Gość: mala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 22:40 Świetnie nakręcone, czułam się jakbym tam była, szczególnie extra pan filmujący, boskie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malange Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.domainunused.net 20.11.07, 22:43 A ja jestem rozczarowana - tyle zachwytów było a narazie nic specjalnego. Ładnie, estetycznie ale nudno. Za to była już reklama Apart, Velvet i Mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietuchna Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: 217.97.214.* 21.11.07, 00:07 Gość portalu: malange napisał(a): > > Za to była już reklama Apart, Velvet i Mercedesa. oglądałem wnikliwie i przyznam szczerze ze nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malange Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.domainunused.net 21.11.07, 00:17 Apart - Monika pyta Staszka czy ma obrączki - on jej pokazuje je w pudełeczku z błyszczącym, wielkim napisem APART. Velvet - Maria popłakuje na ślubie - Włodek podaje jej elegancko chusteczke z niebieskiego woreczka z napisem VELVET. Mercedes - wszystkie odjeżdżające spod kościoła samochody to były Mercedesy :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamelia Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 14:17 Zelmer-robot kuchenny,prezent Marii dla nowożeńców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM. Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 14:26 Filip oświadcza się Marcie - kolejne pudełeczko APART;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: wesele w Na Wspólnej :) 21.11.07, 14:57 Faktycznie :) zapomniałam o robocie :) Ciekawe czy na weselu pojawi się: Nutella, Nescaffe, Avon i Western Union - reklamowane w wcześniejszych odcinkach :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.chello.pl 20.11.07, 22:55 Mnie też się podoba. I jakoś inaczej relacje między bohaterami nakreślone, ostrzej. Czuć, że specjalista od "Wesel" to wesele kręcił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: wesele w Na Wspólnej :) 21.11.07, 01:13 Gość portalu: mala napisał(a): > Świetnie nakręcone, czułam się jakbym tam była, szczególnie extra > pan filmujący, boskie! Poczytajcie na stronie Onetu, kto reżyseruje te odcinki i wszystko stanie się jasne :) nawspolnej.onet.pl/2,1641898,artykuly.html Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: wesele w Na Wspólnej :) 21.11.07, 10:24 jak dla mnie to za długo się to wesele ciągnie. 3 odcinki to za dużo, szczególnie że za wiele się nie dzieje ( szalejący Kamil, Ewa z rozterkami no i z ciekawszch rzeczy to tylko Wiesiek) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: wesele w Na Wspólnej :) 21.11.07, 14:53 Bo tu nie akcję chodzi, ale o smaczki obyczajowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikusiaa25 Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: 193.238.200.* 21.11.07, 10:57 mnie się bardzo podoba,mam wrażenie jakbym ogladała kasetę z wesela znajomych,ogladam z przyjemnością jak się bawia i też bym się chętnie pobawiła :)przynajmniej coś innego pokazują niż w innych serialach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselniczka Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 15:26 Dla mnie dziwny fragment to ten kiedy młodzi składają przysięgę a wszyscy siedzą jak w kinie. Wydawało mi się, ze rodzina Żanety ale też Grześka to wierzący ludzie,w ięc wiedzą, że na przysięgę wszyscy wstają. A jak nawet goście nie wiedzą, że trzeba wstać to ksiądz mówi, żeby wstali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.plock.mm.pl 21.11.07, 18:09 Mnie rozwaliło Grzesieka: "Ojcze..":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.plock.mm.pl 21.11.07, 18:10 Grześka rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.cnb.com.pl 21.11.07, 20:41 Piewsze słyszę, że się wstaje na przysięgę, na żadnym znanym mi ślubie tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 10:18 ja na wszystkich slubach na jakiś byłam (a było tego sporo, bo zarówno ja jak i moj facet mieliśmy ostatnimi laty wysyp slubów) przy przysiedze wszyscy wstają. I było to zarówno na ślubach na wsi jak i w dużych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselniczka Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 12:52 Oczywiście, ze się wstaje i to tak jak psiałam, nawet kiedy ludzie o tym nie widzą ksiądz mówi, zeby wstali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamelia Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:39 Mało weselników,pusto przy stołach a miało byc wesele na całą wieś,dotarli tylko ci z na Wspólnej i parę nieznanych osób i ten szalejący tancerz-stary ,z siwą brodą co przelatywał co i raz przed kamerą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.aster.pl 24.11.07, 17:39 fajne bylo wesele! a widzieliście co na oficjalnej stronce zrobili? nawspolnej.onet.pl/slub.html - można sobie zrobić ślubny portret z Grzesiem:) super pomysł!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamelia Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 19:40 Pięknie wyszli na tym zdjęciu, ale ciekawa jestem co scenarzyści zrobią z postacią Grzegorza bo ten aktor już nie chce grac w tym serialu Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Fryzura Żanety na ślubie 24.11.07, 20:24 Wianuszek czy koszyczek...Tragedia.I po to wynajęli Ewę, żeby jej takie cudo na głowie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Fryzura Żanety na ślubie 02.12.07, 17:10 ikarr napisała: > Wianuszek czy koszyczek...Tragedia.I po to wynajęli Ewę, żeby jej takie cudo na > głowie zrobiła. Chyba kpisz! Fryzura była świetna. Całkiem coś innego od tych wszystkich dzisiejszych koczków i loczków, w które namiętnie stroją się obecne panny młode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.cnb.com.pl 24.11.07, 21:24 Nie chciał grać rok temu, teraz chyba znowu chce, skoro żanetka i Grzesiek zostają w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamelia Re: wesele w Na Wspólnej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 17:28 W''świecie seriali'' napisano,że Grzegorz pojedzie do Irlandii i zaginie,znajdzie się tylko jego walizka z upominkami dla bliskich.W do serialuten sposób scenarzyści zostawili furtkę dla aktora gdyby zechciał wrócic Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: wesele w Na Wspólnej :) 30.11.07, 22:01 A ja obstawiałam, że Wiesiek go zaciuka Odpowiedz Link Zgłoś