Gość: truskawka IP: 80.50.4.* 09.05.08, 18:19 Ach jej, czas płynie, niegdysiejsza laska w pierwszej polskiej telenoweli "W labiryncie" teraz gra gosposię... nawt imię to samo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Nowa gosposia Surmaczów klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 20:27 no co ty, Ilona nie grała w labiryncie www.filmweb.pl/o80190/Ilona+Kuci%C5%84ska Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Nowa gosposia Surmaczów klan 09.05.08, 21:02 kogo dzis grala Anna Wojton w Klanie ? jakas Mariolke,ale konkretnie kogo,co to byla za postac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktoja Re: Nowa gosposia Surmaczów klan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:24 "W labiryncie" grała Mariolę Kaczorek - laborantkę, póżniej studentkę farmacji. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Nowa gosposia Surmaczów klan 09.05.08, 21:35 to ja wiem,dzieki,ale kogo grala w dzisiejszym `Klanie` ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nowa gosposia Surmaczów klan IP: 193.151.50.* 09.05.08, 21:49 Nową gosposię grała. Zupełną kosmitkę! Skąd oni ją wzięli?! Na początku zastanawiałem się czy to Anna Wojton. Wyglądała tak staro i brzydko. W poniedziałkowych odcinkach już bym ją poznał. I pomyśleć, że kochałem się w tej aktorce jako 8-letnie dziecko oglądając "W labiryncie". :):) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpea a nie Koziełłów? 10.05.08, 09:54 tak sie zastanawiam bo Ania Surmacz pozostala jednak przy swoim nazwisku. Ale mimo wszystko jednak Koziełłów pasuje tu bardziej niż Surmaczów. btw a Blażejek jak ma na nazwicho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: a nie Koziełłów? IP: 80.50.4.* 10.05.08, 19:48 Mówiąc szczerze, nie mogłam sobie przypomnieć nazwiska dra Koziełły Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: a nie Koziełłów? 10.05.08, 20:49 a skad wogole sie wzial błażejek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: witamy Mariole Kaczorek IP: 80.50.4.* 12.05.08, 18:25 miedzy "labiryntem" a "klanem"? Renata stewardesa jest żoną Antosia. Duraj, jej mąż, (Piotr Skarga) grał chyba jakiegoś profesora Beaty. Koleżanka Joanny Racewicz (z którą oraz z Dorotą Kamińskśą zakładała butik) byla zoną Rafalskiego. Knorr miał w "Labiryncie" epizod - milicjant, gdy Ewie porwano dziecko. Sama Ewa, ta pierwsza, też epizod - wychowawczyni Agi w liceum. Pani Stanisława zagrała chyba sąsiadkę Racewicza w jego wynajmowanym Arabom mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: witamy Mariole Kaczorek 12.05.08, 19:18 chodziło mi o przejścia postaci, co do aktorów to żadne dziwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: witamy Mariole Kaczorek IP: 80.50.4.* 12.05.08, 23:19 Tak, dopiero teraz zakumałam, bo oglądałam Klan z poóźnieniem. Muszę powiedzieć, że zaskoczyli mnie :D Ale miałam mieszane uczucia, że z Mariolki zrobiono taką humorystyczną postać. Ale takie transfery to chyba rzadkość. A szkoda. Uwielbiałam "W labiryncie" i dla mnie mogliby wprowadzić do "Klanu" więcej tamtych postaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: witamy Mariole Kaczorek 13.05.08, 10:07 Takich transferów do tej pory w ogóle nie było. Bo choć w Klanie gra kilku aktorów znanych z Labiryntu, to grają zupełnie nowe role. Np. Renata Pękul nie jest przecież byłą stewardesą :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: witamy Mariole Kaczorek 13.05.08, 10:11 Duraj,tzn. Piotr Skarga i tu i tam uczyl na farmacji ,ale w Klanie jako dr Leszczynski Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: I znowu Mariola Kaczorek! :)) 12.05.08, 18:29 Przedstawiła się dzisiaj Surmaczowej :) Zostawili jej "labiryntową" tożsamość... Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: I znowu Mariola Kaczorek! :)) 12.05.08, 21:36 najlepsze było, jak powiedziała, że pracowała jako laborantka, a potem nauczycielka chemii w szkole podstawowej, a teraz jest gosposią. Zaskakujące:)! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: I znowu Mariola Kaczorek! :)) 12.05.08, 21:39 dalsze losy Marioli Kaczorek :D Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: I znowu Mariola Kaczorek! :)) 12.05.08, 22:13 bardzo fajny pomysł na przypomnienie tej postaci. Pałam miłością do Labiryntu, więc z chęcią odnajduję dawne postaci w Klanie. Mariolka była sexowna w Labiryncie, ale nie była patykowata, a raczej zaokrąglona tam gdzie trzeba. Po latach kilogramów ciut przybyło, ale urok pozostał ten sam. Pani Aniu, miło znów widzeć na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: I znowu Mariola Kaczorek! :)) 12.05.08, 22:43 > bardzo fajny pomysł na przypomnienie tej postaci. To prawda, świetny pomysł. Gratulacje dla pomysłodawcy - jakoś tak "świeżo" się zrobiło w tym skostniałym serialu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: I znowu Mariola Kaczorek! :)) IP: 193.151.50.* 13.05.08, 15:11 Sprawdziłem i niestety Mariola Kaczorek nie zagości w serialu na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adoloran Re: I znowu Mariola Kaczorek! :)) IP: 195.205.42.* 14.05.08, 10:24 Była jeszcze kiedys scena, kiedy Elzbiete bolała głowa i powiedziała, że musi wziąć adoloran. W serialu grała jeszcze Sławomira Łozińska - była matką Marty (zbieżnośc imion?:), tej, która zmarła po tym, jak Rafalski trzasnął nia o ścianę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsiiik Re: I znowu Mariola Kaczorek! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 13:11 Strasznie denerwująca jest ta postać.. irytują mnie tego typu bohaterowie.. Przypomina mi Sumraczową.. obie siebie warte, bardzo dobrze że znika z serialu!! Odpowiedz Link Zgłoś
home_cinema_spiker_set Re: Czyżby tfórcy 17.05.08, 10:34 tego wiekopomnego dzieła (W labiryncie ofkors) szykowali jakiś kombek, rimejk albo/i kontynuację? Najpierw sztycznie bodbijany watek na forum telewizja, teraz to... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Czyżby tfórcy 17.05.08, 10:52 sam jestes sztucznie podbijany my naprawde lubimy ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Czyżby tfórcy 08.06.08, 16:36 home_cinema_spiker_set napisał: > tego wiekopomnego dzieła (W labiryncie ofkors) szykowali jakiś kombek, rimejk a > lbo/i kontynuację? Najpierw sztycznie bodbijany watek na forum telewizja, teraz > to... Skoro w wątku odpowiadają sobie różne osoby i chcą rozmawiać na temat, to nie jest "sztucznie podbijany". Chyba nie rozumiesz słownictwa, którego używasz. A poza tym skoro Ci się nie podoba, nikt Ci nie każe czytać, oglądać, dopisywać się itp. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: pizza_adoloran 08.06.08, 17:51 racja,pizza,a wlasciwie,to czemu `Serial W LABIRYNCIE -gdzie krecono` jest na forum TV ,a nie `seriale` ? pzdr,K. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: pizza_adoloran 08.06.08, 19:04 karen64 napisała: > racja,pizza,a wlasciwie,to czemu `Serial W LABIRYNCIE -gdzie krecono` jest na > forum TV ,a nie `seriale` ? > pzdr,K. Wstyd się przyznać, ale zakładając wątek jakoś w ogóle nie pomyślałem o forum "seriale". Było dla mnie logiczne, że skoro puszczali to w TV... a zresztą, "W labiryncie" to ponadczasowe zjawisko, o którym się pamięta i którego się nadal pragnie. Nie sądzę, żeby podobny los spotkał obecnie kręcone seriale za paręnaście lat. A w ogóle w tym roku dwudziesta rocznica pierwszych odcinków! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: pizza_adoloran 08.06.08, 19:20 droga telewizjo,zrob nam prezent na 20 rocznice i wydaj nasz pierwszy tasiemiec na DVD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: pizza_adoloran 08.06.08, 19:34 tyle bym chciala,zeby wydali,ze ho ho... np.serial polski `Białe tango`z roku 1981, `Znaki szczegolne` z `Bronislawem Cieslakiem i Joanna Jedryka` z roku 1976,`Punkt widzenia` z B.Lindą z roku 1980. ale sie pocieszam,ze skoro wydali serial `Droga` z W.Gołasem (1973 r.) oraz `Daleko od szosy` (1976 r.),to moze niedlugo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: pizza_adoloran 08.06.08, 20:35 Nie odpisuj sama sobie, bo podbijasz sztucznie wątek, hehe. A tak na poważnie, też bym chciał, tylko musi dużo osób pobombardować TVP mailami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Nowa gosposia Surmaczów klan IP: 62.87.160.* 12.06.08, 13:44 czy się nie mylę, że Mariola grała w "Pierwszej miłości " matkę tego porywacza Majki. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Nowa gosposia Surmaczów klan 12.06.08, 16:05 nie,nie mylisz sie www.filmpolski.pl/fp/index.php/1113291 Odpowiedz Link Zgłoś