Dodaj do ulubionych

Prison Break S03 Special Access All Areas

24.09.07, 09:38
Pojawil sie kolejny special :)
Obserwuj wątek
    • blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 12:10
      Dziekuje, juz sciagam :D.
      • blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 12:11
        Aha, jakby ktos mial napiski, to chetnie :D.
        • galaxian1 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 13:14
          O to juz trzeba poprosic Quentiina.
          Ale nawet jesli nie on, to ktos napisy napewno zrobi, bo PB to
          bardzo popularny serial.
    • luczijka Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 13:12
      Galaxian jak zwykle czuwa na posterunku :DDD
      • rodzynia Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 13:16
        luczijka napisała:
        > Galaxian jak zwykle czuwa na posterunku :DDD
        właśnie :)

jakiś wysyp specjalnych odcinków dzisiaj ;P
        • blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 17:09
          Bylo cos jeszcze?
          • luczijka Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 18:00
            blackfalcon napisała:

> Bylo cos jeszcze?

Rodzyni chodziło chyba o specjalny odcinek Desperate Housewives ;D
            • mospin1 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 07:36
              dajcie jakies namiary na tego specjala...
              • gugi14 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 10:59
                www.mininova.org/tor/905000
                • blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 15:09
                  Mam to samo z Youtube.com, ale jest jakies dziwne, bo SubEdit pokazuje, ze to
                  trwa ponad godzine, a to z torrenta ma tylko 23 minuty. Niestety, powiem
                  szczegoly, jak obejrze, bo nie da sie przewinac plikow flv, czyli tego z
                  Youtube.com...Pewnie jest blad w Subedicie.
                  • rodzynia Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 15:48
                    Obejrzałam :)
                    Bardzo fajna prowadząca. Bardzo sympatycznie wypadli aktorzy grający
                    Bradzia, T-Baga i Mahona (podoba mi się ich poczucie humoru) i jak
                    zawsze tajemniczy Majk :) Pokazali też twarz Whistlera.
                  • magda.evie.zoe Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 17:14
                    blackfalcon napisała:

> Mam to samo z Youtube.com, ale jest jakies dziwne, bo SubEdit
                    pokazuje, ze to
                    > trwa ponad godzine, a to z torrenta ma tylko 23 minuty. Niestety,
                    powiem
                    > szczegoly, jak obejrze, bo nie da sie przewinac plikow flv, czyli
                    tego z
                    > Youtube.com...Pewnie jest blad w Subedicie.

TO ciekawe co piszesz, blackfalcon - ten program miał trwać godzinę
                    na SKY'u a w ostatniej chwili zmienili program, że tylko pół
                    godziny. Więc jestem ciekawa, czy wersja z youtube będzie faktycznie
                    trwała godzinę. Daj znać.
                    • blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 19:00
                      Zaczyna sie tak samo, tylko bez wejsciowki (takie pomaranczowe cus z Michaelem
                      na poczatku ;). Na razie nie mialam jak obejrzec, dla niecierpliwych link jest
                      tutaj: www.prisonbreakblox.fora.pl/index.php

(To NIE jest reklama :). Ja postaram sie obejrzec jutro.
                      • magdawaw1 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 23:22
                        Nawet niezłe:-) Uroczy T-Bagi ponadto mówią o popularności jaką cieszy się
                        serial w Australii i Polsce. Niestety tylko naszego kraju nikt z ekipy nie
                        nawiedził...
                        • blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 26.09.07, 00:09
                          Kto mowi o Polsce? Ktokolwiek wspomnial o Polsce? WOW!
                          • rodzynia Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 26.09.07, 00:25
                            Prowadząca powiedziała, że serial w Polsce i Australli ( bodajże :)
                            w TV bije rekordy popularności.
                            • blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 26.09.07, 12:29
                              Moze W KONCU przyjada?
                              • asiaw73 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 26.09.07, 13:02
                                O Polsce powiedzieli, żeby podkreślić, że nawet gdzieś tam na końcu
                                świata też oglądają:(
                                • lenkaaa co wy za bajki opowiadacie :o) 26.09.07, 15:19
                                  co wy za bajki opowiadacie o tej Australii :o) Nie Australia, tylko
                                  Francja, Polska i Nowa Zelandia !!! W tyc krajach ponoc serial
                                  cieszy sie największą popularnością :o)
                                  Juz obejrzałam. Miło posłuchać seksownego głosu Majkela. Tylko czy
                                  on nie miał za bardzo różowych ust ? Czyżby za duzo szminki mu
                                  nałożyli na usteczka ;o)
                                  A ten Whistler nie aż taki przystojny jak mi sie początkowo
                                  wydawał !!! T-Bag seksowniejszy od niego :o)
                                  Przyjemnie sie oglądało, tylko mi się niepodobało jak Michaś
                                  sugerował, że jego postać może zginąć w 3 serii i że byłby z tego
                                  świetny odcinek, w znaczeniu niezapomniany :o(((
                                  W sumie gdyby chcieli zakończyć na 3 sezonach to rzeczywiście może
                                  go uśmiercą na końcu ?? :****(
                                  • magdawaw1 Re: co wy za bajki opowiadacie :o) 26.09.07, 15:48
                                    Zgadza się T-Bag niezły:-) no i Mahone , też ma poczucie
                                    humoru...Whistler jakiś taki "rozmemlany"..no a Majkel oczywście
                                    śliczny tylko chyba miał syfa na policzku i grubbbbbą warstwę pudru -
                                    trochę przegięli - no ale ta granatowa kangurka...:-)
                                  • rodzynia Re: co wy za bajki opowiadacie :o) 26.09.07, 17:53
                                    Lenkaa dlatego napisałam bodajże, bo nie pamiętałam dokładnie ;>

Mi też się nie podobało to jak Majk mówił o uśmierceniu jego
                                    bohatera :(
                                    • asiaw73 Napisy??? 26.09.07, 18:03
                                      Nigdzie nie znalazłam do tej pory, może ktoś posiada?
                                      • quentiin Re: Napisy??? 28.09.07, 01:46
                                        Będą. Nie moje, ale na pewno będą na dniach.
                                        • asiaw73 Re: Napisy??? 28.09.07, 09:13
                                          Dzięki za info bo już powoli traciłam nadzieję.
                                          • blackfalcon Re: Napisy??? 03.10.07, 23:13
                                            I dalej nie ma napisow :P.
                                            • asiaw73 Re: Napisy??? 03.10.07, 23:28
                                              Jest info na stronce, że są tłumaczone. Jeszcze troszeczkę i się doczekamy (mam
                                              nadzieję).
                                              • asiaw73 Re: Napisy??? 30.10.07, 10:06
                                                Już są :))))
                                    • magda.evie.zoe Re: spoiler z tego programu 27.09.07, 16:39
                                      Ja w ogóle jestem w szoku - Lincoln takim tonem "oczywistości"
                                      powiedział LJ zginie, Sara zginie, może i Michael zginie.

:-((((
                                      • rodzynia Re: spoiler z tego programu 27.09.07, 22:00
                                        Z tego co pisało w ToiOwo Sara nie zginie, tylko, że ma kontrakt na
                                        trzeci sezon, w którym mogła wpłynąć na to żeby jej bohaterka była
                                        mniej nieskazitelna :)
                                        dzynia.freehost.pl/sara.jpg
                                        • mospin1 Re: spoiler z tego programu 30.10.07, 12:16
                                          dajcie te napisy bo tez szukam od cholery czasu...
                                          • asiaw73 Re: napisy 30.10.07, 12:58
                                            Są na Hataku
                                            • mospin1 Re: napisy 30.10.07, 16:52
                                              dzieki. własnie chwile po napisaniu posta sprawdziłem. ale jeszcze
                                              pare dni temu nie było.
                                              • blackfalcon Re: napisy 30.10.07, 19:54
                                                Swietne, tylko krotkie :P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka