Gość: marchewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:20 Uwaga, do wszystkich fanów. Dziś TVN7 rozpoczęło emisję ostatniej(7) serii, jutro powtórka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotta79 Re: Kochane kłopoty 12.08.07, 13:44 Wczoraj przez przypadek trafiłam, na szczęście, ależ mi smutno, że już ostatnia seria :(. Oglądam od poczatku, jakoś dziwnie się zżyłam z tym serialem emitowanym chyba od zawsze w sobotę o tej samej porze na TVN7, w przerwach miedzy sezonami zawsze mi czegos w tym czasie brakowało ;), a teraz całkowity koniec blisko. Troche to głupie ale co poradze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: Kochane kłopoty IP: *.acn.waw.pl 13.08.07, 00:24 A ja przeoczyłam wczoraj ten odcinek i dziś powtórkę. Czy ktoś mógłby mi go streścić, lub podać stronę do streszczeń tego serialu? Dzieki i pozdrawiam fanów "Kochanych kłopotów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Kochane kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:55 Lorelai przespala sie z Christopherem. Logan wyjechal do Londynu. i zostawil w prezencie dla Rory model rakiety (!) Lorelai rozstala sie z Lukiem. Rory bardzo teskni za Loganem i matka namawia ja zeby leciala do Londynu, bo przeciez nie ma zadnych planow na lato. Rory dzwoni do Logana zeby powiedziec jej ze przyleci ale zanim ona zdazyla cos powiedziec Logan mowi ze jutro wysle jej bilet do Londynu. Rory bardzo sie ucieszyla ale jej radosc nie trwala dlugo poniewaz on dodaje ze ten bilet jest na... Boze Narodzenie. Rory chciala dodac ze ona chce teraz przyleciec lecz niestety Logan musial konczyc bo spieszyl sie na zabranie. Najwazniejsze Ci napisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: Kochane kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 18:23 Jeszcze trzeba dodac, ze Luke przyjechal do Lorelai i przeprosił ją za to, że nie zdecydował sie od razu na ślub. Powiedział, że teraz jest już gotowy, że ma wszystko przygotowane. Lorelai odp. 'to juz koniec', a on na to ze nie, ze to niemozliwe itd... I wtedy Lorelai powiedziala mu, że przespała się z Christoperem. Luke odwrócił się i trzasnął dzrzwiczkami od samochodu. Poza tym w bar Luka wjechał samochód, ale nic nikomu sie nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Kochane kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:04 wlasnie :) dzieki muminku za dodanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: Kochane kłopoty IP: *.acn.waw.pl 14.08.07, 21:41 Bardzo dziękuję "Muminkowi" i "Basi" za streszczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś