Dodaj do ulubionych

gdzie napisy do "24"?

22.05.07, 17:17
czy moze wiadomo cos w tym temacie?
info moze byc tez na maila;-)
Obserwuj wątek
    • agniecha1975 Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 17:49
      hatak.pl/index2.php?page=42tutaj
      • mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 17:58
        tak, zawsze stamtad korzystam, ale najnowszego odcinka jeszcze nie ma(nawet w
        tlumaczeniu jeszcze nie jest)
        • Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 18:29
          skoro nie ma, to logika podpowiada, żeby poczekac aż bedą.

Nikt nie robi napisów na wyścigi, nikt nawet nie musi ich robić. To dobra wola
          tłumaczy i ponaglanie ich jest w naprawdę złym tonie.

Do szału mnie doprowadzają wątki o napisach, sierotki biedne, bez napisy.org jak
          dzieci we mgle. ech.

C.
          • mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 18:38
            skoro nie masz konkretnej odp na moje pytanie, to nie wpisuj sie sie do watku.
            nikt nie prosil Cie o opinie.
            nie wiem gdzie widzisz jakies ponaglanie? zawsze o tej porze byly.

Do szalu doprowadzaja mnie wpisy "zyczliwych inaczej".
            • Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 18:46
              Aha,nie wolno sie wpisywać? bu

siedemnasty raz mówię - oni tego nie muszą robić i nie maja obowiązku
              dotrzymywac żadnych terminów. Czekac grzecznie, nie marudzić i podziękować czasem.

C.
              • mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 18:56
                bez obaw, komu trzeba wyrazam wdziecznosc;-)
                napisy juz sa, w troche innym miejscu niz wczesniej.
                • Gość: popmon Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.aster.pl 22.05.07, 19:07
                  bądź tak miły i daj cynk gdzie
                  • Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 19:16
                    następny :-/
                    • mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 19:20
                      o co Ci kobieto chodzi?
                      jesli Ty potrafisz obejrzec w wersji angielskiej dany film/odcinek serialu to
                      swietnie.
                      ale nie wszyscy opanowali ow jezyk w takim stopniu jak Ty, moze tak byc? nic w
                      tym niestosownego i nie Tobie to oceniac.
                      • Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 20:28
                        nie rozumiesz.

Nie chodzi o to, że ktos nie zna języka. Wolno mu, moja znajomość angielskiego
                        też pozostawia wiele do zyczenia i jak oglądam w oryginale to nie wszystko
                        wyłapuję. Ale cierpliwie czekam na polskie napisy i nie dopytuję upierdliwie na
                        forach kiedy będą i gdzie!

Irytuje mnie postawa roszczeniowa mnóstwa internautów. Przyzwyczaili się, że
                        napisy są na wyciągnięcie ręki i uwierzyli, że im sie należy. A nie nalezy się,
                        do jasnej anielki. Ktoś w to inwestuje swój czas i wiedzę, oni sie uczą,
                        pracują, mają rodziny i życie towarzyskie i NIE MAJĄ OBOWIĄZKU tłumaczyć
                        natychmiast po ukazaniu sie odcinka. Po zamknięciu napisy.org na forum pojawiło
                        się tysiąc postów z pytaniami, czasem wyjątkowo upierdliwymi i z pretensjami w
                        podjtekscie. To mnie irytuje i dlatego się czepiam i jestem złośliwa.
                        I będę dalej.

Gdybym była tłumaczem po takiej porcji roszczeń,. nieuzasadnionych, dodam -
                        dałabym sobie spokój z umieszczaniem napisów w sieci. Nie dość, że nie
                        podziękują, to jeszcze pretensje mają. To do widzenia.

• mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 23:04
                          to irytuj sie tam gdzie napotykasz owa postawe roszczeniowa
                          • Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 23:23
                            no prezecież to robię, o co chodzi?

Chocby trzeci od góry post w tym wątku. Roszczenia. jeszcze nie ma, a zawsze
                            były. o jeju.

• mallina Re: gdzie napisy do "24"? 23.05.07, 01:12
                              jesli zauwazylas tam roszczenie czy pretnsje to po prostu nadinterpretujesz
                              to byly zwykle poszukiwania wiec sie po prostu nie czepiaj
                  • mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 19:16
                    moge byc jedynie mila;-)
                    www.napisy24.pl
                    • agniecha1975 Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 20:10
                      wyslalam ci na priva 23 odcinek
                    • Gość: pompon Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.aster.pl 22.05.07, 20:48
                      Mallina, dzięki za życzliwość.
                      A sympatycznemu/ej calliope do wiadomości; jutro rano melduję się w szpitalu -
                      szczęściem nie strajkuje - jak dobrze pójdzie bede mógł popatrzec na film za
                      miesiąc. Patrz, taka dziwna wada - ciekawość.
                      Mallina ,ponieważ stronka wymaga rejestracji i czegoś w rodzaju autoryzacji
                      więc nie spodziewam się, żeby mi sie to dziś udało - szkoda, ale trudno.
                      Pozdrawiam.
                      • agniecha1975 Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 21:02
                        Pompon -chcesz napisy do 23 odcinka ?
                        • Gość: pompon Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.aster.pl 22.05.07, 21:09
                          Owszem. Moge podac tylko skrzynkę vangor@interia.pl. Jak sie uda - dzieki. Jak
                          nie - też dzieki za dobre chęci. Pozdrawiam wszystkich.
                          • agniecha1975 Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 21:31
                            poszlo juz .
                            zdrowka
                            • mallina Re: gdzie napisy do "24"? 22.05.07, 23:05
                              Aga odpisalam Ci i jeszcze raz wielkie dzieki:-)

Ponpon zaryzkuj i zarejestruj sie, zobaczysz ze warto. I szybkiego powrotu do
                              zdrowia zycze.
                      • Gość: calliope Re: gdzie napisy do "24"? IP: *.uznam.net.pl 22.05.07, 23:22
                        och, jejku, doprawdy, zawstydziłes mnie :-/

rejestracja trwa minutę, autoryzacja idzie automatem. Ale pewnie, lepiej ten
                        czas poświęcić na wysłanie kilku postów na forum i znalezienie jelenia, który
                        poda napisiki na tacy.

zdrowia życzę.
                        • mameluch Re: gdzie napisy do "24"? 23.05.07, 16:15
                          skąd taka zajadłość? jest o co? to że zinterpretowałaś po swojemu to co Mallina
                          napisała, nie znaczy że miała dokładnie to na myśli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka