Gość: Ania Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.aster.pl 13.12.07, 15:47 mroczki 2X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.spray.net.pl 13.12.07, 15:48 Piotruś i Pawełek czyli bracia Mroczki! Koszmar! No i Kingunia i Kuba i mamusia Kinguni! Dużo tego! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 13.12.07, 16:34 wszystkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-w Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 13.12.07, 17:26 na to jedna odpowiedż po co oglądacie jak się wam nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.spray.net.pl 13.12.07, 20:24 Oglądam bo lubię a w Mjm postaci jest wiele! Niektóre lubię bardzo jak np Rafał Lubomski grany przez pana Poniedziałka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regi Re:po co oglądacie jak IP: *.lanet.net.pl 14.12.07, 23:15 żeby podokuczać co niektórym i baawić się :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.wroclaw.mm.pl 13.12.07, 17:28 Sylwia (nie znosze tej dziewuchy!!!), Kożuchowska, nowy Łukasz, kelnerka Kasia, Marysia i te jej miny,Natalka, Gośka, ale najbardziej to ta pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 20:06 1.Sylwia 2.Mama Kingi 3.Leszek 4.Marzena na szczeście już zniknela Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 13.12.07, 20:48 Sylwia - zaslepione i glupie Teresa - eeehhh patrzec sie nie dalo, taka mdla a poza tym, bez specjalnego powodu - Elka, Natalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.mynow.co.uk 13.12.07, 21:13 1. Sylwia - poziom emocjonalny i intelektualny 12 latki. Nie obrazajac 12-latek. Niestety takie dziewczyny zdarzaja sie naprawde - mialem watpliwa przyjemnosc pracowac kiedys z podobnym typem. 2. Marzena, Terenia - ufff juz po wszytskim 3. Natalka - ona gdzies chowa te zolte papiery, mowie wam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kemot!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 13.12.07, 21:29 ty chyba żartujesz z tą Sylwią w twojej pracy:):)normalnie nie chce mi sie jakos wierzyc ze takie dziewczyny istnieja naprawdę.........a z tymi papierami Natali-usmiałam sie hehe:):) Odpowiedz Link Zgłoś
juliegianni Re: kemot!!! 13.12.07, 21:42 A zauwazyliscie ze w tej nowej czolowce Natalka trzyma rabek spodniczki w raczce?Taka grzeczna jest... rzyyyyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: kemot!!! IP: 195.28.182.* 13.12.07, 21:47 nie dosc, ze ten rąbek spódniczki z rączce, to jeszcze ta nózia zgięta w kolanku. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
juliegianni Re: kemot!!! 13.12.07, 21:53 Dziecko specjalnej troski.I ta jej troskliwosz wobec Mateuszka- jezu skad oni biora te pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: kemot!!! IP: *.mynow.co.uk 14.12.07, 23:53 i napewno dyga przy przywitaniu i pozeganiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kemot!!! IP: *.chello.pl 15.12.07, 09:57 Przecież są całe masy takich dziewczyn jak Sylwia. Niestety. A irytujące postaci: 1. Marysia. 2. Simona. 3. (bohater zbiorowy) rodzna Ewuni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: 195.28.182.* 13.12.07, 21:51 dawniej marzenka i teresa, teraz zdecydowanie natalka i ta nieszczęsna joasia chrząszcz. postac naiwna, infantylna, nie występujaca w zadnym fajnym wątku, no i te jej warkocze z kwiatkami, matko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 09:56 Najbardziej irytująca postać?? WSZYSTKIE!!! dno a nawet gó*no na dnie! Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 14.12.07, 12:05 Kiedyś zdecydowanie Teresa, a teraz: Marysia, Marta i Sylwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.spray.net.pl 14.12.07, 13:30 1. Natalka - nie cierpie tej dziewuchy! Wyrosnieta, a infantylna okrutnie. Dobrze, ze juz warkoczyki rozplotla, choc ten konski ogon tez juz sie przejdl. 2. Sylwia - po prostu dziala mi na nerwy jak malo kto. Najpierw dowalila sie do Mroczka, ten jej nie chcial, to poszla z nim na czysto lozkowy uklad, a teraz zada Bog wie czego, no namolny typ!!!! 3. Gosza - ta to juz w ogole postac nieziemska, cholerna egoistka, ktora ma w d-e rodzine, a przypomina sobie o niej tylko wtedy gdy potrzeba jej kasy! Na szczescie trzy inne irytujace postacie juz sie nie pokazuja - Terenia i ta jej Agnisia oraz Marzenka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.cust.pipex.net 14.12.07, 17:42 Serialnie.... pracowalem z taka laska a la Sylwia. Ten sam typ. 100% kopia. Laska glupia ze az ta glupota sie z niej wylawala dniem i noca... Wierzcie mi one ISTNIEJA NAPRAWDE. A Natalka?? Coz, byc moze Ojciec R. nakazal scenarzystom narzucic taki typ rodziny. Corka lat nie wiadomo ile a emocjonalnie zatrzymana na wieku 5 lat. Byly warkocze do pasa i kwiaty we wlosach a teraz konski ogon. Moze kolejny etap to podkolanowki oraz granatowa sukieneczka i tarcza na rekawie??? Mysle ze jak Marek wroci z Hanka do domu to w tajemniczy sposob odnajda zolte papiery Nataliki na strychu i na prosbe o wyjasnienie Natalka powie ze to jej swiadectwo urodzenia tylko pozolklo ze starosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.cust.pipex.net 14.12.07, 17:46 pozatym jakos mi sie tak kojarzy ze jak Natalka pojawila sie w serialu byla malutka dziewczynka troszke wyzsza od Mateusza a teraz to baba mlot a la terminator w spodnicy z warkoczem a Mateusz nadal taki malutki dzieciaczek. Mysle ze ona cos zjadla niezdrowego na planie serialu. Moze napila sie jakiegos utrwalacza lub wywolywacza zdjec. Dla mnie to postac podejrzana. Tak szybko sie nie rosnie. To pod wplywem chemikaliow przechowywanych w Lipnicy w przetworni przez Petera. Zaloze sie ze Natalka swieci sie w nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ba Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:08 Nie znoszę Madzi - ten jej piskliwy głos przyprawia mnie o ciary a teraz jeszcze z tym Mroczkiem w łóżku! Postawila w koncu na swoim i co teraz z tymi biednymi dziećmi w Afganistanie? Już nie pojedzie? A tak mogło być cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: 195.28.182.* 14.12.07, 21:17 pojedzie, pojedzie, nie bój sie :) a co do jej głosu, to wg mnie ma nie tyle piskliwy, co.. jakos go naduzywa... moze ostatnio juz nie tak bardzo, ale wczesniej wszystko wykrzykiwała, jak jakaś poirytowana starsza pani. nic normalnie nie potrafiła powiedzieć, tylko ze zdenerwowaniem i o trzy kreski w "volume' za daleko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.186.21.099.vip-net.pl 14.12.07, 21:28 Mucha! sztuczna do bólu,nie da się na nią patrzeć.No i wywracająca oczami Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.spray.net.pl 15.12.07, 10:13 Ona jedzie do Sudanu! A co do wrzaskliwości to popieram, popieram! Będzie niebawem cicho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.lublin.mm.pl 15.12.07, 08:49 1.Natalka , 2.Sylwia , 3.Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.hsd1.tn.comcast.net 15.12.07, 17:01 Stefan, bo wybrał głupią Elkę! :P Ale w sumie dawno nie oglądałam i nie wiem, jak tam z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
keram79 Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? 15.12.07, 20:33 Mam kilka typów: 1.Simona - żenujący brak wyczucia i tego,jak godnie się starzeć plus całokształt 2. Bracia M. - niedojrzali i kiepscy aktorsko, a przez to ich postaci są jeszcze bardziej groteskowe 3. Kinia und Madzia - j.w. 4. Natalka - robią krzywdę temu dziecku na siłę trzymając je w serialu, co w konsekwencji jest krzywdą dla widzów... 5. Henio - sorki, wiem że jest poczciwy, ale jego daleko posunięte bycie Piotrusiem Panem czasem zdumiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re:Mroczki, Mroczki i jeszcze raz Mroczki!!!! IP: *.is.net.pl 16.12.07, 10:16 czyli Piotruś i Pawełek albo inaczej Marcinek i Rafałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re:Mroczki, Mroczki i jeszcze raz Mroczki!!!! IP: *.spray.net.pl 16.12.07, 11:26 No i co nam z tego przyjdzie, że typujemy te postaci i w kółko je wymieniamy??? Ciągle te same? Bogini serialowa czyli pani Ł albo tego nie czyta albo nas olewa bo inaczej już dawno te osoby powinny zniknąć z MJM - a tu są i drażnią nadal swą /tu do wyboru/ - głupotą, tępotą, infantylnością, wrzaskliwością, żenującym aktorstwem! Długo można wymieniać! Ktoś powie - to nie oglądaj, owszem taka opcja istnieje ale jak już oglądamy to niech ten serial nie zbliża się do poziomu "poniżej dna" a chyba takie coś już osiągnął! No a braci Mroczków to się powinno nagrać i puszczać studentom AT na zajęciach pt "Jak robić z siebie kretynów"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re:Mroczki, Mroczki i jeszcze raz Mroczki!!!! IP: *.icpnet.pl 16.12.07, 12:39 Marcjanna Lelek, czy serialowa Natalka powinna przejść na jakąś dietę cuś.Może jakaś dieta kopenhaska, bo teraz to normalnie rośnie(czyt.tyje) w oczach.Ja nie wiem jak można tak sie zapuścić.Poza tym mogliby jej przed każda sceną nakładać makijaż na twarz, bo wygląda tragicznie. Poza tym, mam nadzieje, że od next sezonu, Natala zacznie pokazywać , że ma jakąś osobowość, a nie jest głupim cielakiem... Najbardziej do tej roli pasowałaby mi Agnieszka Kaczorowska(Bożenka z Klanu).Mogli ją zaangażować, ta to potrafi jakos grać przynajmniej:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serialowiec Odpowiedz moze byc tylko jedna:Aska IP: *.interblock.pl 16.12.07, 12:40 Skad wytrzasneli te dziewuche to niewiem,wielka karierowiczka i dziewczatko ktore dziala na nerwy bardzij od sztywnych Mroczkow.Juz nawet beznadziejna Sylwie przebila.Mam nadzieje ze glupiej i "przebojowej az sie zbiera na zyganie" Aski nie zobaczymy juz w tym schodzzacym na psy po oedjsciu KAmila serialiku.A taka postac jak Aska to tylko ten serial nieestety dobija jeszcze bardziej do dna:(.O Mroczkach juz tu zostalo wiele napisane wiec nic nie napisze.Nastepna postacia to nudna Wiola i jej problemy,ona w pewnym sensie zastapila Ewe, bo to takie 2 panie ze watki mozna sobie smialo odpuscic.Ale prym poki co w glupocie wiedzie Aska.Wywalic Aske i dawac Kamila! Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda_17 Re: Odpowiedz moze byc tylko jedna:Aska 16.12.07, 18:44 Wiola??Czyzbym aż tak duzo przegapiła że nie wiem kim jest Wiola??Hmmm...wsumie nie oglądałam tego serialu przez 2 tyg. A propo Aski:wpuszczając ją do serialu chciano nam pokazac, że nie jest tak źle, żeby nie mogło byc gorzej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Natalka i iinni IP: *.is.net.pl 16.12.07, 19:47 osobiście nic do tej postaci nie mam, dziwię się, że tak atakujecie tą dziewczynkę, czy to jej wina że tak wyrosła, zazdrościcie czy co? natomiast nie trawię Ewy a słyszałam, że ma wrócic do serialu no i oczywiście dostaję obrzydzenia jak widzę Pawełka - skąd przekonanie że tan gość ma jakiś urok i orodę oraz jak widzę drewnianego Piotrusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: Natalka i iinni IP: 195.28.182.* 16.12.07, 20:26 moim zdaniem problem polega na tym, ze Natalka z załozenia jest dziewczynka z 4 czy 5 klasy szkoły podstawowej, natomiast aktórka zaczęła szybko rosnac i wyglada jakby szesnastolatka grała kogos znacznie młodszego.wszystko prez ten wzrost i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Natalka i iinni 16.12.07, 22:47 1.Marysia i jej yhmmmm....hmmmm...yyyy....ochhh....ach....i tak tak i to ciagle przewracanie oczetami bllleeee 2.Natalka-wiecznie smutna 3.Teresa-uffff...na szczescie juz jej nie ma 4.Piorus-sztywniak w gajerku 5.Kingunia - lalunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serialowiec Miala byc Jolka pomylilem imiona. IP: *.interblock.pl 16.12.07, 22:12 To o nudnej dziewczynie to bylo oczywiscie o Jolce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mami czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie??? IP: *.dew.pl 16.12.07, 22:58 ja wiem, że nie żyje...ALE zostawił tak niezatarte wspomnienie że aż mnie trzęsie na samą myśl. Cóż to za beznadziejny facet był! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkkano Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: *.icpnet.pl 17.12.07, 14:47 no dobra, ale Natalia powinna chyba trochę ograniczyć cukry.Czy ona nie uprawia sportów, nie ćwiczy??Bo strasznie grube i obwisłe ramiona, duży brzuch i "nabitą"twarz.Mogliby chociaż marcjanne malować przed każda sceną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: 195.28.182.* 17.12.07, 22:23 natalka zaczyna dojrzewac, nic dziwnego, ze jej ciało sie zmienia. nie wymagałabym, aby była cudna, szczuplutka i o nieskazitelnej cerze. natalka ma beznadziejna role, durnowato ją stylizuja na dzidzie i to jest wkurzajace. nie widzę natomiast sensu wieszac psy na bogu ducha winnej aktorce, dojrzewajacej dziewczynce. nie wymagajmy, aby miała szczupłe ramiona, brzuch itd bo tym samym wpędzamy anstolatki w naoreksję. Ty zapewne masz budowę modelki, no i super, inni nie muszą i tyle. Kto powiedział, ze w filmie muszą grac tylko i wyłacznie ludzie o perfekcyjnej aparycji?! czepianie sie budowy dziewczynki ktora zaczyna stawac sie kobietą jest dla mnie przesadą... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: 195.28.182.* 17.12.07, 22:25 sorry za literówki.. oczywiscie chodziło o wpedzanie nastolatki w anoreksję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: *.199.53.232.tesatnet.pl 17.12.07, 23:06 mnie najbardziej irytuje: 1/ Madzia - nie znosze jej smiechu, głupoty i marnej gry aktoeskiej i te piski nieeeeee....... a i jeszcze jej lansowanie jej cyckow - PORAŻKA......... 2/ cichopek slodko pierdzaca az do wyrzygania 3/ Natalka - dla mnie jest dziwna nie wiem czemu ale nie lubie jej w ogole i nie chodzi tu o wyglad poprostu jest jakas podejrzana, jakby nie byla calkiwm typowym dzieckiem 4/ oststnio mnie irytuje jeszcze ta przyjaciolka Hanki niepamieyam imienia tez podobnie slodko pierdzaca poza tym chyba na planie razem z hanką jedna farbą sie rozjasniają bleeeeee niby taka biedna a na fryzjera i solarium ma ..... hmmmm :) 5/ teresa z wiadomych wzgledow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: *.icpnet.pl 17.12.07, 23:40 no dobrze, jej ciało sie zmienia.wiem to, bo moje tez sie zmieniało i to całkiem niedawno(mam 17 lat), ale dla ciała będzie nawet lepiej jeśli Marcjanna pójdzie na aerobik, czy cus w tym stylu.Trochę ruchu nikomu nie zaszkodziło, zresztą przypadek Agnieszki Kaczorowskiej pokazuje, że nawet dojrzewając można wyglądać ładnie i zdrowo.Wystarczy ćwiczyć i nie jeść tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: 195.28.182.* 17.12.07, 23:54 julka, na pewno masz wiele racji - ruch to zdrowie itd. ale wez pod uwagę, ze niektóre osoby chocby nie wiem ile cwiczyły nigdy nie beda miały figury kaczorowskiej, bo to po prostu nie ten typ. pamietasz basię, tancerke z you can dance? nie dostała sie do szesnastki,ale była w paryzu. codziennie tanczyła a była lekko.. no moze nie pulchniutka, ale z pewnoscią nie miała sylwetki serialowej Bozenki. serialowa natalka jest jescze młodziutka i na pewno nie chorobliwie spasiona, nie ma chyba wiec sensu jechac z taka ostra krytyką wobec dziecka, które jesli to przeczyta - tylko sie załamie i skutki mogą byc opłakane. moim zdaniem winę ponosi tu naprawdę postac - przez to ze jest wkurzająca i nijaka obrywa sie aktorce. jakos nikt nie czepia sie ze poniedziałek ma przerwę miedzy zębami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: *.icpnet.pl 18.12.07, 12:29 vielb przerwa między zębami Poniedziałka jest seksowna:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: czyzby juz wszyscy zapomnieli o Krzysztofie?? IP: 195.28.182.* 18.12.07, 21:00 no fakt :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa ekhmmm IP: *.subscribers.sferia.net 26.12.07, 15:33 no to może ktos wreszcie napisze kogo lubi w tym serialu? bo wszyscy tu oglądają (zgadza sie?) a tylko narzekają! ja naprzykład kocham Moskwe (Artura). szczegolnie ostatnio. szkoda tylko, ze takich facetow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: ekhmmm IP: 195.28.182.* 26.12.07, 19:56 a ja bardzo lubie rafala (poniedziałka), rogowskiego tez nawet nawet, marta tez mnie nie dobija :) osttanio tez pytalam o ulubiona postac tego serialu, ale raczej nie było zalewu odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: ekhmmm IP: *.spray.net.pl 27.12.07, 20:55 Rafał grany przez Jacka Poniedziałka i Artur - Robert Moskwa to dwie sensowne postaci w morzu głupoty! No i dobre aktorstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: ekhmmm IP: *.lublin.mm.pl 06.01.08, 23:23 Dr Artur to sztywny kołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolusia Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.bb.sky.com 09.01.08, 02:59 1. Sylwia 2. Natalka 3. Marysia 4. nOWY łUKASZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.aster.pl 09.01.08, 12:34 AŚKA AŚKA AŚKA . . . nowy Łukasz Henio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliper Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.zabrze.net.pl 09.01.08, 18:39 Upierdliwa, kłamliwa intrygantka Sylwia - wrrrrr! Aśka, pożal się Boże, "piosenkarka" z Koziej Wólki i jej "cudowni" znajomi - WRRRRR!!! Henio - ogólnie mnie drażni, taki chłopek-roztropek, ale ostatnio tak mi podniósł adrenalinę przy tym "zachwalaniu" mieszkania, że miałam ochotę cisnąć czymś w telewizor. Z kolei Marta, niemota, oczywiście nie mogła mu kategorycznie zwrócić uwagi na niestosowne zachowanie. Natalka - wyższa od Marka i Hanki, a zachowanie dziecka z pierwszej klasy, noż ludzie. Czy scenarzyści nie mogą jakoś mądrzej rozpisać jej roli i nie kazać (na oko, bo nie wiem, ile dokładnie lat ma Marcjanna Lelek), 14-letniej dziewczynce zachowywać się jak siedmiolatka? Oczywiście, nic nie mam do odtwórców powyższych ról, mówię tu wyłącznie o postaciach serialowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.tkdami.net 29.01.08, 20:48 kretynski Henio i durnowata Marta ktora pozwala by ten debil latal jej po mieszkaniu. Wielka pani sedzina a w domu trzyma wsiowego idiote. Dzisiejsza akcja z dzieckiem co sie Heniowi zadlawilo tabletka - dno i 7 m mulu! bleeeeeeeee, niech on juz wroci do swojej zabitej dechami wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magducha Re: najbardziej irytująca postać z m jak m??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 22:47 Większośc postaci jest beznadziejna - Mroczki irytuja mnie straszliwie i Marysia. A tak trochę OT to zauwazyliscie, jacy oni wszyscy są zapracowani ? Piotrus w kancelarii- ciągle narzeka, Pawel w barze przewraca po biurku pare faktur, ale ma tyyyyle pracy. dzisiaj marta, klepiąc coś w laptopie dwoma palcami,przepracowuje sie ponad siły. No, kurcze, niejeden chcialbybyc taki zapracowany. o przychodni już nie wspominając. A jak sobie wszyscy współczują, jak się wzajemnie żałują..... Odpowiedz Link Zgłoś