nuova 15.02.07, 21:30 ...ogląda ktoś? możecie mi powiedzieć o czym owo jest i czy warto? Pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Prison break 15.02.07, 21:49 Oglądam i polecam, chociaż na pewno znajdzie się wiele osób, które Ci odradzą :). sajfaj.net/index.php?option=com_content&task=view&id=109 do poczytania, ale lepiej będzie jeżeli zaczniesz oglądać, nie wiedząc o czym to jest :D. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Prison break 16.02.07, 09:00 Pierwsze odcinki sa słabe. Mnie dopiero po 5 czy 6 odcinku "wkrecilo" w serial. Na poczatku przynudzaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Prison break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 16:13 dla mnie nie ma lepszego serialu wkreciłam sie na POlsacie chyba4 bedzie lecial osobiscie jestem na 11 a jutro maraton cała seria ochh.. Dostaje przy nim arytmii serca i naprawde wciaga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skołildnówna Re: Prison break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:05 bez reklam istne cudo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuova Re: Prison break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:14 a ten gostek, ktory ma na ciele tatoo z planem ucieczki to fajne ciacho ;) jak on sie wrealu anzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuova Re: Prison break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:20 w sumie juz wiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova nie mogłam obejrzeć PB 05.03.07, 09:02 mówię o wczorajszym odc. PB !!! ...w domu zapanowało ...ranczo <brrrrrrrrrr> Myślałam, ze się poryczę :( Podnieście mnie na duchu, pilsssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: nie mogłam obejrzeć PB 05.03.07, 09:07 wczoraj i tak nic się nie działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: ale ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 17:48 najlpiej sciagnij wszystkie odcinki, bo tak to na Polszmacie z reklamami i jeden odcinek co tydzien to mozna zawalu dostac. Ja jestem na 7 odcinku II serii-SUPER SERIAL!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś