Dodaj do ulubionych

Egzamin z życia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:49
Czy Damięcki wraca do serialu. Bo podobno tak, ale na razie w zajawkach go nie ma...
Obserwuj wątek
    • poziomka001 Re: Egzamin z życia 21.01.07, 17:53
      Gość portalu: Kalikurambo napisał(a):

> Czy Damięcki wraca do serialu. Bo podobno tak, ale na razie w zajawkach go
      nie
      > ma...

słyszałam jak mówił że wraca, ale kto to wie
      • Gość: Kalikurambo Re: Egzamin z życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:56
        Dzięki bo już myslałem ze sie mnie wydawało
        • Gość: ella Re: Egzamin z życia IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.01.07, 22:09
          Wraca. Na oficjalnej stronie serialu jest tak napisane, ale kiedy dokładnie, to
          nie wiadomo - podobno już wkrótce. Podejrzewam, że gdzieś w 70 odcinku...
          • Gość: asia Re: Egzamin z życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 15:01
            no i jak z tym powrotem Damięckiego do Egzaminu???
            • Gość: kropelka* Re: Egzamin z życia IP: *.autocom.pl 11.04.07, 22:49
              mam nadzieję, że jednak nie wróci!!!
              Konrad jest super i niech tak zostanie
              • Gość: ina Re: Egzamin z życia IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.07, 14:14
                A ja zdecydowanie wolę Michała. I bardzo dobrze, że wraca już w 76 odcinku.
                • cioccolato_bianco Re: Egzamin z życia 14.04.07, 15:06
                  musi wrocic, bedzie sie cos w koncu dzialo ;)
                  • Gość: ina Re: Egzamin z życia IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.04.07, 20:15
                    No i wrócił! :D Nareszcie. Ciekawe co będzie dalej... Szykują się ciekawe
                    odcinki. ^^
                    • Gość: tola Re: Egzamin z życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:45
                      macie straszczenia najblizszych odcinków?
                      • Gość: cca Re: Egzamin z życia IP: *.it-net.pl 01.05.07, 13:45
                        Maria, czekając na przebudzenie Michała, spędza przy łóżku syna całą noc.
                        Michał w końcu budzi się, ale początkowo ani Marii, ani Tatianie nie udaje się
                        nawiązać z nim kontaktu. Lekarze uspokajają je - Michał potrzebuje czasu, by
                        dojść do siebie po tych strasznych przeżyciach. Kiedy jednak Michał unika
                        spotkania z przyjaciółmi, którzy odwiedzają go w szpitalu, Maria zaczyna się
                        poważnie niepokoić.
                        Przejęta Tatiana spędza przy Michale każdą wolną chwilę. Konrad cierpliwie
                        czeka, aż Tatiana będzie gotowa porozmawiać o ich obecnej sytuacji. Jednak
                        dziewczyna unika tej trudnej rozmowy. Konrad, nie chcąc zmuszać Tatiany do
                        dokonania wyboru, sam postanawia się wyprowadzić.
                        Bartek pomaga Jackowi uruchomić w milanowskim szpitalu gabinet rehabilitacji.
                        Skupiając się na rozkręceniu gabinetu, Jacek stara się nie myśleć o Dianie, z
                        którą przestał się widywać ze względu na Bartka. Kiedy jednak przypadkowo trafia
                        w szpitalu na Dianę, jego sympatia odżywa z nową siłą. Pod wpływem chwili umawia
                        się z nią na wieczorne spotkanie. Nie chcąc ranić Bartka, ukrywa przed
                        przyjacielem ten fakt.
                        • Gość: ina Re: Egzamin z życia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.05.07, 17:17
                          Ja znalzłam jeszcze to:

Z Michałem wciąż trudno nawiązać kontakt - unika przyjaciół, którzy odwiedzają
                          go regularnie, nie rozmawia nawet z Tatianą. Jedyna nadzieja jest teraz w
                          psychologu. Jednak profesor Warecki po wstępnej rozmowie z Michałem odmawia
                          prowadzenia jego terapii. Maria, której firma już od dłuższego czasu nie
                          przynosi dochodów, podejmuje trudną decyzję: postanawia sprzedać dom. Tatiana
                          nie zdawała sobie sprawy, że sytuacja finansowa Oleszuków jest aż tak zła.Chcąc
                          pomóc Marii i wnieść coś do domowego budżetu, wynajmuje swoje mieszkanie. Dla
                          Konrada to jednoznaczny sygnał: uważa, że Tatiana postanowiła wrócić do Michała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka