aniuta75 10.10.07, 17:17 Oczywiście chodzi o głowę Sary w pudełku. Oszaleje, popadnie w stan katatoniczny? No co zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.evie.zoe Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 17:25 to zależy kiedy się dowie, od kogo i w jakich okolicznościach. Ja stawiam na Sucre (jak ktoś już wspomniał) i myślę, że bracia bardzo się z tego powodu pokłócą. Może nawet Majkel porwie Whistlera do swoich celów, zamiast umożliwić bratu odzyskanie syna? Tak naprawdę to nie mam pojęcia i nie znam spoilerów na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 17:27 Obowiązkowo przez trzy minuty będzie rozpaczał, a potem się spyta Linca, co zrobił z głową. I jak się okaże, że Linc ją trzyma w lodówce, to Mike powie mu, żeby ją przyniósł, bo mu się idealnie przyda do opracowanego planu ucieczki ;) Choć pewnie dowie się po ucieczce. Wcześniej się okaże, że go oczyścili ze wszystkich możliwych zarzutów. Będzie się chciał pochwalić Sarze, ale wtedy Linc mu powie. Wtedy Mike się wkurzy i zabije Linca i znowu bedzie powód, żeby go zamknąć w więzieniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 18:02 Jak sie dowie jeszcze w Sonie to będzie chciał ukarać Whistlera i nie będzie chciał mu pomagać w ucieczce. Z rozpaczy przejdzie na ciemną stronę mocy i musowo kogoś ubije na śmierć, później dopadną go wyrzuty sumienia i będzie chciał odkupić swoje winy siejąc wokół love & peace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 22:02 świetne quentiin ale się ubawiłam...zwłaszcza ta opcja z lodówką:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 18:43 Myślę, że dowie się już po ucieczce z Sony. Może jakoś przez przypadek np Sucre mu wygada albo Sofia, a Mike najpierw będzie efektownie rozpaczał a potem się wścieknie na Linka, że mu nie powiedział. Gdzieś czytałam, że ma być jakiś konflikt między braćmi może to będzie przyczyną? Michael będzie uważał, że brat go wykorzystał do uwolnienia LJ-a. Scheuring się wypowiadał w jakiś wywiadzie, że (chyba) po 8 epizodzie mamy spojrzeć inaczej na Michaela, że stanie się innym człowiekiem czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie; ale generalnie myślę, że może śmierć Sary wywrze na nim tak wielki wpływ. I dopadną go myśli samobójcze, będzie chciał do końca życia gnić w Sonie, bo jest złym człowiekiem, tyle ludzi naraził na niebezpieczeństwo, tyle ludzi przez niego zginęło, bla bla bla... Tylko, że wtedy za ckliwie by było, więc mam nadzieję, że do tego nie dojdzie i moja teoria się nie sprawdzi :D Lubię być zaskakiwana :) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 20:46 Moim zdaniem postanowi mimo wszystko uratować LJ-a (wierzcie mi, jako osobie nieposiadającej dzieci ale posiadającej ukochaną siostrzenicę, że uratowanie dziecka jedynego rodzeństwa, które to dziecko do tego się bezgranicznie uwielbia, może być wystarczającą motywacją, żeby mimo wszystko się wziąć w garść). A jak już Linc i LJ będą bezpieczni to się na zimno zamieni w anioła zemsty i co najmniej pół Panamy puści z dymem. ----------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 21:00 silwen, możesz mieć rację z tą motywacją, bo pamiętajcie, że na początku pierwszego sezonu Mike był swego rodzaju father figure dla LJ'a. Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 21:14 reirei napisała: Scheuring się wypowiadał w jakiś > wywiadzie, że (chyba) po 8 epizodzie mamy spojrzeć inaczej na > Michaela, że stanie się innym człowiekiem czy jakoś tak "Dzięki" za kolejny spoiler. Odpowiedz Link Zgłoś
valentine02 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 21:31 majkel sie głównie wkurzy na linka ze mu nie powiedzial o sarci nie dlatego zeby mu oszczedziec cierpienale,ale przede wszystkim dlatego, ze mu nie ufal, ze pomoze mimo wszystko Lj-owi.i konflikt murowan.och, ta wielka zmiana majkiego moim zdaniem polegac bedzie na tym ze kogos zabije. czyli koniec z empatią i dusza skalana.anioł upadly.symbolika pasuje jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 21:34 Ja też uważam, że po takiej hiobowej wiadomości nie pozostanie mu nic innego jak pozostać samotnym aniołem śmierci, odizolowując się od brata, upewniwszy się, że LJ jest wolny.A potem sam będzie szukał śmierci. I to będzie koniec PB. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 22:06 A może zabije też przy okazji Linca, a przynajmniej uszkodzi, jak się dowie, że Sarę zabili przez tę jego idiotyczną akcję. ---------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 22:18 A w ogóle to Micky, jak go słodko nazwał BB, sam jest sobie winien. Jakby nie strugał bohatera w 2x22 to by Sara sobie spokojnie siedziała w żeńskim więzieniu w Panamie, a on poświęciłby sezon trzeci na wyciągnięcie jej stamtąd, co mogłoby być niezwykle ciekawe biorąc pod uwagę, że musiałby się jakoś dostać do środka (wyobrażacie sobie ile radości dostarczyłby nam Mike jako więzienne wcielenie Patryka "Kici" Bradena ze "Śniadania na Plutonie"?) ;))) ----------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 10.10.07, 22:50 SilWen widzę, że lubimy ten sam film... Faktycznie ciekawe by było jakby majkel wślizgiwał się do więzienia np. w przebraniu zakonnicy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 zw spojlerem 10.10.07, 22:12 ja stawiam, że najpierw będzie rozpaczał, wyrywał włosy z głowy (może zapuści do tego czasu:-)), a potem poczuje się zdradzony przez Linka (załamanie miłości braterskiej) zobojętnieje z bólu i będzie się chciał poświęcić, bo i tak czuje się winny za morderstwa T-baga (coś takiego wynikało z wypowiedzi Wenta i scenarzysty serialu)..a potem wstąpi w niego devil i zacznie się opcja "kill bill" i anioła -zemsty....a potem jak właśnie wyczytałam szykują kolejną dla niego kobietę (jak było napisane -nie wskoczą od razu do łóżka:-) tylko zacznie się od wzajemnego pocieszania, bo ona też kogoś straciła i...coraz mniej to wszytsko mi się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Ludzie! Wy czytać nie umiecie czy co???? 10.10.07, 23:10 Wyraźnie zaznaczyłam, że to mają być Wasze teorie a w co drugim wątku jest spoiler!!! Naprawdę tak trudno się powstrzymać???? Noż kuźwa! Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Ludzie! Wy czytać nie umiecie czy co???? 10.10.07, 23:14 sam tytul to paskudny spojler ;) juz bylam pewna co bedzie w pudle ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Ludzie! Wy czytać nie umiecie czy co???? 10.10.07, 23:16 Nie napisałam, że chodzi o Sarę w tytule - czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Ludzie! Wy czytać nie umiecie czy co???? 10.10.07, 23:25 no nie wiem, jakies to bylo oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Ludzie! Wy czytać nie umiecie czy co???? 10.10.07, 23:32 Shamsa, ale to nie moja wina, że weszłaś na forum przed oglądnięciem ostatniego odcinka :). To jest ryzyko :). A ten wątek ma też w tytule "Wasze teorie" a ludzie nie potrafią sami nic wymyślić tylko ładują spoilery i o to mi chodzi :]. Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Ludzie! Wy czytać nie umiecie czy co???? 11.10.07, 08:56 no przecie cie nie obwiniam. stwierdzam tylko, ze tytul sam w sobie sugeruje straszna rzecz ktorej nikt nie chce mowic majkelowi. nic mi sie nie stalo przez oczekiwanie tego czegos w pudełku, nie jestem jakąś maniaczką PB :) Odpowiedz Link Zgłoś
reirei OT-a propo wszędobylskich spojlerów 11.10.07, 00:18 Jak ktoś już zauważył tytuł wątku i pierwszy post sugerują, że będzie miał on charakter okołospojlerowy. Przecież nikt nie wie co się na pewno stanie i każdy sobie wymyśla różne teorie i dywaguje. Nie wiem gdzie wy widzicie spojlery :/ Tak samo nie uważam żbym sama jakiś umieściła (to a propo wypowiedzi Scheuringa), bez przesady stwierdzenie, że widzowie spojrzą inaczej na jakąś postać tak naprawdę nic konkretnego nie mówi. Osobiście uważam, że niektórzy się po prostu czepiają i doszukują spojlerów wszędzie, nawet tam gdzie ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: OT-a propo wszędobylskich spojlerów 11.10.07, 01:05 W tytule jest też (nie wiem czy zauważyłaś), że mają to być Wasze teorie. Czego nie rozumiesz w słowie "Wasze"? Nie wypowiedzi Scheuringa ani nikogo innego tylko Wasze. Trudno to zrozumieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 przestańcie 11.10.07, 10:31 to tylko serial, który oglądamy dla przyjemności 9velz innych przyczyn) i nie ma po co od razu jakiś sporów prowadzić.. obie macie rację i ty aniuta, ze chcialas dywagacje ale z drugiej strony wiadomo, że Majki będzie rozpaczał wiec aby jakoś wesprzeć się w ukierunkowaniu tej rozpaczy można podeprzeć się spojlerem... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: przestańcie 11.10.07, 10:43 Ale nie każdy ma ochotę czytać spoilery - naprawdę tak trudno to zrozumieć? Ja wiem, że to tylko serial, ale dlaczego ktoś ma mi psuć przyjemność oglądania go? Tym bardziej, że o to nie proszę. Szkoda, że wszyscy nie czytają do końca (czyli ze zrozumieniem:D). Większość załapała o co chodzi i ruszyła głowami i sami coś wymyślili :D. A co to za problem oprzeć swoją teorię na czymś co się przeczytało? O to tylko mi chodzi. A na drugi raz przy zakładaniu wątku napiszę drukowanymi literami prośbę o nie pisanie spoilerów - może wtedy dotrze :>. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: przestańcie 11.10.07, 21:33 Hmm... No to chyba ty też nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo odnosząc się cały czas do mojej wypowiedzi, to jest ona całkowicie zgodna z tematem-są to tylko i wyłącznie moje teorie co do tego co może się stać i zupełnie nie rozumiem czepiania się tego jednego zdania z wypowiedzi Scheuringa, które nota bene nawet nie wiem czy jest zgodne z tym co on powiedział, bo jak pisałam, nie pamiętam dokładnie co on powidział. Przecież to nie był spojler w stylu: "Michael zabije Linca, bo mu nie powiedział o śmierci Sary". Jest jednak różnica, prawda? A tak w ogóle to trzeba zakończyć ten temat, bo cała ta dyskusja robi się bez sensu. Ja ze swojej strony mogę tylko przeprosić za nieopatrzne umieszczenie tego mini-spojlera w mojej wypowiedzi i postaram się na przyszłość uniknąc spojlerowania w wątkach do tego nie przeznaczonych. Ok? Mam nadzieję, że ok! :) Bo nie chcę żeby jedna wymiana zdań zepsuła atmosferę na forum i nie chciałabym także być postrzegana jako złośliwa spojlerowiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: przestańcie 11.10.07, 21:59 Nie odnoszę się tylko do Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 12.10.07, 19:55 ech , pociągne temat...ja uważam że wpadnie w szał i byc może zaciuka kogoś kto mu się pierwszy nawinie pod rękę, np T-Baga:)/ten ostatnio mnie rozczarowuje..morderstwo jakie dokonał Teodoro na handlarzu dość słabiutkie/. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 12.10.07, 23:27 Oh nie, nie Teosia! On się jeszcze rozkręci, zobaczycie. Tylko musi się poczuć pewniej, co, dzięki 'untimely demise' tego Nievesa czy jak mu tam, na pewno wkrótce się stanie. Niech zaciuka Bellicka, bo w ciuchach czy bez, facet jest szczytem obleśności i nie da się na niego patrzeć. Wkurza straszliwie. --------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 13.10.07, 11:13 Hihihihihihi :D. Ja też nie zgadzam się na Teosia chociaż przyznam, że przez chwilę mnie denerwował, ale teraz znowu wraca do formy :D. A Bellick to naturalny wróg, którego trzeba usunąć z drogi :P. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 13.10.07, 14:29 Też się zgadzam, ze należy się "zaciukanie" Bellicka (jakiś taki nudby i wredny w tym sezonie) no i chyba Majki wtedy w ramach odetu nie tak łatwo odda mi Whistlera, jeśli w ogóle odda. ciekawa jestem czy w ogóle wyciągnie od niego kim on jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 13.10.07, 17:03 Ja myślę, że może spróbuje razem z Whistlerem rozwikłać zagadkę tego charteru i to uwikła ich w sezon 4. Popłyną na Karaiby albo Hawaje, czy gdzie tam Whsitler ich wiózł;))) ---------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 13.10.07, 17:08 czyli co? zzamiast Sary rejs w stronę zachodzącego słońca..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 13.10.07, 19:42 O właśnie. Bardzo dobry pomysł. Taki remake Brokeback Mountain, tylko zamiast gór - ocean, zamiast koni - super jacht, zamiast kowbojskich kapeluszy - czapeczki z daszkiem, zamiast owiec - delfinki, a zamiast country - gorące rytmy hawajskie (albo karaibskie, zależy gdzie popłyną, jak w stronę zachodzącego słońca to chyba na Hawaje jednak;))) Koszulę Jake'a mógłby zastąpić taki hawajski kolorowy wieniec. ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 13.10.07, 20:47 Moja wyobraźnia baaaardzo zadziałała hihihihihih. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 14.10.07, 17:45 I to bedzie początek męskiej przyjaźni, na miarę Casablanki, a nie koniecznie Tajemnicy Brokeback Mountain. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 14.10.07, 18:59 Jakoś mi Majkel nie pasuje na Bogarta, za śliczniutki i mimo usilnego marszczenia brewek za mało mroczny. No chyba że jako genetyczny osobnik rasy mieszanej robiłby za Sama i śpiewał, ale Whistler też na Bogarta nie bardzo się nadaje. Więc jednak obstaję przy Brokeback. Casablanca to trochę za wysokie loty. ------------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 14.10.07, 19:21 no dobra skoro za wysokie loty na Casablancę a jakoś nie bardzo Bruckback Mountain mi nie pasi to co powiecie na wersję przekrętu ala Ocean 12 ? lekko, miło i przyjemnie:-) no może tylko aktor grający Whistlera za bardzo nijaki aby podciągnąć go do Clooneya albo Pitta, ale sumarycznie mogliby zrobić przekręt i wydutkać Firmę również na kasę:-)...Inna wersja to nie wiem czy kojarzycie taki film Papillon z młodym D. Hoffmanem i Steve McQueen,też uciekają z więzienia o zaostrzonym więzienia tylko trafiają na bezludną wyspę. Moja opcja Majki ucieka z Whistlerem w stronę zachodzącego słońca i lądują na bezludnej wyspie i piękny, dobry Majki przestaje być "prettY" ale wciąż jest "sweaty":-) i zaczyna się walka o przetrwanie i zabijanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 14.10.07, 20:13 I dalej co? Pójdziemy w stronę Losta czy Jurassic Park? ---------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 09:57 hmmm...może pójdziemy własnie w kierunku Losta... kto wie gdzie Whistler pływał.. i Michael z Whistlerem znajdą się wśród Zagubionych..... I zrobi się crossover Losta i Prison Break :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 10:33 no i bedzie prawdziwy pojedynek Majkel-Sawyer na to, który z nich jest bardziej "hot", "sweaty"..itd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 11:37 A najlepiej by było, jakby zrobili misz-masz genetyczny tych dwóch i powstal najpiękniejszy facet pod słońcem :P. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 11:49 Aniuta zapomniałś jeszcze o jednym , być może najważniejszym, nie dosy, że najpiękniejszy by wyszedł facet na świecie a na dodatek inteligentny!!!!!!!!!!!!!wielka rzadkość!!!!!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 12:06 oj, bluźnicie, najpiękniejszy facet na swiecie i do tego inteligentny już istnieje i z nikim go mieszać nie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 12:32 Czyżbyś myśla o WM? czy jakimiś, które masz na użytek wlasny?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 16:38 WM rzecz jasna. Nie wiem, jak można w ogóle mieć wątpliwości w tym temacie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 17:14 No oczywiście, ale jakby go tak troszkę podrasować? :PPP P.S. Hmmm trochę odchodzimy od tematu, ale kij z tym hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 15.10.07, 23:22 Obawiam się, ze my byśmy go mogły "przerasować":-) aczkolwiek czasami jakby się pojawił jakiś "diaboliczny" błysk byłoby nieźle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 18.10.07, 00:54 magda.evie.zoe napisała: > WM rzecz jasna. Nie wiem, jak można w ogóle mieć wątpliwości w tym > temacie :-P Znów się z Tobą zgadzam Magda :DDD W ogóle jak pierwszy raz zobaczyłam WM to pomyślałam, że Bóg jednak istnieje i że stworzył go specjalnie dla mnie ;DDD A jak później jeszcze zobaczyłam wywiady z nim, to już byłam ugotowana na całego <hihihi>. I tak już chyba zostanie zawsze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 00:50 Jest kilka możliwych scenariuszy :D 1) Mike'owi wszystko zobojętnieje. Nie będzie się troszczył, ani o Linca, ani tym bardziej o LJ'a. Zaprzyjaźni się z Alexem i razem będą sobie dawać w żyłę :P Pewnego razu przesadzą ze znieczuleniem i w ten sposób zakończą swój marny żywot ;D 2) Michaś sam nie będzie potrafił "unieszkodliwić" oprawców Sary, więc wynajmie do tego Teosia ;D W zamian za "usługę" Teddy zażąda, żeby go wziął ze sobą, gdy będzie uciekał z Sony :P I kto twierdzi, że "nic dwa razy się nie zdarza"??? ;PPP 3) Scofield wykorzysta Whistlera, żeby się zemścić na Firmie. Uprowadzi go i będzie żądał okupu w wysokości 5 mln dolarów <lol>. I dostanie pieniądze DB Coopera wyłowione z jeziora ;DDD 4) Michał-Anioł wreszcie kogoś ubije :O A właściwie nie "kogoś" a Susan B. Anthony, która bądź co bądź jest odpowiedzialna za śmierć Sary. To by był najciekawszy i najbardziej zaskakujący wariant!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 15:42 Stawiam na 4 wersję. Czuję, że Majki się naprrrrawdę wkurzy i będzie chciał zadzgać Suzane B. , w której w międzyczasie Linc się zakocha......... Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 16:14 magdawaw1 napisała: > Stawiam na 4 wersję. Czuję, że Majki się naprrrrawdę wkurzy i będzie > chciał zadzgać Suzane B. , w której w międzyczasie Linc się > zakocha......... No to będzie chińska masakra ;DDD Już się nie mogę doczekać <zaciera ręczki> :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 16:55 Opcja nr 1 brzmi całkiem ciekawie <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 16:58 No ciekawe jak będą wygladać "kiling eyes" Majka jak da sobie w żylę?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 17:21 Jego oczka będą wtedy jeszcze bardziej "killing" ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 17:22 aniuta75 napisała: > Opcja nr 1 brzmi całkiem ciekawie <lol>. Też mi się podoba <lol>. I nawet jest całkiem prawdopodobna :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 17:44 A mnie się wydaje, że mix opcji 1 i 4 byłby optymalny,tzn. Majkel zacznie sobie dawać w żyłę, będzie mu sie pokazywała Sara w wersji bez głowy (no bo wiadomo, że SWC nie wróci na plan), Alexowi zacznie sie pokazywać Tweener (też w wersji bez głowy, bo go pewnie nie wypuszczą z więzienia żeby mógł przyjechać na plan), więc im odbije i obaj uciekną i zamordują Susan B i poćwiartują jej zwłoki piłą albo toporkiem, a tu się okaże, że ona była w ciąży a ojcem był Linc. ---------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 19:05 Oooooooooooooooooooooo to jest piękna teoria :DDD. Medal dla Ciebie Sil :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 20:08 a na końcu przyleci statek kosmiczny i się okoże, ze oni wszyscy są "owowcami' eksperymentu na Scully i Foxie Mulderze porwabymi przez obcych.....i na statku dale będą sobie dawać w zylę ale marsjankami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 20:36 Robi się coraz ciekawiej :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Co zrobi Majkel jak się dowie - wasze teorie? 19.10.07, 20:59 aniuta75 napisała: > Oooooooooooooooooooooo to jest piękna teoria :DDD. Medal dla Ciebie Sil :DDD. No ten miks 1 i 4 też bardzo do mnie przemawia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś