ! Jednak serial troche sie zestarzal, technika poszla
            naprzod, niektore odcinki sa strasznie infantylne (szczegolnie takie, gdzie
            duza role pelnia komputery), a akcja jest jakas taka czasami... rozciapciana
            (duzo gadania, malo dzialania). I strasznie wkurza mnie to, ze niby to sa
            przeciez agenci FBI, a kazdy nimi pomiata ! Nawet zwykly obywatel ma prawo
            zamknac im drzwi przed nosem. Czy w jakims innym filmie czy serialu agenci FBI
            sa tacy bezbronni ?
            • n0one Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 15.12.06, 13:00
              "Dark skies", "Mroczne niebo", "Strefa mroku" - mozesz miec racje, lata '60 mi
              padly na mozg ;)

Anyway - wszystkie te seriale sa z kategorii 'rozrywkowych'. Problem
              z "Supernatural" jest taki, ze sili sie na bycie horrorowatym, thrillerowatym,
              a wszystkie szlag trafia z braku klimatu - napisalem wczesniej, dlaczego. I nei
              ma co tlumaczyc - w swojej kategorii jest slabiutki, bo rozrywka, ktora mialby
              zapewniac, zamienia sie we frustracje sprowadzajaca sie do zauwazania kolejnych
              brakow, niedorobek...

"X-files" i kwestia 'pomiatania' agentami - ha! I wlasnie na tym to polega :)
              Ten serial zaprezentowal prawdziwe zachowanie agentow. Przypomnialbym ci
              kilkanascie odcinkow, w ktorych Mulder i Scully (sami) wchodzili praktycznie z
              buciorami do domu, ale po co? Zapewniam cie, ze byly akcje w stylu: "Dzien
              dobry" (pokazanie odznak) "Mozemy wejsc?" "Eee?" "Dziekujemy" ;) Byly tez
              takie, w ktorych nie wlazili, a zwykle dotyczylo to ludzi postawionych nieco
              wyzej (przypominam - ten serial opieral sie o wielki spisek, szare eminencje
              itd.). Byly tez chwile, w ktorych jasno wytlumaczony byl problem jurysdykcji w
              konkretnych zdarzeniach - i tam pole ich dzialania bylo wyraznie ograniczone.
              Na tym m. in. polegala autentycznosc tego serialu :) Zwykle dzialali w dwojke,
              bez wsparcia, bez upowaznienia, bo i prowadzili sprawy, ktorych nikt inny nie
              dotykal tudziez dzialali na wlasna reke (ilez to razy Mulder sie pakowal w
              jakies szambo? :)).. W "Supernatural" z kolei kolesie przebieraja sie w
              kubraczki rzadowej organizacji zwiazanej z bezpieczenstwiem, wchodza, gdzie
              chca, uciekaja z dowcipem na twarzy, nikt ich nie goni, nikt nie strzela,
              prawdziwi agenci stoja jak zamurowani i zdaja sie mowic "znikneli!"... gimme a
              break! To nawet smieszne nie jest.
              • galaxian1 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 15.12.06, 13:57
                Mnie akurat nie wydaje sie, zeby agenci z odznakami FBI byli tacy bezradni.
                Ale to nie jest tematem tej dyskusji :)

Co do Supernaturala, to zgadzam sie, ze pierwsze odcinki byly slabe, bez
                klimatu. Nawet serial mieli skasowac, ale od polowy sezonu chyba ogladalnosc
                sie mocno poprawila. i wlasnie od polowy sezonu 1 serial stal sie ciekawy.
                Przebieranie sie w kubraczki tez mnie poczatkowo bardzo wkurzalo, ale
                przywyklem. Tak samo jak fakt, ze bracia nigdzie nie pracuja, a maja za co
                jezdzic po Stanach. No ale coz... to tylko serial :)

W kazdym serialu mozna znalesc jakas glupote, w Prisonie - reke T-Baga, w
                Loscie piekny wyglad bohaterow, prosto od fryzjera (a przeciez nawet wacikow
                nie maja !)... itp itd.
                • n0one Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 15.12.06, 14:29
                  No wiesz, ja tez jestem pewien, ze na odznake FBI po samym 'pierwszym wrazeniu'
                  moznaby wejsc, gdzie sie chce generalnie (i dzialo sie tak czesto w serialu),
                  ALE - nalezy pamietac, ze samo 'archiwum x' tworzone przez Muldera (Scully
                  zostala przydzielona mu juz po jego utworzeniu i to po to, zeby pisac raporty z
                  jego pracy, heh) dzialalo na nieco 'wairackich papierach', bylo zamykane,
                  otwierane, wysmiewane, negowane itd. Z tego tez powodu wynikal po czesci sposob
                  pracy pary bohaterow - nieoficjalny, bardziej 'kulturalny', niz silowy, bo gdy
                  dzialali jak na FBI przystalo, a wiec pchali sie buciorami gdzie chcieli, to
                  albo Mulder ladowal przed komisja, albo byl zamykany razem z archiwum, albo
                  kasowano mu pamiec, albo... itd.

A wracajac do "Supernatural" - mi, szczerze mowiac, odechcialo sie czekac na ta
                  poprawe... Reklamowali jak cos wielkiego, nawet pora emisji taka, ze moznaby
                  spodziewac sie czegos niezlego, a tu.. no juz napisalem, wystarczy ;)
                  • galaxian1 dzis "Bloody Mary" 19.12.06, 15:53
                    Przypominam, ze dzis "Bloody Mary"... i... na tym koniec przygody
                    z "Nieziemskimi bracmi". Przynajmniej dla niektorych.
      • Gość: tres Do n0one IP: *.rybnet.pl 15.12.06, 00:32
        Czy cos więcej na temat tego filmu "The 4400" mógłbys powiedzieć??? Bo jeszcze
        o nim nie słyszałem. Gdzie mozna go obejrzec? I jaka tematyka? Dzięki za odp.
        • n0one Re: Do n0one 15.12.06, 01:21
          Jako, ze nie mam zbyt wiele czasu, odesle do linkow, w ktorych nakreslona jest
          z grubsza tematyka + kilka opinii:
          www.filmweb.pl/4400+2004+o+filmie,Film,id=122684
          film.onet.pl/seriale/12377,serial.html
          4400.fdb.pl/
          www.imdb.com/title/tt0389564/
          ...dodam tylko, ze pomijajac czysto fantastyczny watek ludzi powracajacych po
          porwaniu na ziemie itd. (co przelknie w sumie kazdy, kogo klimaty te interesuja
          i bawia) jest on znacznie bardziej naturalny i ludzki, niz "Supernatural", choc
          zjawiska w nim wystepujace sa podobnego kalibru :) Wielu oceniajacych w
          porownaniach wymienia "X-files", a to naprawde niezla rekomendacja.

Gdzie ogladac? W styczniu podobno (blog.tenbit.pl/zagubieni-lost/126 )
          ma go puscic TVP1 :D
          • Gość: tres Re: Do n0one IP: *.rybnet.pl 15.12.06, 09:07
            Dziekuję za inf.:)
            • milka323 Re: Do n0one 15.12.06, 16:25
              Obejrze 4400 ale supernatural wydaje mi sie bardziej swojski ;P. bardziej mnie
              kręca historie o roznych zjawach, duchach itp niz o ufo. No ale zobczymy, dam
              szanse 4400. Moze mnnie jeszcze zaskoczy ;).
              P.S. X-files to klasyka i bez gadania nr 1. Pomimo, ze pamietam ten film tak
              troche przez mgłę to i tak uwazam ze narazie nic sie z nim nie rowna ;). A
              supernatural, taka niezobowiazujaca rozrywka przed północą ;)
              • galaxian1 Re: Do n0one 15.12.06, 18:50
                4400 jest naprawde wciagajace i to juz od 1 odcinka !
                Ciagle cos sie dzieje, trzyma w napieciu. Do tego serialu nie przeba sie
                przyzwyczajac (tak jak do Supernaturala) - od razu go sie lubi (albo nie) :)

X-Files to oczywiscie klasyka bez 2 zdan, swietny serial.
                To kompletnie zly przyklad do porownan z typowo rozrywkowym Supernaturalem.
                Supernatural predzej mozna porownywac z Buffy - i na tym tle Buffy przegrywa z
                kretesem - wampiry gniezdzace sie w szkole jako przerywniki miedzy klasowkami i
                kunfg-fu na cmentarzach - sorry, ale ja tego nie kupuje.
                Natomiast "Bracia" nie sa tak idiotyczni i swoj klimacik maja. Nie miala to bys
                produkcja ambitna, ale odstresowujaca. I moim zdaniem to sie udalo.
                • milka323 Re: Do n0one 15.12.06, 20:11
                  galaxian1 napisał:

> 4400 jest naprawde wciagajace i to juz od 1 odcinka !
                  > Ciagle cos sie dzieje, trzyma w napieciu. Do tego serialu nie przeba sie
                  > przyzwyczajac (tak jak do Supernaturala) - od razu go sie lubi (albo nie) :)
                  Po Twoich zachetach, ja bylam przekonana od pierwszego odcinka, mimo ze nie byl
                  tak bardzo udany ;)
                  > X-Files to oczywiscie klasyka bez 2 zdan, swietny serial.
                  > To kompletnie zly przyklad do porownan z typowo rozrywkowym Supernaturalem.
                  > Supernatural predzej mozna porownywac z Buffy - i na tym tle Buffy przegrywa z
                  > kretesem - wampiry gniezdzace sie w szkole jako przerywniki miedzy klasowkami
                  i
                  > kunfg-fu na cmentarzach - sorry, ale ja tego nie kupuje.
                  Supernatural przy Buffy to mistrzostwo swiata ;P
                  > Natomiast "Bracia" nie sa tak idiotyczni i swoj klimacik maja. Nie miala to
                  bys
                  > produkcja ambitna, ale odstresowujaca. I moim zdaniem to sie udalo.
                  Ładnie powiedziane ;). Jak dla mnie to moglabym ogladac Supernatural dla samego
                  Deana i jego min ;D. Nie powiem, solni bracia (;P) czasem mnie rozsmieszą
                  jakims swoim kretynskim zachowaniem ale czasem potrafia (nie bracia ale jakies
                  wydarzenie ;D) niezle wbic w fotel (jak to bylo z ta reka wyskakujaca spod
                  ziemi, kiedy to bałam sie do konca filmu i nie wiem w sumie dlaczego ;P). No
                  wiec podsumowujac. Supernatural to srednio ambitna, czasem straszna i ogolnie
                  przyjmna produkcja z przystojniakami (a przynajmniej jednym ;P) w rolach
                  głownych. Idealna na pozne wieczory (niekoniecznie w srodku tygodnia ;D), kiedy
                  to niekoniecznie ma sie ochote na cos mrozacego krew w zylach ale jakis
                  serialik z dreszczykiem :D
    • galaxian1 dzis "Bloody Mary"... 19.12.06, 15:54
      Przypominam, ze dzis "Bloody Mary"... i... na tym koniec przygody
      z "Nieziemskimi bracmi". Przynajmniej dla niektorych.
      • milka323 Re: dzis "Bloody Mary"... 19.12.06, 19:16
        Pamietamy, pamietamy ;)
        Och tak mi szkoda ze juz nie bedzie tych naszych solnych braci :(.
        Galaxian, a czy ktos sprawdzil czy nie bedzie kolejnych odcinkow w innym dniu
        albo godzinie?I czy w ogole tvn powiedzial cos w tej sprawie?
        • galaxian1 Re: dzis "Bloody Mary"... 19.12.06, 19:56
          Ja wiem tyle co podali w programie.
          Przeszukaj sobie inne dni - ale chyba serial "wcielo" na dobre.
          • milka323 Re: dzis "Bloody Mary"... 19.12.06, 20:00
            galaxian1 napisał:

> Ja wiem tyle co podali w programie.
            > Przeszukaj sobie inne dni - ale chyba serial "wcielo" na dobre.
            Ughh, chyba im takiego maila wysmaruje ze zaraz serial wroci na antene :D
            A i widzialam przed chwila zwiastun ''bloody mary'' no i to chyba bedzie
            najlepszy odcinek do tej pory :D
            • aluniaaa Re: dzis "Bloody Mary"... 22.12.06, 14:01
              to juz jest naprawde chamstwo,nie ma w programie
    • Gość: Bolo debile z TVN IP: *.aster.pl 20.12.06, 21:22
      Zobaczcie jaka byla ogladalnosc Supernaturala w Polsce !
      Tylko 5 razy mniejsza niz w USA ! A w USA jest 300 mln ludności !!!

pl.wikipedia.org/wiki/Nie_z_tego_%C5%9Bwiata

Z tego wynika, ze w Polsce byl to naprawde HIT zwazywszy na debilna godzine
      emisji. W tym tVN pracuja naprawde sami imbecyle, skoro wola w to miejsce
      wsadzic powtorki pajaca wojewodzkiego, ktorych nikt nie bedzie ogladal.
      • milka323 Re: debile z TVN 20.12.06, 21:49
        Gość portalu: Bolo napisał(a):

> Zobaczcie jaka byla ogladalnosc Supernaturala w Polsce !
        > Tylko 5 razy mniejsza niz w USA ! A w USA jest 300 mln ludności !!!
        >
        >
        > pl.wikipedia.org/wiki/Nie_z_tego_%C5%9Bwiata
        >
        > Z tego wynika, ze w Polsce byl to naprawde HIT zwazywszy na debilna godzine
        > emisji. W tym tVN pracuja naprawde sami imbecyle, skoro wola w to miejsce
        > wsadzic powtorki pajaca wojewodzkiego, ktorych nikt nie bedzie ogladal.
        Nie no, to juz poprostu szczyt :/
        A co do odcinka to było super jak do tej pory :D. Strasznie straszne i w ogole
        fajnie :D. Ale ta Mary to mi sie kojarzyła z Samarą z "The Ring" :D
        • galaxian1 Re: debile z TVN 20.12.06, 22:00
          Stacja tvn ma w dupie to co ludzie ogladaja.
          Widocznie jakiemus fagasowi z tvnu serial nie podszedl, to go zdjeli.
          A moze to wina wojewodzkiego, bo chcial aby nadawano jego powtorki ! :D

To juz nie pierwszy raz tvn ma w dupie swoich widzow - likwidujac programy tvn
          turbo i tvn style. Akurat jedyne, ktore dalo sie ogladac.

Widzowie tej przecudownej stacji skazani wic beda na takie hity jak : tance z
          rozgwiazdami (z 60tką vondraczkową), na durnej, magme m, debilne programy
          wojewodzkiego i majewskiego :) Naprawde jest w czym wybierac !

A program sylwestrony tvnu ogladaliscie ?
          To jest dopiero tragedia !!! hela w opalach, tance z gwiazdami, wojewodzki,
          powtorka tvn'owskiego Sopotu i jakies filmy ktore byly juz pokazywane z 5 razy !
          No po prostu nic tylko ogladac :DDD
      • Gość: eh Re: debile z TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:43
        Ale ten odcinek, do którego podana jest oglądalność nie był tak późno - leciał
        o 22:30. I ta oglądalność faktycznie w porównianiu do USA nie jest aż taka
        niska, ale TVNu nie zadowolił ten 1,2 mln o 22:30, więc zamienili pory emisji
        z "Bez śladu".

Powiedzmy tak: 5 mln jak na Amerykę to też szczyt nie jest, tam np. NCIS ogląda
        15 mln, a Desperate Hosuewives 25 mln. Te hity oglądalnościowe nadają duże
        stacje takie jak ABC (u nas taką dużą stacją jest TVN). Stacja, która
        nadaje "Supernatural" jest zdecydowanie mniej popularna, czyli to taki
        odpowiednik polskiego TVN Siedem, czy TV4, wiec jeżeli Supernatural leciałby
        na "siódemce" i miałby ogladalność ponad 1 milion to myślę, że by został,
        niestety TVN-u taki wynik nie zadowala, podobnie jak ABC nie cieszyłoby się z 5
        mln widzów Desperatek.

To tyle, nie usprawiedliwiam TVN, tez mnie zirytowali. I to strasznie :/
        • milka323 Re: debile z TVN 21.12.06, 19:19
          Czyli Supernatural znika definitywnie?Nie ma go w zaden dzien, o zadnej
          godzinie w styczniu?? Pytam bo mi cos nie chce sie wlaczych program na styczen.
      • aluniaaa piszcie skargi do TVN-ja napisalam 22.12.06, 14:08
        cholera jestem wsciekla,czego oni sie spodziewaja puszczajac serial po 23,jak
        ludzie rano musza wstac wyspani do pracy,gdyby dali chcoiaz w pt to byloby to
        juz bardziej do przyjecia niz wtorek.
        • galaxian1 Re: piszcie skargi do TVN-ja napisalam 23.12.06, 16:52
          To podaj adres na jaki nalezy taka skarge wyslac.
          A my wszyscy wyslemy protesty, z kazdej mozliwej naszej skrzynki pocztowej :)
          Moze to sie na nic nie zda, ale chociaz im zawalimy poczte.
          • Gość: aluniaaa Re: piszcie skargi do TVN-ja napisalam IP: *.kalisz.mm.pl 29.12.06, 13:48
            Adres: widzowie@tvn.pl

dzisiaj dostalam odp.,ze serial zostal zdjety,bo mial slaba ogladalnosc i ma
            wrocic w lutym.

Piszcie piszcie i koniecznie narzekajcie na chore godziny emisji.

pozdrawiam

Ala
            • Gość: cerys Re: piszcie skargi do TVN-ja napisalam IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 15:17
              Po prostu TVN swoją starą metodą wywala serial aby wrócić do niego w późniejszym
              terminie. Otóż w lutym skończy się NCIS więc na jego miejsce wejdzie
              Supernatural. Ze swojej strony mogę powiedzieć iż oglądanie Supernatural na TVN
              było średnio przyjemne - reklamy psuły cały nastrój a kiepskie tłumaczenie
              kładło wszelki humor jaki można znaleźć w tym serialu. Czyli jak zwykle
              zarzynanie wszystkiego co najlepsze w serialu. Zresztą moje ukochane NCIS też
              okropnie cierpi przez TRAGICZNE tłumaczenia. Nie mieści mi się w głowie jak
              tłumacz może podpisać się nazwiskiem pod czymś takim nie wstydząc się
              antyreklamy jaką sobie robi.
              • milka323 Re: piszcie skargi do TVN-ja napisalam 29.12.06, 15:56
                Uchhh, jedyny plus to to, ze wroca do serialu w lutym. A tłumaczenia sa skopane
                raczej we wszystkich fajnych serialach.
                • Gość: cerys Re: piszcie skargi do TVN-ja napisalam IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 18:16
                  milka323 napisała:

> Uchhh, jedyny plus to to, ze wroca do serialu w lutym. A tłumaczenia sa skopane
                  >
                  > raczej we wszystkich fajnych serialach.

Oczywiście że skopane tłumaczenia to norma ale dlatego trzeba o tym mówić i
                  pisać przy każdej okazji. Inaczej wyjdzie na to że wszystko jest cacy. A
                  tłumaczenia do seriali są niegramatyczne, niepoprawne i niekompletne. Tu już
                  nawet nie chodzi o to czy jest śmiesznie czy nie tylko o to iż taki poziom jest
                  poniżej wszelkiej krytyki. W ten sposób każdy serial będzie miał słabą
                  oglądalność bo komu się chce "podsłuchiwać" lektora albo szukać oryginalnych
                  cytatów?
                  • milka323 Re: piszcie skargi do TVN-ja napisalam 30.12.06, 13:06
                    Masz racje. Do bani z tymi tłumaczami :P. Chociaz wydaje mi sie ze tvp1
                    najlepiej tłumaczy, bo to co np. robi tvn to jakies dno.
                    • galaxian1 Re: piszcie skargi do TVN-ja napisalam 31.12.06, 13:12
                      A kolejny odcinek 2 sezonu, zatytulowany "Hunted" juz 11 stycznia :)
                      Czyli 12 wielkie ogladanie, mniam !
                      • milka323 Re: piszcie skargi do TVN-ja napisalam 31.12.06, 13:38
                        galaxian1 napisał:

> A kolejny odcinek 2 sezonu, zatytulowany "Hunted" juz 11 stycznia :)
                        > Czyli 12 wielkie ogladanie, mniam !

Uggggh, bo zaraz ci cos zrobię :P
    • aniuta75 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 31.12.06, 13:46
      Jestem po 15tym odcinku pierwszego sezonu i... coraz bardziej jestem
      rozczarowana. Pierwsze odcinki były takie, że zasnąć się bałam ;P, a teraz
      jakoś tak to wszystko oklapło :|. Galaxian napisz mi proszę, że jeszcze się
      będzie działo, bo już powoli zastanawaim się nad sensem kontynuacji ;).
      • galaxian1 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 31.12.06, 17:45
        A ja wlasnie zasypialem na tych pierwszych :)

Moze ogladaj o 23:00, sama, po ciemku...
        Jak ogladasz z kims, w dzien, przy dzwoniacym telefonie... to zaden film nie ma
        klimatu.

Skoro odcinek "Blenders" jest dla Ciebie za slaby i za malo straszny... to chyba
        moge Ci juz polecic tylko trylogie Piła (tylko ze to tez nie straszne, ale
        obrzydliwe) :)
        • aniuta75 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 31.12.06, 18:16
          Właśnie, że oglądam późno ehhh. Pociągnę dalej - będzie dobrze :D.
          A Piła... skończyła się dla mnie na 2giej części :).
          • galaxian1 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 31.12.06, 18:20
            Niedlugo bedziesz miala odcinki z ojcem braci - walka z demonem i jego slugami :)

Ja Pily 3 jeszcze nie widzialem, bo nie ogladam wersji typu "chamska kinówa".
            Po co psuc sobie radosc z ogladania.
            • aniuta75 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 03.01.07, 12:30
              Ufff skończony pierwszy sezon a drugi do 9tego odcinka. nie żałuję ani troszkę
              bo się rozwinęło i jest suuuuuuuuper :D. Teraz tylko mam pytanie - w jakie dni
              można polować na kolejne odcinki w sieci :D?
              • galaxian1 Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 04.01.07, 18:36
                "A nie mówiłem" :)

Moim zdaniem - ten serial to najwieksza niespodzianka i zaskoczenie (pozytywne) !
                Zaczyna sie nijako... ale za to jak sie konczy ! Mozna by tu uzyc powiedzenia
                pana premiera Lepsza Millera (serial poznajemy nie po tym jak zaczyna, ale jak
                sie konczy !) :)

Supernatural w Polsce jest dostepny w piątki rano.
                Niestety na napisy czeka sie długawo... ale chyba ostanio "wymieniono" tłumacza
                na innego i powinno byc juz lepiej. Za tydzien kolejny odcinek ! Tez nie moge
                sie doczekac by sie dowiedziec... kim lub czym jest... SAMI !
    • galaxian1 do MILKI323 04.01.07, 22:37
      Zobacz Milka :

www.filmweb.pl/topic/531463/SONDA.html
      Zdaje sie ze nie tylko Ty masz taki gust :)
      Jensen wygrywa bez 2 zdań :)
      • galaxian1 ciekawa dyskusja 04.01.07, 22:57
        Tu tez jest ciekawa dyskusja :

www.filmweb.pl/topic/547344/DOMAGAM+SI%C4%98+POWROTU+SERIALU+NA+ANTEN%C4%98%21%21.html

Cos jest w ostatniej wypowiedzi, bo ja... zauwazylem, ze i ja wogole nie ogladam
        filmow kinowych. Nie kreca mnie, wszystko jest tak samo beznadziejne.
    • Gość: :/ Re: "Supernatural" - przeniesione na wtorek, na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:00
      I post numer 100 w tym temacie ;)
      A mówią, że serial mało popularny ;P
    • galaxian1 "Supernatural" do kupienia na DVD 05.01.07, 23:53
      No to pora na post 101 :D

Co wy na to ?
      www.whv.pl/film-4713.html
      • esquire Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 06.01.07, 09:08
        galaxian1 napisał:

> No to pora na post 101 :D
        >
        > Co wy na to ?
        > www.whv.pl/film-4713.html

super tylko, gdzie i za ile?
        To już wiem dlaczego przerwali film na tvnie, przecież dvd musi się odpowiednio sprzedać.
        • Gość: aaaaaa Re: "Supernatural" do kupienia na DVD IP: *.icpnet.pl 06.01.07, 12:08
          Słuchajcie o co znowu chodzi ???
          Leci ten serial czy nie leci i kiedy bo zaczyna mnie to powoli wkurzać...
          Raz tak raz tak...
          • Gość: ;/ Re: "Supernatural" do kupienia na DVD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:04
            Ponoć ma być od połowy lutego. Jeżeli tak będzie to obstawiam 2 pory emisji:
            1) Wtorek 23:15, jak się skończą powtórki Wojewódzkiego
            2) Środa 23:30, jak się skończą "Agenci NCIS"

Na wcześniej nie ma co liczyć (chyba, że weekend, albo TVN Siedem... wątpię) bo
            od marca same nowości w tylu W11 czy Detektywów :/
            • milka323 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 06.01.07, 13:05
              Hehehe, dzieki galaxian :P
              • galaxian1 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 06.01.07, 13:21
                Z zdaje sie, ze producent zapowiedzial... 3 sezon !
                YES YES YES !
                To czeka mnie jeszcze blisko 40 nowych odcinkow do obejrzenia :)
                • milka323 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 06.01.07, 22:08
                  Jeszcze raz cos powiesz a dostaniesz wirtualnego kopa :P
                  • aniuta75 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 07.01.07, 09:41
                    Milka - to jest przemoc wirtualna ;P, myślisz, że nie ma na to paragrafów
                    hihihi?
                    Galaxian a skoro ma być 3ci sezon, to może jakiegoś foruma byś sobie machnął ;)?
                    • galaxian1 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 07.01.07, 10:44
                      Ale ze mnie brutal i sadysta :D

Foruma, foruma... a ktos tam by wogole zagladal ?
                      Procz mnie i moze 2-3 osob.
                      • aniuta75 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 07.01.07, 10:53
                        Zaraziłeś mnie, więc musiałbyś mnie tam znosić dzielnie :DDD.
                        • galaxian1 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 07.01.07, 10:57
                          W takim razie... dla Ciebie i wszystkich ktorzy nie moga doczekac sie kolejnych
                          odcinkow !

www.youtube.com/watch?v=_Nb0IrxsHsk&mode=related&search=
                          • galaxian1 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 07.01.07, 10:59
                            I kolejny prezencik :)

www.youtube.com/watch?v=LQI_ptwQa3U&mode=related&search=

• aniuta75 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 07.01.07, 11:13
                              Moja ukochana Metallica i Supernatural - czy może być coś lepszego????
                              • galaxian1 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 07.01.07, 11:52
                                No to wskakuj tutaj (inni tez !)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45284
                                • milka323 Re: "Supernatural" do kupienia na DVD 07.01.07, 12:28
                                  aniuta, ja tam sie paragrafow nie boje :P
                                  galaxian ja tez bede nawiedzac twoje forum, niestety :P
      • galaxian1 hmmm :P 10.01.07, 15:56
        Odkad powstalo forum - to glowny watek Supernaturala spada na psy :D
        Czasem cos tu mozna napisac :)
        • Gość: świata model Re: hmmm :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:20
          No własnie, w końcu to jeden z największych wątków na tym forum! :D
          • aniuta75 Re: hmmm :P 10.01.07, 17:32
            Hmmm co by tu napisać ;P?
            Może przenieśmy się na forum Supernaturalne :D?
            • milka323 Re: hmmm :P 10.01.07, 18:19
              No ale musimy podbijac nasz watek :P. Nie dajmy mu zginac :D.
              Czy lost albo prison mieli takie wieeeeeeelkie watki?Nie przypominam sobie :P
    • Gość: :/ Serial wraca w lutym i... (rozczarowanie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:26
      ...będzie jeszcze później. Tak jak przewidywałem będzie zamiast "NCIS" leciał,
      to jest w środy (od 14 lutego) po filmie, czyli nie będzie miał stałej godziny
      emisji. Raz będzie to 23:20, a innym razem 0:00 (jak np. w Walentynki...).
      • galaxian1 Re: Serial wraca w lutym i... (rozczarowanie) 11.01.07, 21:08
        A ponagrywac nie mozna ?
        Jeszcze lepiej, bo podczas ogladania przewinie sie reklamy :)
        • milka323 Re: Serial wraca w lutym i... (rozczarowanie) 12.01.07, 14:33
          No nie, przegięcie totalne :/. Chyba zaraz im wysmaruje mail pełen uczuc,
          niekoniecznie pozytywnych :P
    • galaxian1 powodzenia zycze... 12.01.07, 18:39
      ... wszystkim ktorzy zamiezraja ogladac ten serial na tvn (chyba najglupszej
      stacji w kraju).

www.tvn.pl/2007-02-14,,176,program.html
      Godzina emisji wyborna, co ? :D
      • milka323 Re: powodzenia zycze... 12.01.07, 19:30
        No chyba ich cos boli :/
        Ooomg!
        • galaxian1 Re: powodzenia zycze... 12.01.07, 19:55
          W dodatku zjedli 1 odcinek, bo zamiast Skin, maja pokazac Hook Mena :)
          Brawo brawo, jeszcze raz brawo dla stacji TVN :D
          • milka323 Re: powodzenia zycze... 12.01.07, 20:01
            no wlasnie.cos mi tak nie pasowal opis odc. do tego co powinno byc.
            No ale bijmy brawa tej stacji, ktora naraziła sie na gniew (teraz to juz
            byłych) widzow :P
            • aniuta75 Re: powodzenia zycze... 12.01.07, 20:30
              Dżizas nie kumam tego tvnu wogóle. Co za kmioty tam pracują??? Myślałam, że
              sobie zrobię powtórkę i będę oglądała ale tak późno to nie wiem :|. I licz tu
              człowieku na nasze rodzime stacje tv :\.
              • milka323 Re: powodzenia zycze... 12.01.07, 21:35
                Nie ma co...
                P.S.Aniutka, raczysz mi wyjasnic kim jest tajemniczy teodor??:D. Bo mam tu taka
                zagadke ktorej rozwiklac nie moge :P
                • aniuta75 Re: powodzenia zycze... 13.01.07, 12:03
                  Ja znam tylko jednego Teodora - T-Bag się zowie <lol>.
                  • milka323 Re: powodzenia zycze... 13.01.07, 14:57
                    No wlasnie. juz zdazylam sama do tego dojsc ale i tak dzieki za odpowiedz :P.
                    Ktos mnie tu probował wkrecic, wiec wolałam sie upewnic kim jest teodorek :D
                    (tak galaxian to do ciebie :P)
                    • galaxian1 Re: powodzenia zycze... 13.01.07, 15:31
                      Prawda że uroczy ?
                      Wszystkie panny za nim szaleja (mezatki tez) :D
                      • milka323 Re: powodzenia zycze... 13.01.07, 15:39
                        No jassne, ideał po prostu :P
    • Gość: nf. Oglądalność... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:26
      Daję link do newsa z oglądalnością "Nie z tego świata" i ona wcale nie jest
      taka niska, jak pisały babki z TVN:

tvn.tivi.pl/index.php?subaction=showfull&id=1169139771&archive=&start_from=&ucat=4&
      • esquire Re: Oglądalność... 18.01.07, 18:36
        k*** jak mnie to tłumaczenie "miał niską oglądalność" denerwuje. Dajcie go o 20.00 to się przekonamy jaką ma oglądalność.
        Proponuję nadawć film o 2.20 w nocy, na pewno tych 20 stróżów nocnych będzie go oglądać.
        straciłem cały szacunek do tvnu. wypchajcie się reklamami i filmem sciągnę go sobie i zarobi najwyżej mój dostawca internetu.
        • Gość: Bololo Re: Oglądalność... IP: *.aster.pl 18.01.07, 18:50
          Jeszcze ktos nie zauwazył ze tVN to jedna wielka krowia KUPA ?
        • milka323 Re: Oglądalność... 18.01.07, 19:50
          esquire napisał:

> k*** jak mnie to tłumaczenie "miał niską oglądalność" denerwuje. Dajcie go o
          20
          > .00 to się przekonamy jaką ma oglądalność.
          > Proponuję nadawć film o 2.20 w nocy, na pewno tych 20 stróżów nocnych będzie
          go
          > oglądać.
          > straciłem cały szacunek do tvnu. wypchajcie się reklamami i filmem sciągnę go
          s
          > obie i zarobi najwyżej mój dostawca internetu.
          musze sie z toba zgodzic bo to co oni wyrabiają przechodzi ludzkie pojęcie :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka