Gość: kemot97 IP: *.mynow.co.uk 13.09.07, 21:48 Co facet moze zauwazyc interesujacego w Izie????? Nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elmo Re: MjM sasiad Goszy IP: *.spray.net.pl 13.09.07, 22:07 A co tabuny facetow widzialy interesujacego w Goszy??? Tego to juz w zyciu nie pojme! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malange Re: MjM sasiad Goszy IP: *.domainunused.net 13.09.07, 22:21 To samo co w siostrach Lubicz, czyli... nie wiem co i nigdy tego nie zrozumię. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: MjM sasiad Goszy 13.09.07, 22:26 podobnie jak ja nie potrafię zrozumieć tych listów zrozpazonych fanek Sztefena , boszeszzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fif Re: MjM sasiad Goszy IP: *.net.aster.pl 14.09.07, 09:16 I te liczne adoratorki Chochołów. Jedna nawet (Kinga) skutecznie wyszła za mąż za paskudę. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: MjM sasiad Goszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 12:40 Akurat Iza wydaje mi się być naprawdę interesująca. Moim zdaniem ma intrygującą urodę, ciekawą (niską) barwę głosu, nie jest cukierkowa ani lalkowata. Wprawdzie jestem kobietą, więc nie wiem, czy mój głos pod zapytaniem "co facet może zobaczyć w Izie" ma jakieś znaczenie. Ale tak na marginesie - sama często zastanawiam się, co we mnie widzi ten czy inny mężczyzna. A widzi. Widać gusta są różne i pozwalają zainteresować się także kobietami, nie spełniającymu urodowych kryteriów klasycznych piękności;) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: MjM sasiad Goszy 15.09.07, 17:43 Gość portalu: em. napisał(a): > Ale tak na marginesie - sama często zastanawiam się, co we mnie widzi ten czy i > nny mężczyzna. A widzi. Widać gusta są różne i pozwalają zainteresować się takż > e kobietami, nie spełniającymu urodowych kryteriów klasycznych piękności;) Ładnie powiedziane:-) Odpowiedz Link Zgłoś