Dodaj do ulubionych

LOST 3 - dziś finał!

IP: *.chello.pl 22.11.07, 20:50
i jak reakcje osób oglądających pierwszy raz? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jojo Re: LOST 3 - dziś finał! IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.07, 21:01
      powiem krotko:chore
      • loganmylove Re: LOST 3 - dziś finał! 22.11.07, 21:31
        Równie krótko zieew... oglądam jednym okiem i stukam na forach. I pomyśleć, że
        byłam zagorzalą fanką pierwszego sezonu:-( Nie oglądałabym w ogóle gdyby nie
        Desmond do którego mam słabość.
        • chantal10 Re: LOST 3 - dziś finał! 22.11.07, 22:06
          I to był finał?? Myślałam, ze inaczej sie zakończy... czy będzie kolejna seria?
          Szczerze mówiąc II i III seria mnie nie powaliły... oglądałam z nich może 4-5
          odcinków, za to I serię całą od deski do deski :D
    • lilith76 Re: LOST 3 - dziś finał! 23.11.07, 15:10
      3 serię obejrzałam do połowy ściągniętą. Potem olałam, a w czw wieczorem mam inne zajęcia. Tydzień temu obejrzałam podsumowanie, teraz te dwa odcinki. Czemu nie. Chętnie obejrzę 4 serię.
      IMHO zrobili ciekawey haczyk żeby skusić na kolejną serię - wiemy, że ocaleli, ale po drodze stało się coś strasznego. Ale żeby wyjaśniać to przez jeszcze 3 miniserie?????????????????
    • Gość: Ulinka Re: LOST 3 - dziś finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 18:30
      Oglądasz Losty to przestań oglądać ten badziew.
      Zacznij od Prison Break ale od 6 i 7 odc. 1 serri to sa emocje wielki bunt,
      T-Bag wreszcie naprawde pokazał na co go stać jak on mógł zamordować tego
      klawisza a myślałam że mu odpuści.
      Michael się wkurzył a Abruzzi przywołał Teddy"ego do porządku i przez chwile był
      grzeczny nawet...

........................................................................

Klękam tylko przed bogiem a tu go nie widze!!!
      John Abruzzi
      • Gość: gradownik Re: LOST 3 - dziś finał! IP: *.chello.pl 30.11.07, 22:29
        Jazda na Prisonową grzędę, dzidzia, nie tutaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka