asiak44 21.02.07, 12:55 Nie mogę znależć życiorysu i zdjęć Grażyny Leśniak-Dangel grającej sekretarke mecenasa w serialu MjM, Może ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buba Re: Grażyna Leśniak-Dangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:46 filmpolski.pl/fp/index.php/1152985 Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Grażyna Leśniak-Dangel 21.02.07, 17:45 Niewiele tam jest. Zaledwie 3 pozycje. Ostatnia (przed MJM) sprzed 10 lat. Albo nigdzie nie grała albo skupiła sie na teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Grażyna Leśniak-Dangel 21.02.07, 18:00 ale tam praktycznie nic nie ma, nawet daty urodzenia, może jednak ktoś wie coś wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Grażyna Leśniak-Dangel IP: *.chello.pl 21.02.07, 19:14 Wrzuć jej nazwisko na e-teatr.pl - tam jest spis sztuk, w których grała w teatrach (w tym TV). Też to nie jest za wiele, ale zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Grażyna Leśniak-Dangel IP: 212.76.37.* 21.02.07, 20:16 jakieś zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Grażyna Leśniak-Dangel 21.02.07, 21:24 www.e-teatr.pl/pl/realizacje/20084,szczegoly.html jest tylko to żadnego zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Grażyna Leśniak-Dangel 21.02.07, 22:32 Tu m-jak-milosc.blog.pl/ znajdziecie zdjecie, ale nowe z MJM. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Grażyna Leśniak-Dangel 22.02.07, 11:44 ale chodzi mi o wcześniejsze zdjęcia - inne pani Grażyny, o życiorys, aż trudno uwierzyć żeby nic nie było Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Grażyna Leśniak-Dangel 25.02.07, 13:00 Napisałam do producentów serialu w tej sprawie, zoboczymy czy odpiszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Grażyna Leśniak-Dangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:44 A czym Cię ta aktorka tak zafascynowała, że z takim uporem drążysz temat? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Grażyna Leśniak-Dangel 25.02.07, 15:00 Wątpie, że odpiszą. Miałem jakiś czas temu kontakt z produkcją serialu i odpisywali, a nawet potrafili do człowieka zadwonić. A jak napisałem ostatnio 2 razy to nie doczekałem sie odpowiedzi do tej pory. Napisz lepiej do Bartka ktory zajmuje sie oficjalną stroną MJM. Prędzej Ci pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: Grażyna Leśniak-Dangel IP: *.catv.net.pl 26.02.07, 06:42 Pani Grażyna Leśniak-Dangel wiele lat mieszkała za granicą, w Anglii, stąd tak niewiele informacji na jej temat. W Anglii grała nieco w polskim teatrze w Londynie. Rola w "M jak miłość" istotnie jest jej pierwszą od wielu lat rolą. Mam nadzieję, ze niebawem na oficjalnej stronie serialu ukaże się wywiad z Panią Grażyną, w którym opowie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Grażyna Leśniak-Dangel 25.02.07, 22:10 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > A czym Cię ta aktorka tak zafascynowała, że z takim uporem drążysz temat?> niczym szczególnym, taka zwykła ciekawość. a taka jest odpowiedź z produkcji serialu "Przykro nam, ale dodatkowymi informacjami na temat aktorki nie dysponujemy. Redakcja" i to by było na tyle... a jaki jest adres do tego Bartka od strony serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Grażyna Leśniak-Dangel 25.02.07, 22:23 Odpowiedzieli w niedziele? Wow! Pewnie to jakis automat bo podobno nie pracują w niedziele. :) A jeśli oni Ci faktycznie nie moga pomóc to Bartek tez tego nie zrobi. On rownież z produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Grażyna Leśniak-Dangel 26.02.07, 10:36 W takim razie czekam na wywiad i dziękuję Poinformowanej Odpowiedz Link Zgłoś
katyy31 Re: Grażyna Leśniak-Dangel 01.03.07, 20:28 7 marca, w środę na stronie M jak miłość czat z Grażyną Leśniak-Dangel www.m-jak-milosc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś