lunatica 21.03.07, 19:37 ...czy jest cień nadziei, że ktoś gdzieś powtórzy te seriale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzrr21 Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 21.03.07, 21:57 W ramach cienia nadziei zostają mi książki na półce, ale może kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serialowiczka Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" IP: 195.47.201.* 22.03.07, 09:16 Córka Mistrala? coś mi się kojarzy...o czym to? Tylko Manhattan był super! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 22.03.07, 09:22 "Córka Mistrala"- powieść o trzech pokoleniach rudowłosych piękności - Maggy Lunel, jej lubiącej życie córki Teddy, i wnuczki Fauve - kobiet sukcesu, związanych namiętnością z genialnym malarzem Julienem Mistralem. Panoramiczny obraz świata sławnych artystów, projektantów mody i modelek. Książka inspirowana życiem Pabla Picassa. www.petlaczasu.pl/mistrala/b1667 Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 22.03.07, 09:23 www.filmweb.pl/C%c3%b3rka+Mistrala+1984+o+filmie,Film,id=110586 Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 22.03.07, 15:37 Przychylam sie, chetnie bym obejrzala. Jeszcze bardzo tez lubilam "Poki sie znow nie spotkamy", a "Ksiezniczke Daisy" ( choc to akurat byl chyba film) tez. A pamietacie pod jakim tytulem byl u nas serial o "Corce Mistrala"??? Pamietam na pewno, ze mial inny tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
hana00k Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 22.03.07, 15:44 Serial chyba miał tytuł''Mistral''a ja jeszcze bym obejrzała ''Karierę Emmy Heart'' Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 22.03.07, 16:30 hana00k napisała: > Serial chyba miał tytuł''Mistral'' Jestem pewna, że przynajmniej raz szedł w TVP pod tytułem "Dziedzictwo miłości", ale ślady po tym są strasznie nikłe. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania skarolina, 23.03.07, 10:42 no lwasnie ja tez pamietam raczej ten tytul podany przez Ciebie, ale rzeczywiscie slady sa nikle, probowalam cos wczoraj wygooglac i sie nie udalo. A wiem na pewno, ze tytul byl inny, bo jak chcialam kupic ksiazke, to bylam bardzo zdziwiona tytulem "Corka Mistrala" i najpierw nie kojarzylam, ze to wlasnie ta historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" IP: *.plock.mm.pl 28.03.07, 20:18 "Dziedzictwo miłości", zgadza się.Też oglądałam ten serial.Leciał w tym samym czasie co "Ptaki ciernistych krzewów" Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 22.03.07, 16:33 a ja "Katarzyne" "Tylko MAnhatan" no i "till we meet again " koniecznie:( Odpowiedz Link Zgłoś
lexi2905 Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 10.08.16, 10:21 Córka Mistrala miała tytuł Dziedzictwo miłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia braga Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" IP: *.starnettelecom.pl 29.03.07, 10:41 A ja chcę powtórki W RYTMIE DISCO! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 16.08.16, 11:17 Jest powtorka/remake serialu :) en.wikipedia.org/wiki/Dancin%27_Days Odpowiedz Link Zgłoś
the_accidental Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 10.08.16, 12:37 Jeszcze taki serial leciał w tamtych latach: www.filmweb.pl/film/Queenie-1987-99791 A trochę wcześniej ten: www.filmweb.pl/serial/Diana-1984-193838 A w Karierze Emmy Harte pierwszy raz zobaczyłam Liama Neesona! Chyba zupełnie jeszcze wtedy nieznanego. Odpowiedz Link Zgłoś
orelkaelka Re: "Córka Mistrala" i "Tylko Manhattan" 21.08.16, 19:35 Oba seriale są na podstawie powieści Judith Krantz. Jest ona też autorką scenariusza do "Sekretów". I właśnie ten serial chciałabym obejrzeć. Ostatnio nadawany był przez Polsat w 1995 roku. Wtedy Polsat miał jeszcze fajne filmy i seriale w swej ofercie. Ciekawe,czy kiedyś powtórzą. Odpowiedz Link Zgłoś