Gość: Hugo IP: *.chello.pl 22.11.07, 20:50 i jak reakcje osób oglądających pierwszy raz? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jojo Re: LOST 3 - dziś finał! IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.07, 21:01 powiem krotko:chore Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: LOST 3 - dziś finał! 22.11.07, 21:31 Równie krótko zieew... oglądam jednym okiem i stukam na forach. I pomyśleć, że byłam zagorzalą fanką pierwszego sezonu:-( Nie oglądałabym w ogóle gdyby nie Desmond do którego mam słabość. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: LOST 3 - dziś finał! 22.11.07, 22:06 I to był finał?? Myślałam, ze inaczej sie zakończy... czy będzie kolejna seria? Szczerze mówiąc II i III seria mnie nie powaliły... oglądałam z nich może 4-5 odcinków, za to I serię całą od deski do deski :D Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: LOST 3 - dziś finał! 23.11.07, 15:10 3 serię obejrzałam do połowy ściągniętą. Potem olałam, a w czw wieczorem mam inne zajęcia. Tydzień temu obejrzałam podsumowanie, teraz te dwa odcinki. Czemu nie. Chętnie obejrzę 4 serię. IMHO zrobili ciekawey haczyk żeby skusić na kolejną serię - wiemy, że ocaleli, ale po drodze stało się coś strasznego. Ale żeby wyjaśniać to przez jeszcze 3 miniserie????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulinka Re: LOST 3 - dziś finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 18:30 Oglądasz Losty to przestań oglądać ten badziew. Zacznij od Prison Break ale od 6 i 7 odc. 1 serri to sa emocje wielki bunt, T-Bag wreszcie naprawde pokazał na co go stać jak on mógł zamordować tego klawisza a myślałam że mu odpuści. Michael się wkurzył a Abruzzi przywołał Teddy"ego do porządku i przez chwile był grzeczny nawet... ........................................................................ Klękam tylko przed bogiem a tu go nie widze!!! John Abruzzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gradownik Re: LOST 3 - dziś finał! IP: *.chello.pl 30.11.07, 22:29 Jazda na Prisonową grzędę, dzidzia, nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś