galaxian1 24.09.07, 09:38 Pojawil sie kolejny special :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 12:10 Dziekuje, juz sciagam :D. Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 12:11 Aha, jakby ktos mial napiski, to chetnie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 13:14 O to juz trzeba poprosic Quentiina. Ale nawet jesli nie on, to ktos napisy napewno zrobi, bo PB to bardzo popularny serial. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 13:12 Galaxian jak zwykle czuwa na posterunku :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 13:16 luczijka napisała: > Galaxian jak zwykle czuwa na posterunku :DDD właśnie :) jakiś wysyp specjalnych odcinków dzisiaj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 17:09 Bylo cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 24.09.07, 18:00 blackfalcon napisała: > Bylo cos jeszcze? Rodzyni chodziło chyba o specjalny odcinek Desperate Housewives ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 07:36 dajcie jakies namiary na tego specjala... Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 10:59 www.mininova.org/tor/905000 Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 15:09 Mam to samo z Youtube.com, ale jest jakies dziwne, bo SubEdit pokazuje, ze to trwa ponad godzine, a to z torrenta ma tylko 23 minuty. Niestety, powiem szczegoly, jak obejrze, bo nie da sie przewinac plikow flv, czyli tego z Youtube.com...Pewnie jest blad w Subedicie. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 15:48 Obejrzałam :) Bardzo fajna prowadząca. Bardzo sympatycznie wypadli aktorzy grający Bradzia, T-Baga i Mahona (podoba mi się ich poczucie humoru) i jak zawsze tajemniczy Majk :) Pokazali też twarz Whistlera. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 17:14 blackfalcon napisała: > Mam to samo z Youtube.com, ale jest jakies dziwne, bo SubEdit pokazuje, ze to > trwa ponad godzine, a to z torrenta ma tylko 23 minuty. Niestety, powiem > szczegoly, jak obejrze, bo nie da sie przewinac plikow flv, czyli tego z > Youtube.com...Pewnie jest blad w Subedicie. TO ciekawe co piszesz, blackfalcon - ten program miał trwać godzinę na SKY'u a w ostatniej chwili zmienili program, że tylko pół godziny. Więc jestem ciekawa, czy wersja z youtube będzie faktycznie trwała godzinę. Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 19:00 Zaczyna sie tak samo, tylko bez wejsciowki (takie pomaranczowe cus z Michaelem na poczatku ;). Na razie nie mialam jak obejrzec, dla niecierpliwych link jest tutaj: www.prisonbreakblox.fora.pl/index.php (To NIE jest reklama :). Ja postaram sie obejrzec jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 25.09.07, 23:22 Nawet niezłe:-) Uroczy T-Bagi ponadto mówią o popularności jaką cieszy się serial w Australii i Polsce. Niestety tylko naszego kraju nikt z ekipy nie nawiedził... Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 26.09.07, 00:09 Kto mowi o Polsce? Ktokolwiek wspomnial o Polsce? WOW! Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 26.09.07, 00:25 Prowadząca powiedziała, że serial w Polsce i Australli ( bodajże :) w TV bije rekordy popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 26.09.07, 12:29 Moze W KONCU przyjada? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: Prison Break S03 Special Access All Areas 26.09.07, 13:02 O Polsce powiedzieli, żeby podkreślić, że nawet gdzieś tam na końcu świata też oglądają:( Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa co wy za bajki opowiadacie :o) 26.09.07, 15:19 co wy za bajki opowiadacie o tej Australii :o) Nie Australia, tylko Francja, Polska i Nowa Zelandia !!! W tyc krajach ponoc serial cieszy sie największą popularnością :o) Juz obejrzałam. Miło posłuchać seksownego głosu Majkela. Tylko czy on nie miał za bardzo różowych ust ? Czyżby za duzo szminki mu nałożyli na usteczka ;o) A ten Whistler nie aż taki przystojny jak mi sie początkowo wydawał !!! T-Bag seksowniejszy od niego :o) Przyjemnie sie oglądało, tylko mi się niepodobało jak Michaś sugerował, że jego postać może zginąć w 3 serii i że byłby z tego świetny odcinek, w znaczeniu niezapomniany :o((( W sumie gdyby chcieli zakończyć na 3 sezonach to rzeczywiście może go uśmiercą na końcu ?? :****( Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: co wy za bajki opowiadacie :o) 26.09.07, 15:48 Zgadza się T-Bag niezły:-) no i Mahone , też ma poczucie humoru...Whistler jakiś taki "rozmemlany"..no a Majkel oczywście śliczny tylko chyba miał syfa na policzku i grubbbbbą warstwę pudru - trochę przegięli - no ale ta granatowa kangurka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: co wy za bajki opowiadacie :o) 26.09.07, 17:53 Lenkaa dlatego napisałam bodajże, bo nie pamiętałam dokładnie ;> Mi też się nie podobało to jak Majk mówił o uśmierceniu jego bohatera :( Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Napisy??? 26.09.07, 18:03 Nigdzie nie znalazłam do tej pory, może ktoś posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Napisy??? 28.09.07, 01:46 Będą. Nie moje, ale na pewno będą na dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: Napisy??? 28.09.07, 09:13 Dzięki za info bo już powoli traciłam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: Napisy??? 03.10.07, 23:28 Jest info na stronce, że są tłumaczone. Jeszcze troszeczkę i się doczekamy (mam nadzieję). Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: spoiler z tego programu 27.09.07, 16:39 Ja w ogóle jestem w szoku - Lincoln takim tonem "oczywistości" powiedział LJ zginie, Sara zginie, może i Michael zginie. :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: spoiler z tego programu 27.09.07, 22:00 Z tego co pisało w ToiOwo Sara nie zginie, tylko, że ma kontrakt na trzeci sezon, w którym mogła wpłynąć na to żeby jej bohaterka była mniej nieskazitelna :) dzynia.freehost.pl/sara.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: spoiler z tego programu 30.10.07, 12:16 dajcie te napisy bo tez szukam od cholery czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: napisy 30.10.07, 16:52 dzieki. własnie chwile po napisaniu posta sprawdziłem. ale jeszcze pare dni temu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś