mallina 22.05.07, 17:17 czy moze wiadomo cos w tym temacie? info moze byc tez na maila;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha1975 Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 17:49 hatak.pl/index2.php?page=42tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 17:58 tak, zawsze stamtad korzystam, ale najnowszego odcinka jeszcze nie ma(nawet w tlumaczeniu jeszcze nie jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 18:29 skoro nie ma, to logika podpowiada, żeby poczekac aż bedą. Nikt nie robi napisów na wyścigi, nikt nawet nie musi ich robić. To dobra wola tłumaczy i ponaglanie ich jest w naprawdę złym tonie. Do szału mnie doprowadzają wątki o napisach, sierotki biedne, bez napisy.org jak dzieci we mgle. ech. C. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 18:38 skoro nie masz konkretnej odp na moje pytanie, to nie wpisuj sie sie do watku. nikt nie prosil Cie o opinie. nie wiem gdzie widzisz jakies ponaglanie? zawsze o tej porze byly. Do szalu doprowadzaja mnie wpisy "zyczliwych inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 18:46 Aha,nie wolno sie wpisywać? bu siedemnasty raz mówię - oni tego nie muszą robić i nie maja obowiązku dotrzymywac żadnych terminów. Czekac grzecznie, nie marudzić i podziękować czasem. C. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 18:56 bez obaw, komu trzeba wyrazam wdziecznosc;-) napisy juz sa, w troche innym miejscu niz wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popmon Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.aster.pl 22.05.07, 19:07 bądź tak miły i daj cynk gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 19:16 następny :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 19:20 o co Ci kobieto chodzi? jesli Ty potrafisz obejrzec w wersji angielskiej dany film/odcinek serialu to swietnie. ale nie wszyscy opanowali ow jezyk w takim stopniu jak Ty, moze tak byc? nic w tym niestosownego i nie Tobie to oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 20:28 nie rozumiesz. Nie chodzi o to, że ktos nie zna języka. Wolno mu, moja znajomość angielskiego też pozostawia wiele do zyczenia i jak oglądam w oryginale to nie wszystko wyłapuję. Ale cierpliwie czekam na polskie napisy i nie dopytuję upierdliwie na forach kiedy będą i gdzie! Irytuje mnie postawa roszczeniowa mnóstwa internautów. Przyzwyczaili się, że napisy są na wyciągnięcie ręki i uwierzyli, że im sie należy. A nie nalezy się, do jasnej anielki. Ktoś w to inwestuje swój czas i wiedzę, oni sie uczą, pracują, mają rodziny i życie towarzyskie i NIE MAJĄ OBOWIĄZKU tłumaczyć natychmiast po ukazaniu sie odcinka. Po zamknięciu napisy.org na forum pojawiło się tysiąc postów z pytaniami, czasem wyjątkowo upierdliwymi i z pretensjami w podjtekscie. To mnie irytuje i dlatego się czepiam i jestem złośliwa. I będę dalej. Gdybym była tłumaczem po takiej porcji roszczeń,. nieuzasadnionych, dodam - dałabym sobie spokój z umieszczaniem napisów w sieci. Nie dość, że nie podziękują, to jeszcze pretensje mają. To do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 23:04 to irytuj sie tam gdzie napotykasz owa postawe roszczeniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 23:23 no prezecież to robię, o co chodzi? Chocby trzeci od góry post w tym wątku. Roszczenia. jeszcze nie ma, a zawsze były. o jeju. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie napisy do "24"? 23.05.07, 01:12 jesli zauwazylas tam roszczenie czy pretnsje to po prostu nadinterpretujesz to byly zwykle poszukiwania wiec sie po prostu nie czepiaj Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 19:16 moge byc jedynie mila;-) www.napisy24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha1975 Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 20:10 wyslalam ci na priva 23 odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.aster.pl 22.05.07, 20:48 Mallina, dzięki za życzliwość. A sympatycznemu/ej calliope do wiadomości; jutro rano melduję się w szpitalu - szczęściem nie strajkuje - jak dobrze pójdzie bede mógł popatrzec na film za miesiąc. Patrz, taka dziwna wada - ciekawość. Mallina ,ponieważ stronka wymaga rejestracji i czegoś w rodzaju autoryzacji więc nie spodziewam się, żeby mi sie to dziś udało - szkoda, ale trudno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha1975 Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 21:02 Pompon -chcesz napisy do 23 odcinka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.aster.pl 22.05.07, 21:09 Owszem. Moge podac tylko skrzynkę vangor@interia.pl. Jak sie uda - dzieki. Jak nie - też dzieki za dobre chęci. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 23:05 Aga odpisalam Ci i jeszcze raz wielkie dzieki:-) Ponpon zaryzkuj i zarejestruj sie, zobaczysz ze warto. I szybkiego powrotu do zdrowia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 23:22 och, jejku, doprawdy, zawstydziłes mnie :-/ rejestracja trwa minutę, autoryzacja idzie automatem. Ale pewnie, lepiej ten czas poświęcić na wysłanie kilku postów na forum i znalezienie jelenia, który poda napisiki na tacy. zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: gdzie napisy do "24"? 23.05.07, 16:15 skąd taka zajadłość? jest o co? to że zinterpretowałaś po swojemu to co Mallina napisała, nie znaczy że miała dokładnie to na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś