Gość: mała IP: *.a-inter.net 05.05.03, 18:15 Jaki jest wasz ulubiony sitcom (nie polski)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Serial?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 18:39 Gość portalu: mała napisał(a): > Jaki jest wasz ulubiony sitcom (nie polski)?? Nie oglądam takich gówien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: Serial?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 21:55 Obecnie (oglądam tylko niepolskie): -Oni, ona i pizzeria (polska 4) -Zoe i przyjaciele (TVN7) -Will & Grace (szwedzka 4) Ukłony i różne wyrazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Serial?? IP: 149.156.213.* 05.05.03, 22:12 Zerkam na Miodowe lata, czasem na Kiepskich. Reszty nie pamietam. Za wszystkie serdecznie zaluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Serial?? IP: 80.51.244.* 05.05.03, 22:43 Will and Grace to fajny serial-szczególnie śmieszna jest ta koleżanka Grace(nie pamietam imienia,ale to ta z ciemnymi włosami i piskliwym głosikiem:))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Serial?? IP: 156.24.231.* 06.05.03, 11:21 Pomoc domowa - bezapelacyjnie i Pan zlota raczka... - obecnie nie puszczaja ani jednego ani drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: Serial?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 15:04 Gość portalu: mag napisał(a): > Will and Grace to fajny serial-szczególnie śmieszna jest ta koleżanka Grace (nie > > pamietam imienia,ale to ta z ciemnymi włosami i piskliwym głosikiem:))) ) Piskliwa koleżaneczka ma na imię KAREN i rzeczywiście jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Serial?? IP: 80.51.255.* 07.05.03, 15:11 Ja uwielbiam "Przyjaciele" i był kiedyś taki serial w Polsacie "Zwariowany Świat Malcolma", był po prostu debeściarski... ale niestety skończył się tylko na jednej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Serial?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 17:35 Ja oglądam "Przyjaciólł" jest to jeden z lepszych seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: Serial?? 07.05.03, 20:00 nie ma lepszego ale pytanie było o polskie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: Serial?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:26 shelter napisała: > nie ma lepszego ale pytanie było o polskie....... A od kiedy "nie polskie" znaczy "polskie"? Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: Serial?? 09.05.03, 15:32 Gość portalu: zapomniałem kto ja napisał(a): > shelter napisała: > > > nie ma lepszego ale pytanie było o polskie....... > > A od kiedy "nie polskie" znaczy "polskie"? cii........cichutko :) zagapiłam sie ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Serial?? IP: *.chello.pl 08.05.03, 20:10 Zdecydowanie najlepszy serial to "That 70's show" - poprostu genialny! Pozdro bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Serial?? 08.05.03, 23:13 Nie zasłużył na /dla mnie obraźliwe/ określenie sitcom, ale oglądałem, gdy mogłem - Zagadki LV. Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_magisterka_seriale Re: Serial?? Pomożesz w zdobyciu magisterki? 11.06.14, 19:42 Witajcie, piszę pracę o lokowaniu produktu w polskich serialach i w jej ramach przygotowuje badanie ankietowe. Średnio jej zrobienie zajmuję minutę a będzie to dla mnie duża pomoc. Wyniki zainteresowanym mogę udostępnić po obronie oczywiście. Podążajcie za linkiem i z góry dziękuję: moje-ankiety.pl/ankieta-wyniki/id-63411.html Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_magisterka_seriale Re: Serial?? 11.06.14, 19:51 Witajcie jeśli lubicie seriale, może pomożecie mi w przygotowaniu pracy magisterskiej? ANkieta dotyczy lokowania produktu w polskich serialach i zajmuje średnio minutę. Wynikami chętnie podzielę się po obronie. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Podążajcie za linkiem poniżej: moje-ankiety.pl/respond-63411.html Marta Bartkowiak Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: Serial?? 13.06.14, 09:10 Nawet chciałabym ci pomóc, dlaczego nie. Ale ankieta jest tak sformułowana, że się nie da odpowiedzieć na pytania. Przykładowo: uczeń, student, osoba pracująca, emeryt. Nie jestem już uczennicą, nie jestem studentką, jeszcze nie jestem emerytką i nie pracuję, Dla mnie odpowiedzi nie ma. Trzy seriale wybrałam. Jak często je oglądasz? To są akurat seriale premierowo nadawane RAZ w tygodniu, fakt, że nie oglądam ich "na bieżąco" bo nie toleruję reklam w trakcie lub potwornego bloku przed odcinkiem, nie zmienia postaci rzeczy, że albo kilka odpowiedzi, albo żadna. Nie mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
kachullcia Re: Serial?? 14.06.14, 19:21 no, ja też bym pomogła, bo dlaczego nie. Ale niestety brak logiki stwierdzam. Pytanie: Podaj przykład marki, która pojawiła się w serialu. Odpowiadam: Nie potrafię podać konkretnej. Następne pytania: Określ swoje nastawienie po ekspozycji marki podanej przez Ciebie przed chwilą, której ekspozycję oceniłeś pozytywnie/....oceniłeś negatywnie. Ponieważ nie pamiętam żadnej marki nie mogę zaznaczyć żadnej z zaproponowanych odpowiedzi. Nie mogę jednak przejść do dalszych pytań, bo odpowiedź jest obowiązkowa..... Odpowiedz Link Zgłoś