lukasz_h0 08.09.07, 15:21 Moj to Prison Break i Dexter.Ostatnio bardzo polubilem Herosow! Polecam Dextera bardzo przyjemnie sie oglada!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: najlepsze wasze seriale?? 08.09.07, 18:40 Supernatural, PB i Weeds. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Bundy, Allo Allo, Macgyver, Z archiwum X, Alf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: najlepsze wasze seriale?? 09.09.07, 00:21 1. Nip/Tuck 2. Świat według Bundych 3. The Simpsons 4. Liga Dżentelmenów 5. Bill Cosby Show Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: najlepsze wasze seriale?? 09.09.07, 07:35 1. Brzydula Betty 2. Will i Grace 3. Dr House 4. Prison Break 5. M jak Miłość;) Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: najlepsze wasze seriale?? 09.09.07, 15:21 Ostatnio Camera Cafe. Przepadam i polecam! Ze świeżych: Dexter. Kiedy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: najlepsze wasze seriale?? 09.09.07, 20:24 1) Lost 2) Prison Break 3) Brothers and sisters 4) Desperate housewives 5) Grey's Anatomy kolejnosc nieprzypadkowa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: najlepsze wasze seriale?? 10.09.07, 12:56 Prison Break Grey's Anatomy Lost Dexter House Ugly Betty Weeds Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: najlepsze wasze seriale?? 10.09.07, 21:01 Moja 10tka. 1) Supernatural 2) Lost 3) Prison Break 4) Desperate Housewives 5) Grey's Anatomy 6) Stargate SG1 7) Smallville 8) Heroes 9) Men In Trees 10) Hotel Babylon Kolejnosc nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: najlepsze wasze seriale?? 11.09.07, 00:00 Prison Break, Weeds, Californication, Grey's Anatomy, Heroes, Dexter, Boston Legal, Desperate Housewives, Ugly Betty, Brothers & Sisters, House M.D., Men in trees :DDD Być może w listopadzie dojdzie do tego Cashmere mafia (o ile będzie fajne :P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:26 Od niedawna Dexter i Californication. Oprocz tego Prison Break, Gotowe na wszystko i Sex w wielkim miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melika Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.acn.waw.pl 15.10.07, 23:19 a gdzie można zobaczyć dextera?bo słyszałam o nim od koleżanki że podobno fajny,ale nie wiem gdzie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grenoille Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.tkdami.net 20.10.07, 23:15 niestety w polskiej tv nie jest dostepny. Z tego co wiem to jest tylko w n-ce na vod albo jesli nie przeszkadza ci nie-za-dobra jakosc to mozesz sobie sciagnac piracka wersje z netu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melika Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.acn.waw.pl 22.10.07, 18:01 dzięki bardzo,wolę n-ke,bo widzę że oprocz seriali maja tez fajne talkshowy,nie jakies stare tylko od razu 3dni po tym jak w usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardzuna Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 23.10.07, 03:44 chyba tylko same tvn-owskie maja bo ja tam nic nie widzialam innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melika Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.acn.waw.pl 27.10.07, 10:41 no to sporo cie ominelo!na kanale ntalk widzialam ze mozna ogladac same talkshowy najbardziej znane w usa,np. oprah winfrey,david latterman,conan o'brien itd..no oczywiscie jest tez szymon,drzyzga i inne polskie,ale warto sobie zobacyc czym zyja w ameryce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocowy Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 16:28 Gadanie. Mam n'ke i przynajmniej moge obejrzec nowosci, fajne seriale, bo i Dexter i Californication i Prison Break. Nowe odcinki, a nie powtorki Klanu, Mody na Sukces, M jak milosc itp. itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melika Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.acn.waw.pl 29.10.07, 16:55 pewnie bo w publicznej cale wakacje sa powtorki,a w ciagu roku w naszych serialach akcja w ogole sie nie posuwa,dlatego wole alternatywe i obejrzec sobie nowosci z usa.. Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: najlepsze wasze seriale?? 01.11.07, 10:08 Dolozyli troche seriali. naprawde mocny sklad maja. Przeciez bionic woman,dexter,medium - chyba nigdzie nie sa pokazywane.No i co mnie zaskoczylo Heroesi w HD (2 sezon),lost (4 sezon!!) no i jakies tam inne typu dr house czy desperate housewives. porzadnie dowalili tymi serialami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunegundaa Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:17 medium i lost - rewelacja! Naprawde dobre seriale.Nareszcie swiatowy poziom jesli chodzi o telewizje. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: najlepsze wasze seriale?? 02.11.07, 20:39 dynamika napisała: > Dolozyli troche seriali. naprawde mocny sklad maja. Przeciez bionic > woman,dexter,medium - chyba nigdzie nie sa pokazywane.No i co mnie zaskoczylo > Heroesi w HD (2 sezon),lost (4 sezon!!) no i jakies tam inne typu dr house czy > desperate housewives. > > porzadnie dowalili tymi serialami:) Dziwne, nawet w Stanach jeszcze nie leci 4 sezon Losta, a na ence już można oglądać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michau Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:26 trafiłeś w sedno najlepsze seriale tylko w N, proste. a dzisia jeszcze weszła promocja ze pakiety vod na 3 miechy masz za darmo, ja się nie załapę już, bo mam od kilku miechów swojego nbox hdtv ale pewnie inni sie skuszą i odejdą od tvp1:D Odpowiedz Link Zgłoś
jane795 Re: najlepsze wasze seriale?? 11.09.07, 17:02 CSI-uwielbiam.szczególnie Garego Sinise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.acn.waw.pl 11.09.07, 18:50 Naj, najlepsze to: Monk Bones NCIS Black Books [I wanna be Bernard Black :)] Lost Grey's Anatomy Monk Buffy Alias CSI X-Files (pierwsze 3? sezony) Z wielką sympatią: Rome The Class Numb3rs 24 Supernatural Veronica Mars Smallville Prison Break The 4400 Weeds Charmed (pierwsze 4? sezony) The L-Word (zdecydowanie tylko pierwsze 2 sezony) Z pewną nieśmiałością: House bo to taka miłość-nienawiść (nienawidzę lekarzy, uwielbiam Hugh L.) Heroes bo się wciągnęłam ale chwilami mnie strasznie wkurzał Invasion bo Fichtner Obejrzałabym Twin Peaks jeszcze raz ale o normalnej porze, po dwudziestej a nie po północy. Przystanek Alaska oglądany po latach trochę drażnił (co oni się tak wyżywali na tym biednym Fleischmanie?) a kiedyś był ukochany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz_h0 Re: najlepsze wasze seriale?? IP: 83.168.79.* 12.09.07, 16:36 jakze pani jest wylewna dziekuje za odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:13 Ojej, ile trzeba mieć czasu, żeby oglągać to wszystko. Ja to właściwie nic innego nie mógłbym robić po pracy (a może i w trakcie?)... Gratuluję szerokości horyzontów! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: najlepsze wasze seriale?? 16.09.07, 21:22 na pierwszym miejscu zdecydowanie sex and the city, a na drugim grey's anatomy, na trzecin desperate housewives. poza tym lubie gilmore girls, z polskich obecnie lub niedawno ogladanych niania, kryminalni i fala zbrodni. ze starszych kasia i tomek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.chello.pl 17.09.07, 15:46 1.ER 2.Rome Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: najlepsze wasze seriale?? 19.09.07, 08:52 Dorzucam "Las Vegas". Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: najlepsze wasze seriale?? 19.09.07, 09:23 1. ER 2. Grey's Anatomy 3. PB 4. Lost 6. Friends 7. Camera Cafe 8. Alternatywy 4 9. Moda na sukces (to jest juz idiotyczne uzaleznienie sentymentalne, niestety) 10. MjM :-) 11. Ally McBeal P.S. Kolejnosc przypadkowa, bo wszystkie kocham rownolegle i moge ogladac na okraglo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: najlepsze wasze seriale?? 16.10.07, 15:53 Hotel Babylon Dr House That 70s Show Dzikie i Mokre, czyli Desperate Housewives Prison Break Men In Trees Entourage Friends Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardzuna Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 23.10.07, 03:52 ze starszych: friends, kasia i tomek, x files, twin peaks, scrubs nowszych: dexter, medium, Prison break, lost, californication Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. loo-bitch Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.aster.pl 28.10.07, 13:53 trzy niedoścignione ideały (bezapelacyjne podium) - deadwood, the shield i the office grupa pościgowa - six feet under, sopranos, dexter, seinfeld, south park, family guy, simpsons, californication, ugly betty, brothers & sisters, brotherhood, futurama, damages, oz, weeds, firefly, scrubs, rome, tudors, millenium, mash, angel solidny peleton - wszystkie te suche gacie na dnie morza w stylu pb i 24, friends'owe śmichy-chichy, doktorostwo, palestra i policjanci z majami Odpowiedz Link Zgłoś
ag.gu Re: najlepsze wasze seriale?? 29.10.07, 14:10 1.CSI,szczeg. Las Vegas 2.HOUSE 3.Cold Case (Dowody Zbrodni chyba polski tytuł) 4.Bez śladu 5.My Name Is Earl :-) Do Lost tracę ostatnio sentyment Polskie oglądam raczej z przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regi Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.lanet.net.pl 30.11.07, 21:32 }}}Życie jak sen {{{ niestety niedostępny , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merder Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 22:05 Najlepsze to właściwie 2 : Grey's Anatomy i Ranczo ale lubie też DH, CSI i Gilmore Girls Odpowiedz Link Zgłoś
ag.gu Re: najlepsze wasze seriale?? 29.10.07, 14:12 Zapomniałam o MASH-mój serial wszechczasów Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiaa23 Re: najlepsze wasze seriale?? 31.10.07, 15:22 Zdecydowanie Prison Break, Gotowe na wszystko i... Moda na sukces:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.m.intelink.pl 03.11.07, 16:08 Moja top 5 1. Friends - dla mnie najlepszy serial wszechczasów 2.Rome - świetny 3. LOST 4. Prison Break 5. Desperate Housewives Inne bardzo lubiane: 1. Sex and the city 2. ER 3. Heroes Inne lubiane, choć mniej z różnych powodów: 1. House 2. Gilmore girls 3. Archiwum X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemoniadowy joe seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:03 A moje ulubione to: Monk,Co ludzie powiedzą,Przystanek Alaska, Alternatywy 4, Cudowne lata, Kapitan Kloss, Kobieta za ladą, Hercules Poirot i Santa Barbara - absolutnie kultowy:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fusska Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.aster.pl 27.11.07, 13:11 Teraz = 'Uwaga fececi' Kiedyś = 'Alternatywy 4' Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaolgi Re: najlepsze wasze seriale?? 27.11.07, 16:14 1) Prison Break 2) Desperate Housewives 3) Chirurdzy 4) Kryminalne zagadki: Miami, NY 5) M jak Miłość 6) Pierwsza miłość 7) Barwy szczęscia === kolejność przypadkowa === Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.plock.mm.pl 27.11.07, 17:04 Od zawsze "Twin Peaks" Odpowiedz Link Zgłoś
shi.loh Re: najlepsze wasze seriale?? 27.11.07, 19:42 Ja uwielbiam Gotowe na Wszystko, obecnie sledze losy gospodyn domowych w telewizji N, w wideo na zyczenie(duza wygoda), poza tym ogladam jeszcze Dextera- faktycznie bardzo fajny, niesztampowy serial:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1987 Re: najlepsze wasze seriale?? 30.11.07, 20:05 ja tych foxowych nie ogladam :P wole na spokojnie sobie poogladac derassi nowe pokolenie na zigzapie :D Odpowiedz Link Zgłoś
armia12siurow 3 najlepsze: x-files , miami vice ,batman animated 03.12.07, 02:55 i twi peaks , oraz milenium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.lublin.mm.pl 07.12.07, 13:44 pasion de gavilanes, jeszcze które oglądam kątem oka ale wiem o co w nich chodzi:pierwsza miłość,m jak miłość,na wspólnej. jeszcze jakieś są ale nie moge sobie przypomnieć:):) Odpowiedz Link Zgłoś