Gość: lala IP: 81.219.42.* 01.07.08, 17:06 czy ktos wie czy tvn style bedzie powtarzac ten serial? przegapilam ostatni odcinek a chcialabym zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: uwaga faceci 01.07.08, 17:37 Teraz wakacje, a więc sezon ogórkowy w tiwi więc pewnie powtórzą. Nie tylko ostatni odcinek, ale całość :) Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: uwaga faceci 03.07.08, 08:03 Od przyszłego poniedziału albo wtorku, nie pamiętam, TVN będzie nadawał odcinki od 14-tego z pierwszego sezonu. Cały cyrk mam z tym serialem. Nie miałam jeszcze TVN Stylu, więc oglądać zaczęłam w TVN. Raczyli nadać 8 odcinków i zrobili przerwę. Po jakiś trzech miesiącach nadali pięć odcinków. Potem w TVN Style ruszył drugi sezon, gdzie się trochę pogubiłam, ale cóż było robić, obejrzałam. Może teraz uzupełnię braki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimilogica Re: uwaga faceci IP: *.aster.pl 08.07.08, 23:26 Ja też mam cyrk z tym serialem. Wiosną 2007 emitowali pierwszą serię, obejrzałam chyba wszystko, albo prawie wszystko, potem była przerwa i drugiej serii już nie odgladałam tak regularnie. Liczę, że powtórzą od jesieni wszystkie odcinki w przyspieszonym tempie, n.p. codziennie, dwie serie, jedna po drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: uwaga faceci 09.07.08, 23:12 Jutro w TVN od 14-tego odcinka pierwszego sezonu, czyli tam, gdzie po dwóch rzutach przerwano:-) Odpowiedz Link Zgłoś