agamasia 12.11.07, 12:42 film.wp.pl/id,82131,title,Nowi-Zagubieni-w-internecie,wiadomosc.html A tu pierwszy filmik z Jackiem w roli głównej "The Watch" www.dailymotion.com/sawyer840/video/x3gjlo_lost-thewatch-missingpieces-hd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Lost - Missing Pieces 12.11.07, 14:51 Ciekawe, ciekawe :o) Chociaż akurat ten o zegarku nie wydaje się zbyt wiele wnosić :o) Na stronie ABC jest lepszy obraz niż w na YT. abc.go.com/primetime/lost/missingpieces/index?pn=index Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa "Hurley and Frogurt" 21.11.07, 14:16 drugi epizod, całkiem ciekawy :o) W tekście jest link do filmu na stronie ABC. blog.zap2it.com/lost/2007/11/missing-pieces.html Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa "King of the castle" 28.11.07, 18:03 abc.go.com/primetime/lost/missingpieces/index?pn=index bardzo ciekawy filmik, zwłaszcza gdy Jack mówi: "czy wyspa zamierza wysadzić łódź podwodną?" :o) i Ben sugerujący, że Jack może kiedyś chcieć powrócić na wyspę lecz wówczas nie będzie to juz możliwe (vide zakończenie ostatniego sezonu) :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa "The deal" 28.11.07, 18:14 spoilerslost.blogspot.com/2007/11/lost-mobisode-2-missing-pieces-deal.html To dla takich niecierpliwych jak ja :o) bardzo zła jakość filmu ale można kliknąć na transkrypt i poczytać :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski "Operation sleeper" 04.12.07, 22:09 www.dailymotion.com/video/x3nmon_565_street Juliet mówi Jackowi, że Ben przysłał ją na plażę, aby sprawdziła, które kobiety są w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: "Operation sleeper" 04.12.07, 22:34 mnie się pojawia info, że nie pokaże filmu, bo właściciel zasegregował to jako "prywatne" A to co mówi Juliette, nie było już czasem powiedziane w 3 sezonie w którymś z odcinków ??? Żadna nowość, tak mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Lost - Missing Pieces 29.12.07, 00:41 7 części Missing Pieces: www.movieweb.com/tv/news/38/25338.php Odpowiedz Link Zgłoś