Gość: gość IP: *.aster.pl 09.03.07, 09:01 Brak słów............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmanika Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! 09.03.07, 09:54 Jak juz gdzies pisalam, czego mozna sie spodziewac po Polszmacie gdzie prezesem jest smieciarz czy tez moze cingciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Chirurdzy II o północy? IP: *.aster.pl 09.03.07, 12:37 Szok. O co chodzi szefom programowym Polsatu? Pani Nino, przeszła Pani do Polsatu chyba po to aby tej stacji pomagać... Irracjonalna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Chirurdzy II o północy? IP: *.incenti.pl 09.03.07, 12:59 Zrezygnowałam z oglądania - mimo, że bardzo polubilam ten serial. Brak słów - "Chirurdzy", "Gotowe na wszystko" o takich porach, ze tylko najwytrwalsi i nocne marki są w stanie doczekać :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gbb Re: Chirurdzy II o północy? IP: *.77.classcom.pl 14.03.07, 21:27 A kto CSI na 24 wsadził? Ciesz się CSI:M i PB o normalnej porze. Długo to nie potrwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! 09.03.07, 14:16 Boston Public - premierowe odcinki - tez leciały o tej porze. takie pasmo - musiałem czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:45 Najgorsze, że w porze gdy wcześniej nadawano "Chirurgów" leci jakiś noy, badziewny serial polszmatu:(((Lubię "Chirurgów", ale rano idę do pracy, rozsądek wziął górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoyo Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 09.03.07, 17:17 Wszyscy mozemy podziekowac za POLSKIE PRODUKCJE ! Gdyby nie chala ktora teci w najlepszym czasie antenowym, jmj, wpolne, durne siccomy czy pseudokomedie - to bysmy ogladali porzadne, ciekawe seriale ! A tam - papka dla emerytow i idiotow. Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! 09.03.07, 17:27 To prawda ! Ale jesli te gnioty beda nadal mialy taka wysoka widownie, to nic innego nam nie bedzie pokazywane ! Polski prymitywny widz z noweli brazylijskich przezucil sie na jeszcze gorsze telenowele rodzime. I niestety im mniej sie w seialu dzieje - tym dla rodzimego widza... lepiej ! Bo mozna nie obejrzec 2 odcinkow, potem wlaczyc kolejny i wszystko sie wie. A jesli nie, to kazda sasiadka potrafi opowiedziec, ze siedzieli przy stole, jedni, pierdzieli... a Zdzichu zaliczyl Baske. Takiego LOSTA - ktora sasiadka potrafi opowiedziec, skoro sama nic nie kuma co sie w nim dzieje ? A jak sie przeoczy jeden odcinek, to juz mozna dalej nie ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Do p.Chraboty dyr. Polsatu IP: *.aster.pl 10.03.07, 13:07 W poniedziałem o 20:00 jest "Z archiwum X", stare odcinki. Czemu, o tak świetnej porze, w prime time leci staroć? Zamieńmy ją z Chirurgami. Ludzie wpisujcie się. Piszcie też na forum Polsatu. Poświęćcie minutę dla dobrego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Do p.Chraboty dyr. Polsatu 10.03.07, 13:18 Petycje mozęmy stworzyc, ale to zapewne nic nie da. jednak gdybyscie tego chcieli, to prosze o jakies konkretne propozycje... kiedy, zamiast czego, dlaczego itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Do p.Chraboty dyr. Polsatu 10.03.07, 13:27 Zdaje sie ze to sa NOWE odcinki, nigdy nie emitowane w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an77 Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 10.03.07, 13:26 Trzeba pisać na forum polsatu. Sprytnie wątek chirurgów wrzucili już do archiwum. I niestety moderator nie wkleja maili z bluzgami. A niestety inaczej się nie da do nich pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.07, 13:55 Co do tej petycji, to mozna ja stworzyc tutaj: www.ipetitions.com/ Nie wiem czy jestescie chetni na takie cos, jesli tak, to prosze o konkretne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an77 TAK dla petycji. IP: *.aster.pl 10.03.07, 14:01 Addison możesz to zorganizować? Wklej linka będziemy się wpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: TAK dla petycji. 10.03.07, 14:04 Ja to moge rozpoczac, ale napiszcie cos konkretnie. jaki tytul petycji, na kiedy chcemy przeniesc 'chirurgow' -> mysle ze najlepiej byloby na czwartek w godzi 20, 21, ewentualnie 22. Sami wybierzcie, albo proponujecie. moze byc ciezko, bo przeciez maja teraz ten swoj nowy hit 'mamuski'. ja caly czas czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: TAK dla petycji. 10.03.07, 14:24 Tracicie tylko czas, w Polsacie nikogo nie obchodzą widzowie, to samo co z Chirurgami jakiś czas temu zrobili z 24 godziny, czekam aż ten sam los spotka Skazanego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Petycja! IP: *.aster.pl 10.03.07, 16:19 Proponuję tytuł "Na ratunek GreysAnatomy". Jeśli chodzi o czas to najlepiej za Archiwum X, w poniedziałek o 20:00-21:00. To nie koliduje z ich rzeczami, w które wpakowali kasę, w ramach wiosennej ramówki. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Petycja! 10.03.07, 16:58 Jestem za petycją. próbować nie zaszkodzi! A co do godziny emisji w tytule wątku, to chyba już jest nieaktualna. Wg tego: film.wp.pl/id,75863,wiadomosc.html?T%5Bpage%5D=3 nowe odcinki będą emitowane od 0:45. :D <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Petycja! 10.03.07, 17:43 No wiec jakis tam zarys tej petycji napisalam: "Na ratunek Grey's Anatomy" Do: Dyrektor programowy TV POLSAT(niech mi ktoś powie jak on sie zwie bo ja nie wiem) Niżej podpisani fani serialu "Chirurdzy"(Grey's Anatomy), chcielibyśmy Państwa prosić o zmianę godziny nadawania serialu "Chirurdzy" w TV POLSAT. Ten światowy hit, laureat tegorocznych Złotych Globów w kategorii 'Najlepszy Serial Dramatyczny' zasługuje na emisje we wcześniejszych godzinach np. 20 - 22. No i to narazie tyle z moich wypocin. Niech to ktoś sprawdzi, ja o jezyku polskim nie mam pojecia i sama sie tego nie podejme ;p Aha no i oczywiście jakies zmiany w tym tekście mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.07, 20:53 szkoda, fajny serial,jeden z niewielu które oglądam.Ale o takiej porze mam lepsze zajęcia niż gapienie się w pudło:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Petycja IP: *.aster.pl 11.03.07, 12:06 W polsacie jest rada nadzorcza z prezesem Solorzem, jego doradcą d/s programowych jest Nina Terentiew. Jest też dyr. anteny Bogusłwa Chrabota b.fajny facet, może u niego można coś wyprosić. Tak na marginesie on ma swoje prywatne forum, piszcie także tam. W zarządzie staccji sprawami programowymi zajmują się Tomasz Lis i Waldemar Dziki. Obaj niestety, co już mówili publicznie, nie lubią tego serialu. Lis także ma swoje forum, także tam piszcie. Petycje trzeba wysłać do wszystkich tych osób osobno. Na ich fora lub adresy mailowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika1982 Re: Petycja IP: 80.50.181.* 13.03.07, 09:35 A skąd wiesz że Tomasz Lis i Waldemar Dziki nie lubią "Chirurgów"? Nie pamiętam aby coś takiego powiedzieli. Ja też jestam za zmiana godziny. Mam wrażenie że Polsat specjalnie tak robi, żeby spadła oglądalnośći i nie kupować trzeciej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an77 Petycja IP: *.aster.pl 11.03.07, 12:13 "Na ratunek Grey's Anatomy" Do: dyr.Bogusław Chrabota dyr.Waldemar Dziki dyr.Tomasz Lis dyr.Nina Terentiew My niżej podpisani fani serialu "Chirurdzy"(Grey's Anatomy), chcielibyśmy Państwa prosić o zmianę godziny nadawania serialu "Chirurdzy" w Telewizji POLSAT. Ten światowy hit, laureat tegorocznych Złotych Globów w kategorii 'Najlepszy Serial Dramatyczny' zasługuje na emisje w prime time, tj. w godzinach 20:00 - 22:00. LUDZIE DOPISUJCIE SWOJE UWAGI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśnia Re: Petycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:23 A po co uwagi. Wrzucaj na www.petycje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Do Addison-- IP: *.aster.pl 12.03.07, 08:04 --Czy petycja już poszła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrczak Mały Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 12.03.07, 19:48 Ludzie sami piszcie gdzie się da. Może coś wskuramy. Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 22:38 Petycja nie poszla. Tam trzeba nazwisko podac a juz d otego za bardzo chetna nie jestem. jesli ktos jest to prosze bardzo, ja to petycje chetnie podpisze. z mojej strony moge dodac ze pisanie maili nic nie da(sprawdzone), a na ich forum serialowym jest obecnie pelno postow nt GA Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.07, 23:08 ewentualnie mozna jeszcze Chrabotę na blogu zwyzywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:32 A ja się domyślam dlaczego w ten sposób postępują. Przyszło nagle olśnienie. Oni puszczają na CYfrowym Polsacie taki program jak Fox Life i tam we wtorki od godz 21 do 23 leca dwa odcinki GA. Zaczęli na równi z ogólnodostępnym polsatem od pierwszej serii, ale teraz są już daleko do przodu drugiej. I to jest sposób na zdobycie klientów Cyfrowego Polszmatu ;) Jak kto taki napalony na Chirurgów to sobiie kupi Cyfrowy Polszmat i bedzie oglądał. Niezłe cwaniaki. Bo chyba tacy głupcy nie byli by żeby zabijać kurę znoszącą złote jajka i przenosić bez powodu godzine emisji. A ja szczęściara za 2 i pół godz. zasiądę przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.07, 19:11 No to obawiam sie ze za duzo kasy na tym nie zbija. ja zasiade o 23.30 z czystej ciekawosci tlumaczenia i postepow lektora :D bo z ga jestem na biezaco :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:36 Szczęściara jesteś, ja niestety z ang. na bakier, a do pracy muszę wstawać o 5.00 rano. Ale myślę, że gdyby nie to, że mam cyfrowy to pewnie nieprzytomna do pracy bym chodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzielny pacjent Re: CHirurdzy od 23:30 do 00:30 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 14.03.07, 08:32 Siedziałem do wpół do pierwszej... teraz siedzę w pracy i przysypiam. Niestety to nie dla mnie. I znowu nagrywanie, przegrywanie, ściąganie etc. A myślałem, gdy jeszcze zapowiadali że będzie emisja II, że na bierząco posiedzę przed telewizorem i pooglądam sobie jak człowiek. Nie będę gromadził kolejnego serialu na płytach, nie będę mnożył bytów. Po co w ogóle jest ta telewizja skoro o ludzkiej porze nie ma w niej nic. I tak wszystkie ciekawe rzeczy człowiek ma na płytach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pytanie- IP: *.aster.pl 15.03.07, 08:48 - czy ktoś może podać adres strony z której można ściągnąć chirurgów? Wszystkie sezony. Odpowiedz Link Zgłoś