Dodaj do ulubionych

Prison Break - polska wersja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 10:44
wiem, wiem, to już było, ale nie moge sie oprzeć:

kogo typujecie na polską wersję bohaterów z PB?
ja, ilekroć widzę Agniechę Włodarczyk - myślę: Sara jak malowana!
A Szymon Bobrowski to jak nic ten agent secret service
Obserwuj wątek
    • Gość: jaagna Re: Prison Break - polska wersja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.07, 10:47
      Tylko żeby Pazury nie obsadzili w roli Michaela... Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! a Lindy - jako Lincolna
    • aniuta75 Nie nie nie 08.06.07, 10:50
      Ewelina Flinta to wykapana Sara Tancredi przecież :D.

P.S. A wątek rzeczywiście jest ale na forum Prison Break :D.
    • Gość: Kratka Re: Prison Break - polska wersja IP: *.chello.pl 08.06.07, 12:19
      Ale z Mahone'm to wam tak łatwo nie pójdzie.
      • Gość: ktoś Re: Prison Break - polska wersja IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 13:14
        Z T-Bagiem raczej tez nie.
        • Gość: hilo Re: Prison Break - polska wersja IP: *.chello.pl 08.06.07, 19:37
          z mordy na t -baga pasowałby niejaki mariusz drężek, chociaz to niezbyt dobry
          aktor jest.gdyby trochę odchudzić i odmłodzic dyżurnego SS-mana PRLu czyli
          henryka talara to moze on by sie nadał.Szymon bobrowski razem ze swoimi uszami
          i pseudocharyzmą won. na dyrektora pope'a proponuje niejakiego janusza r.
          nowickiego (teatr współczesny w w-wie tudzież reklama herbaty saga)na lincolna
          jakos mi pasuje zginiew zamachowski a to przez ten sam niski iloraz
          inteligencji , który można zobaczyć w oczach obydwu.nie wiedze natomiast
          nastepcy scofielda.kto da więcej?
          • Gość: Kinky Winky Re: Prison Break - polska wersja IP: *.as.kn.pl 10.06.07, 20:12
            Znając życie-Zakościelny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka