matthias_88 10.06.08, 19:30 widzieliscie jak gadala z knurem? musze ogladac jutro, chojna wypieprzany z emtrzy to scena godna rownac sie np ze zlotym szczalem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:36 a niedlugo jego nowe `m` sie sfajczy i z walizkami przyjedzie na Sadybę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Cała Pati Koti IP: 193.151.50.* 10.06.08, 19:42 Boże jak ja nie znoszę takich bab. Zero wyrzutów sumienia! Teraz to mi jeszcze bardziej przypomina Pati Koti. :D Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:50 Suka i tyle. Przez duże S :) Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:54 wczoraj Starsza Pani broniła Donatki słowy "ona tyle przeszła" niby kurde co? wpakowała się w związek z jakimś recydywistą po którego zakończeniu najzwyczajniej w świecie wróciła do Polszy i zaocznie się rozwiodła (albo rozwodzi) bez płaczów, jęków, zawodzenia, po stażu jest od razu zastępcą dyrektora i jeśli tak jak twierdzi opierała się TG to chyba tylko o motelową ścianę Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 19:56 no wiesz,jak moglas ??? wlasnie mialam pisac o opieraniu sie o sciane,hi hi,pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Donatka jaka ostra suka 10.06.08, 20:08 bo mnie wnerwiła! i Knorra eufemizmami żonglerka, zamiast przypieprzyć Klan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktoja Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 21:55 A wyobrażacie sobie, kiedy Beatka dowie się o romansie /i ciąży/ z córką Rafalskiego? Bo na pewno się dowie. Chyba, że już wie, a ja coś przegapiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melchior Donatunia... IP: 79.175.192.* 11.06.08, 00:01 www.filmpolski.pl/fp/index.php/1141259 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 00:24 A ja nie rozumiem dlaczego Donata ma tu byc jedyna winną. Ostatecznie to nie ona slubowala wiernosc Beatce. Jerzy stwierdzil ze to ona uwiodla Jacka-a na jakiej podstawie? Bo tak lepiej? Ta trzecia zawsze winna a mąż biedny i silą do lozka zaciagniety. Tak latwiej męzowi wrocic na lono rodziny. Zostal biedaczek zmanipulowany i w ogole jest niewinny. O takie myslenie wam chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 00:34 ok, są siebie warci: mało która niewinna radzi uśpić czujność żony "kup jej kwiaty, miły drobiazg, no przecież jesteś inteligentnym mężczyzną" Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 08:20 sis masz rację "bo do tanga trzeba dwojga" Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 08:40 Czy zauważyliście, że Donata jest jakaś okrąglejsza? Buzia pełna i filmują ją tylko od pasa w górę. Czy ta aktorka nie jest w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 08:59 Zdecydowanie pełniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Donatka jaka ostra suka IP: 193.151.50.* 11.06.08, 09:01 Gość portalu: sis napisał(a): > A ja nie rozumiem dlaczego Donata ma tu byc jedyna winną. Przecież nikt nie twierdzi, że jest ona jedyną winną. Jerzy jak tylko Jacka spotka powie mu z pewnością co o nim myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.chello.pl 11.06.08, 09:43 żonatego się nie tyka. koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:10 Gość portalu: saskia napisał(a): > żonatego się nie tyka. > koniec i kropka. OOooo właśnie , zgadzam się .Chociaż bym się śliniła na widok zajebistego faceta a byłby gościem żonatym to takich nie tykam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Donatka jaka ostra suka IP: 193.151.50.* 11.06.08, 11:28 Ciekawe czy wywali Jureczka z domu. Z zapowiedzi dzisiejszego odcinka wynika, że tak się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucynasuchecka Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 11:34 ciekawe gdzie Jureczek zamieszka, vis a vis czy wroci do Eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Donatka jaka ostra suka IP: 193.151.50.* 11.06.08, 17:23 lucynasuchecka napisała: > ciekawe gdzie Jureczek zamieszka, vis a vis czy wroci do Eli Tylko nie to! Nie chce żeby znowu byli zgodnym i nudnym małżeństwem. Tak to sie przynajmniej coś dzieje jak Irenka za ścianą. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 17:59 no niestety wróci do Eli, wynajmie jakieś mieszkanie i ono się spali więc nie będzie miał wyboru ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 11:49 Jacek to też niezły Skur***. On zawsze kręcił się koło obcych bab i szukał świeżego mięska. A Karolina i jej ciąża? Wcześniej też nie jedna Pani zawróciła mu w głowie. To taki typ człowieka. Donata - owszem. Mogła dać sobie spokój, wiedząc, że ma żonę i dzieci, ale skoro Jackowi najwyraźniej pasował taki układ i lgnął bardziej do Suki niż do Beci, no to cóż.... To Jacuś Trupia Główka jest suką w męskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Donatka jaka ostra suka IP: 193.151.50.* 11.06.08, 18:22 Kawał ch... z tego Jacka. Tak przeprasza i mówi, że mu zależy, a potem wpada w ramiona Donatki. Takiemu to już tylko kastracja pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Donatka jaka ostra suka 11.06.08, 19:22 a Donatka mu jeszcze powiedziała że może Beacie przejdzie.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość forum Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:46 Donata jak Donata, poromansowali sobie z Jackiem, obydwoje są winni i wszystko jasne. Ale ta elżbieta to już jest chyba zdrowo walnięta. Zięć zdradzał przez długi czas jej córkę, z kochanką włóczył się po hotelach po całej Europie, a ona z tekstami wyjeżdża, że Jacek taki porządny i nie jest jest taki jak inni faceci Ale Beata to już chyba konsekwenta będzie. Jaszcze jak dorzucą jej wieści o tej małej trollicy, Rafalskiej i ich dziecku, tojuż w ogóle bez wahań kopnie TG w tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilunia Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 18:25 Tak, matka Beaty zachowała się idiotycznie, w ten sposob można córkę tylko zdołować w wpedzić w kompleks Matki-Polki, która chce zachować przy boku męża swoich dzieci, obojętnie jakim kosztem, np. choćby miał ją do końca życia upokorzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 12.06.08, 21:03 No właśnie zachowała się tak, jak powinna się Elżbieta zachować. Bohaterka była zawsze za rodziną (wybaczała Jurkowi wszystkie zdrady, a ten i tak na końcu kopnął ją w tyłek i zażądał rozwodu-a tu teraz taka wielka przyjaźń-ale to już inny temat). Także bym się zdziwiła, gdyby poparła Beatę,która być może gdyby wybaczyła zdradę mężowi skończylaby na "stare" lata tak jak jej matka, z depresją i żalem. Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Elżbieta... 12.06.08, 21:14 nie widziałam dziś Klanu i z tego co czytam dobrze zrobiłam - zdenerwowałabym się jako i teraz, mecz oglądając kto jak kto, ale Ela mogłaby choć trochę zrewolucjonizować swoje poglądy :-//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilunia Do Anki IP: *.magma-net.pl 12.06.08, 22:06 Ale bohaterowie mogą sie też rozwijać, czyli uczyć się na własnych błędach - więc również wiarygodne byłoby (nawet ze względu na kreację postaci, co, jak sie zdaje, sugerujesz), gdyby Ela wykazała więcej zrozumienia dla stanowczości Beaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Do Anki IP: *.serv-net.pl 12.06.08, 22:48 no, ale na błędach własnych to ona się wcale nic nie nauczyła. Przecież jak ją traktował ten Jerzy, nie zapomnę jak ogłosił jej, że chce rozwodu, miała depresję, a teraz traktuje go jak prawdziwego przyjaciela. Jest dla niego taka słodka i sympatyczna, że normalnie szok:(Jestem pewna,że jeszcze będą razem. Swoją drogą Jacek to niezły kombinator Tutaj łaja się przed żoneczką, że ją kocha itd, a za chwilę w dobrym nastroju obściskuje się z Donatką. D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka Re: Donatka jaka ostra suka IP: 80.50.4.* 12.06.08, 18:30 > Ale Beata to już chyba konsekwenta będzie. Jaszcze jak dorzucą jej > wieści o tej małej trollicy, Rafalskiej i ich dziecku, tojuż w ogóle > bez wahań kopnie TG w tyłek A nie lepiej, żeby stworzyli taką wielka rodzinę: dwóch tatusiów (TG i Raf), ewentualnie plus Jakimowicz; kilka mam: Beata, Donata, Rafalska, może jeszcze była żona Rafalskiego (kto wie, co się z nią stało?), wszystkie dzieci do kupy. Taka trochę kolonia hipisowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 12.06.08, 22:50 Olaboga, a ten Michał jaki dziś był beznadziejny..i to ma być facet???Chociaż Justyny to mi nie żal, bo też była jakaś taka beznadziejna w ich relacjach, te jej wieczne pretensje o nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 13.06.08, 16:34 wczorajszy odc. wymiatał, co Michałkowi się seks nie podobał to od razu bye bye Justyna... zachował się jak totalny palant, zresztą, przecież on nigdy jej zbyt widocznie nie kochał, więc wtf? ;/ niech da se siana i siedzi z Kingą, zresztą, i tak się pewnie zejdą. a co do Donaci i Jacka-lol, a pamiętacie, że była żona Rafalskiego jest żoną brata Jacka? a Jacuś się zabawiał z Trollem lol ;) niech oni najlepiej wspólną komunę stworzą. nie bardzo widzę przyszłość związku Beaci, ale i tak Jacuś to największy palant z nich wszystkich! i nie Donacia jest jedyna winna, tylko Trupia Główka- jak przepraszał Becie, jak ją obejmował! hehe, a potem go chyba swędział bo już noc z Donatą chciał spędzić. bleah. niech będzie rozwód i masakryczna walka o dzieciaki, sasa, jak u Michała i Kingi kiedyś ;):> can't wait til new season! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 13.06.08, 22:00 Beatka jest naprawdę fajną kobietką, chyba najbardziej ją lubię z wszystkich bohaterek serialu. Poza tym aktorka Dorotka świetnie odgrywa swą rolę, widzieliscie te emocje, krzyki, jak użalała się Piotrowi? Bardzo bym chciała, aby znalazła sobie porządnego faceta, ale coś czuje, ze będzie z Piotrem, a to jest kolejny nr 3 beznadziejny facet tego serialu (przed nim są tylko:1.Michał 2. Jacuś 3. Jerzy). Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 13.06.08, 22:03 to rola jej życia,naprawdę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 14.06.08, 14:06 No fakt, że rola jej życia, jeśli chodzi o kino i telewizję:)Niemniej jednak bardzo miło oglądać mi jest tę aktorkę, w przeciwieństwie do Oli, której obrażalskich min już nie mogę znieść:( Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Donatka jaka ostra suka 14.06.08, 15:17 to ja juz wole Oleale tylko od przysadzisto-zwalisto-wiecznie naburmuszonej Agi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 14.06.08, 21:00 hmmm, one obie chyba wdały się w tego wiecznie zrzędzącego i moralizującego tatusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józeczek Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:01 ale umówmy się że trupia główka raczej zbyt posępna jest na jakiegokolwiek męża dla kogokolwiek, chyba, że mu równie ponurą, akuratną i garniturową żonkę spreparują, to może... czy ja wiem...? ale kogo mu na takowa żonkę wyszykować? ta Edytka ( co to do doktorka smoli chlewki) byłaby dla niego jak ta lala... równie drewniana... pyszna parka byłaby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.serv-net.pl 16.06.08, 00:11 No ha, Edytka i Jacuś razem dobraliby się, jak w korcu maku, czemu nie, śmiesznie by było ich posłuchać jak rozmawiają:)Kto wie, może scenarzyści dadzą szansę tej parze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: Donatka jaka ostra suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 08:30 najbardziej mi się podoba jak o fikcyjnych bohaterach piszecie ja o "żywych" ludziach... Odpowiedz Link Zgłoś