Dodaj do ulubionych

Donatka jaka ostra suka

10.06.08, 19:30
widzieliscie jak gadala z knurem?
musze ogladac jutro, chojna wypieprzany z emtrzy to scena godna rownac sie np ze zlotym szczalem:)
Obserwuj wątek
    • karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:36
      a niedlugo jego nowe `m` sie sfajczy i z walizkami przyjedzie na Sadybę :)))
      • Gość: Ja Cała Pati Koti IP: 193.151.50.* 10.06.08, 19:42
        Boże jak ja nie znoszę takich bab. Zero wyrzutów sumienia! Teraz to mi jeszcze
        bardziej przypomina Pati Koti. :D
    • shaolinka Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:50
      Suka i tyle. Przez duże S :)
      • karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:54
        Super duper suka !!!
    • petshopgirl Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:54
      wczoraj Starsza Pani broniła Donatki słowy "ona tyle przeszła"
      niby kurde co? wpakowała się w związek z jakimś recydywistą po którego
      zakończeniu najzwyczajniej w świecie wróciła do Polszy i zaocznie się rozwiodła
      (albo rozwodzi) bez płaczów, jęków, zawodzenia, po stażu jest od razu zastępcą
      dyrektora i jeśli tak jak twierdzi opierała się TG to chyba tylko o motelową ścianę
      • karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:56
        no wiesz,jak moglas ???
        wlasnie mialam pisac o opieraniu sie o sciane,hi hi,pozdrawiam !!!
        • petshopgirl Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 20:08
          bo mnie wnerwiła! i Knorra eufemizmami żonglerka, zamiast przypieprzyć Klan...
          • Gość: taktoja Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 21:55
            A wyobrażacie sobie, kiedy Beatka dowie się o romansie /i ciąży/ z córką
            Rafalskiego? Bo na pewno się dowie. Chyba, że już wie, a ja coś przegapiłam.
    • Gość: melchior Donatunia... IP: 79.175.192.* 11.06.08, 00:01
      www.filmpolski.pl/fp/index.php/1141259
    • Gość: sis Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 00:24
      A ja nie rozumiem dlaczego Donata ma tu byc jedyna winną.
      Ostatecznie to nie ona slubowala wiernosc Beatce. Jerzy stwierdzil
      ze to ona uwiodla Jacka-a na jakiej podstawie? Bo tak lepiej? Ta
      trzecia zawsze winna a mąż biedny i silą do lozka zaciagniety. Tak
      latwiej męzowi wrocic na lono rodziny. Zostal biedaczek
      zmanipulowany i w ogole jest niewinny. O takie myslenie wam chodzi??
      • petshopgirl Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 00:34
        ok, są siebie warci: mało która niewinna radzi uśpić czujność żony "kup jej
        kwiaty, miły drobiazg, no przecież jesteś inteligentnym mężczyzną"

• moleslaw Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 08:20
        sis masz rację "bo do tanga trzeba dwojga"
        • monia515 Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 08:40
          Czy zauważyliście, że Donata jest jakaś okrąglejsza? Buzia pełna i
          filmują ją tylko od pasa w górę. Czy ta aktorka nie jest w ciąży?
          • Gość: tak Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 08:59
            Zdecydowanie pełniejsza!
      • Gość: Ja Re: Donatka jaka ostra suka IP: 193.151.50.* 11.06.08, 09:01
        Gość portalu: sis napisał(a):

> A ja nie rozumiem dlaczego Donata ma tu byc jedyna winną.

Przecież nikt nie twierdzi, że jest ona jedyną winną. Jerzy jak tylko Jacka
        spotka powie mu z pewnością co o nim myśli.
        • Gość: saskia Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.chello.pl 11.06.08, 09:43
          żonatego się nie tyka.
          koniec i kropka.
          • Gość: ewa Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:10
            Gość portalu: saskia napisał(a):

> żonatego się nie tyka.
            > koniec i kropka.

OOooo właśnie , zgadzam się .Chociaż bym się śliniła na widok
            zajebistego faceta a byłby gościem żonatym to takich nie tykam.
            • Gość: Ja Re: Donatka jaka ostra suka IP: 193.151.50.* 11.06.08, 11:28
              Ciekawe czy wywali Jureczka z domu. Z zapowiedzi dzisiejszego odcinka wynika, że
              tak się stanie.
              • lucynasuchecka Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 11:34
                ciekawe gdzie Jureczek zamieszka, vis a vis czy wroci do Eli
                • Gość: Ja Re: Donatka jaka ostra suka IP: 193.151.50.* 11.06.08, 17:23
                  lucynasuchecka napisała:

> ciekawe gdzie Jureczek zamieszka, vis a vis czy wroci do Eli

Tylko nie to! Nie chce żeby znowu byli zgodnym i nudnym małżeństwem. Tak to sie
                  przynajmniej coś dzieje jak Irenka za ścianą.
                  • gweeny Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 17:59
                    no niestety wróci do Eli, wynajmie jakieś mieszkanie i ono się spali
                    więc nie będzie miał wyboru ;]
    • tou Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 11:49
      Jacek to też niezły Skur***. On zawsze kręcił się koło obcych bab i szukał świeżego mięska. A Karolina i jej ciąża? Wcześniej też nie jedna Pani zawróciła mu w głowie. To taki typ człowieka. Donata - owszem. Mogła dać sobie spokój, wiedząc, że ma żonę i dzieci, ale skoro Jackowi najwyraźniej pasował taki układ i lgnął bardziej do Suki niż do Beci, no to cóż....

To Jacuś Trupia Główka jest suką w męskim wydaniu.
      • Gość: Ja Re: Donatka jaka ostra suka IP: 193.151.50.* 11.06.08, 18:22
        Kawał ch... z tego Jacka. Tak przeprasza i mówi, że mu zależy, a potem wpada w
        ramiona Donatki. Takiemu to już tylko kastracja pomoże.
        • gweeny Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 19:22
          a Donatka mu jeszcze powiedziała że może Beacie przejdzie.... :/
          • Gość: gość forum Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:46
            Donata jak Donata, poromansowali sobie z Jackiem, obydwoje są winni
            i wszystko jasne.
            Ale ta elżbieta to już jest chyba zdrowo walnięta. Zięć zdradzał
            przez długi czas jej córkę, z kochanką włóczył się po hotelach po
            całej Europie, a ona z tekstami wyjeżdża, że Jacek taki porządny i
            nie jest jest taki jak inni faceci
            Ale Beata to już chyba konsekwenta będzie. Jaszcze jak dorzucą jej
            wieści o tej małej trollicy, Rafalskiej i ich dziecku, tojuż w ogóle
            bez wahań kopnie TG w tyłek
            • Gość: Lilunia Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 18:25
              Tak, matka Beaty zachowała się idiotycznie, w ten sposob można córkę
              tylko zdołować w wpedzić w kompleks Matki-Polki, która chce zachować
              przy boku męża swoich dzieci, obojętnie jakim kosztem, np. choćby
              miał ją do końca życia upokorzać.
              • Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 12.06.08, 21:03
                No właśnie zachowała się tak, jak powinna się Elżbieta zachować. Bohaterka była
                zawsze za rodziną (wybaczała Jurkowi wszystkie zdrady, a ten i tak na końcu
                kopnął ją w tyłek i zażądał rozwodu-a tu teraz taka wielka przyjaźń-ale to już
                inny temat). Także bym się zdziwiła, gdyby poparła Beatę,która być może gdyby
                wybaczyła zdradę mężowi skończylaby na "stare" lata tak jak jej matka, z
                depresją i żalem.
                • petshopgirl Elżbieta... 12.06.08, 21:14
                  nie widziałam dziś Klanu i z tego co czytam dobrze zrobiłam - zdenerwowałabym
                  się jako i teraz, mecz oglądając

kto jak kto, ale Ela mogłaby choć trochę zrewolucjonizować swoje poglądy :-////
                • Gość: Lilunia Do Anki IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 22:06
                  Ale bohaterowie mogą sie też rozwijać, czyli uczyć się na własnych
                  błędach - więc również wiarygodne byłoby (nawet ze względu na
                  kreację postaci, co, jak sie zdaje, sugerujesz), gdyby Ela wykazała
                  więcej zrozumienia dla stanowczości Beaty.
                  • Gość: Anka Re: Do Anki IP: *.serv-net.pl 12.06.08, 22:48
                    no, ale na błędach własnych to ona się wcale nic nie nauczyła. Przecież jak ją
                    traktował ten Jerzy, nie zapomnę jak ogłosił jej, że chce rozwodu, miała
                    depresję, a teraz traktuje go jak prawdziwego przyjaciela. Jest dla niego taka
                    słodka i sympatyczna, że normalnie szok:(Jestem pewna,że jeszcze będą razem.

Swoją drogą Jacek to niezły kombinator Tutaj łaja się przed żoneczką, że ją
                    kocha itd, a za chwilę w dobrym nastroju obściskuje się z Donatką.

D
            • Gość: truskawka Re: Donatka jaka ostra suka IP: 80.50.4.* 12.06.08, 18:30
              > Ale Beata to już chyba konsekwenta będzie. Jaszcze jak dorzucą jej
              > wieści o tej małej trollicy, Rafalskiej i ich dziecku, tojuż w
              ogóle
              > bez wahań kopnie TG w tyłek

A nie lepiej, żeby stworzyli taką wielka rodzinę: dwóch tatusiów (TG
              i Raf), ewentualnie plus Jakimowicz; kilka mam: Beata, Donata,
              Rafalska, może jeszcze była żona Rafalskiego (kto wie, co się z nią
              stało?), wszystkie dzieci do kupy. Taka trochę kolonia hipisowska.
              • Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 12.06.08, 22:50
                Olaboga, a ten Michał jaki dziś był beznadziejny..i to ma być facet???Chociaż
                Justyny to mi nie żal, bo też była jakaś taka beznadziejna w ich relacjach, te
                jej wieczne pretensje o nic...
                • Gość: linka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 13.06.08, 16:34
                  wczorajszy odc. wymiatał, co Michałkowi się seks nie podobał to od
                  razu bye bye Justyna... zachował się jak totalny palant, zresztą,
                  przecież on nigdy jej zbyt widocznie nie kochał, więc wtf? ;/ niech
                  da se siana i siedzi z Kingą, zresztą, i tak się pewnie zejdą.

a co do Donaci i Jacka-lol, a pamiętacie, że była żona Rafalskiego
                  jest żoną brata Jacka? a Jacuś się zabawiał z Trollem lol ;) niech
                  oni najlepiej wspólną komunę stworzą. nie bardzo widzę przyszłość
                  związku Beaci, ale i tak Jacuś to największy palant z nich
                  wszystkich! i nie Donacia jest jedyna winna, tylko Trupia Główka-
                  jak przepraszał Becie, jak ją obejmował! hehe, a potem go chyba
                  swędział bo już noc z Donatą chciał spędzić. bleah. niech będzie
                  rozwód i masakryczna walka o dzieciaki, sasa, jak u Michała i Kingi
                  kiedyś ;):> can't wait til new season!
                  • Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 13.06.08, 22:00
                    Beatka jest naprawdę fajną kobietką, chyba najbardziej ją lubię z wszystkich
                    bohaterek serialu. Poza tym aktorka Dorotka świetnie odgrywa swą rolę,
                    widzieliscie te emocje, krzyki, jak użalała się Piotrowi?
                    Bardzo bym chciała, aby znalazła sobie porządnego faceta, ale coś czuje, ze
                    będzie z Piotrem, a to jest kolejny nr 3 beznadziejny facet tego serialu (przed
                    nim są tylko:1.Michał 2. Jacuś 3. Jerzy).
                    • karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 13.06.08, 22:03
                      to rola jej życia,naprawdę :D
                      • Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 14.06.08, 14:06
                        No fakt, że rola jej życia, jeśli chodzi o kino i telewizję:)Niemniej jednak
                        bardzo miło oglądać mi jest tę aktorkę, w przeciwieństwie do Oli, której
                        obrażalskich min już nie mogę znieść:(
                        • karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 14.06.08, 15:17
                          to ja juz wole Oleale tylko od przysadzisto-zwalisto-wiecznie naburmuszonej Agi
                          • Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 14.06.08, 21:00
                            hmmm, one obie chyba wdały się w tego wiecznie zrzędzącego i moralizującego
                            tatusia:)
                            • Gość: józeczek Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:01
                              ale umówmy się że trupia główka raczej zbyt posępna jest na jakiegokolwiek męża
                              dla kogokolwiek, chyba, że mu równie ponurą, akuratną i garniturową żonkę
                              spreparują, to może... czy ja wiem...? ale kogo mu na takowa żonkę wyszykować?
                              ta Edytka ( co to do doktorka smoli chlewki) byłaby dla niego jak ta lala...
                              równie drewniana... pyszna parka byłaby....
                              • Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 16.06.08, 00:11
                                No ha, Edytka i Jacuś razem dobraliby się, jak w korcu maku, czemu nie,
                                śmiesznie by było ich posłuchać jak rozmawiają:)Kto wie, może scenarzyści dadzą
                                szansę tej parze?:)
                                • Gość: fanta Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 08:30
                                  najbardziej mi się podoba jak o fikcyjnych bohaterach piszecie ja o "żywych"
                                  ludziach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka