aliana 13.03.07, 10:07 pytanie: czy jeżeli kupię na allegro plakat, kubek oraz koszulkę z PB to będzie znaczyło że mój przypadek uzależnienia od PB jest beznadziejny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmegesz Re: allegro 13.03.07, 14:19 Mnie sie nic w allegro nie podoba.Wszystko takie wystylizowane, sztuczne.najlepsze są naturalne zdjęcia, a jeżeli pozowane to nie takie plastikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: allegro 13.03.07, 14:44 szmegesz napisała: > Mnie sie nic w allegro nie podoba.Wszystko takie wystylizowane, > sztuczne.najlepsze są naturalne zdjęcia, a jeżeli pozowane to nie takie plastik > owe. Podpisuję się pod tym rękami i nogami, bo też nienawidzę tych wszystkich g*wien, sprzedawanych na allegro i "photoshopowanych" zdjęć!!! Zresztą Went nie potrzebuje retuszu, bo najlepiej wygląda gdy jest naturalny :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aliana Re: allegro 14.03.07, 07:08 a widzieliście koszulkę z T-bagiem, ma napis: <<złap za kieszeń, a wszystkie twoje problemy znikną>> fajna, ale nie wiem czy ktoś ośmieli się ją zalożyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś