Gość: cereska11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 16:05 to jest serial mojej młodości! po prostu rewelacja, chciałabym jeszcze go gdzieś obejrzeć. Ktoś jeszcze pamieta tą miła rodzinkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aniaaaa Re: Domek na prerii IP: *.osiedle.net.pl 10.03.08, 18:27 ja pamiętam!!! mieszkali w ziemiance, zawsze z tatą oglądałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Domek na prerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 19:16 Boże ,ja też chce go znowu pooglądać .Tym razem z moją córeczką bo pamiętam ,że uwielbiałam ten serial. Mogliby go znowu przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Domek na prerii IP: *.chello.pl 14.03.08, 18:32 oprócz "Domku na prerii" lubiłam też 'Autostradę do nieba' - z tym samym aktorem w roli głównej (Michaelem Landonem, niestety już ś.p.: pl.wikipedia.org/wiki/Michael_Landon ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Domek na prerii IP: *.chello.pl 14.03.08, 18:34 www.youtube.com/watch?v=IMpvQN9rGjE sprawiał zawsze wrażenie b. sympatycznego faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś