Dodaj do ulubionych

Zmiany w programie: Monk i CSI

24.07.07, 12:28
Witam,
w sobotę przypadkiem trafiłam na Monka o 20.00 (zamiast Niani - b.dobra zamiana). Udało się - obejrzałam. Wczoraj nagrałam sobie "Bez śladu" i oglądając to w nocy zobaczyłam w przerwie reklamowej zajawkę "dzisiaj Monk o 22.55" (tzn. wczoraj, w poniedziałek). Czy faktycznie puścili wczoraj Monka? Który odcinek (w sobotę był 6. - o śledztwie Natalie, który miał lecieć dzisiaj)? Zupełne poplątanie z pomieszaniem.
Podobnie z CSI - wczoraj niespodziewanie o 20.00 CSI Miami (zamiast "I kto tu rządzi" - też b.dobra zamiana). Nowy odcinek, czy powtórka? Ktoś wie? Są to jedne z nielicznych rzeczy, które regularnie oglądam w tv, więc byłabym wdzięczna za info.

Pozdrawiam,
K.
Obserwuj wątek
    • Gość: kik Re: Zmiany w programie: Monk i CSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:42
      Były dwa gratisowe odcinki Monka:
      w niedzielę o 18:00 - Pan Monk jest chory
      w poniedziałek o 22:55 - Pan Monk wraca do domu
      Najlepsze jest to, że uznali, że Monk jest bardziej poważny od tej
      drętwej "Niani" :D

Dziś o 20:55 - zgodnie z programem - trzeci w przeciągu 3 dni odcinek, a o
      22:55 - "Krok od domu".

• krishka Re: Zmiany w programie: Monk i CSI 24.07.07, 13:21
        Dzięki.
        No tak, to była sobota, a nie niedziela. Co nie zmienia faktu, że obu Monków sobie nie nagrałam, a jednego nie obejrzałam nawet. Pewnie za jakiś czas będą powtórki, ale i tak szkoda. No trudno, znajdę w sieci jakieś streszczenie.
    • Gość: gość Re: Zmiany w programie: Monk i CSI IP: *.polgeol.pl 24.07.07, 14:22
      jeśli chodzi o CSI Miami, to jak dla mnie był to odcinek powtórkowy, chyba ze
      coś mi się pokręciło, bo ogladam te serie również na AXN i widziałam juz ten
      odcinek.
    • tysia2 Re: Zmiany w programie: Monk i CSI 24.07.07, 16:45
      Uwaga dzisiaj o 20 w Polsacie CSI Miami.
      Wychodzi na to, że dzięki żałobie narodowej my, kryminologofile mamy dodatkową
      porcję ulubionych wrażeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka