iza232 15.09.08, 21:27 "Kochanie", "kotku", "Skarbie" - niedobrze mi jak ich oglądam. Poza tym dlaczego oni wszyscy w tych serialach muszą się całować na powitanie i pożegnanie? Nawet obcy z obcym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: Zduńskie - MjM 16.09.08, 08:04 iza232 napisała: > "Kochanie", "kotku", "Skarbie" - niedobrze mi jak ich oglądam. Poza > tym dlaczego oni wszyscy w tych serialach muszą się całować na > powitanie i pożegnanie? Nawet obcy z obcym. Oj tam, Zduńskie zawsze były przesłodzone do potęgi n-tej. Od pierwszego odcinka nawet jak jeszcze nie byli Zduńskimi :) Mnie bardziej denerwuje wątek mamy Majki która wyglada jak jej starsza siostra, a caly ten wątek rodem z brazylijskiej telenoweli Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Zduńskie - MjM 16.09.08, 08:43 Wygląda jak kobieta po 40-tce. A jak ma wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Zduńskie - MjM 16.09.08, 08:52 Dlamnie ten caly wątek jest beznadziejny: matka co to niby umarla, po latach powraca, obserwuje z ukrycia corkę pisze jakieś listy.... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Zduńskie - MjM 16.09.08, 10:20 jak jeszcze nieznane zaginione rodzenstwo sie odnajdzie,jak np. w `Dynastii`,to bedzie dopiero cudnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Zduńskie - MjM 16.09.08, 10:25 Może tak być :)) Za kolejnych 100 odcinków odnajdzie się córka lub syn Lucjana z nieprawego łoża z roszczeniami prawa do majątku :) A będzie się o co upominać skoro Marek taki " biznesmen pełnom gembom" :) się zrobił. Mogła Basia się zapomnieć w młodości, mógł i Lucek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Zduńskie - MjM 16.09.08, 17:13 Hehe :) Marek to niedługo będzie miał 4 gęby do wykarmienia. A nawet 5, skoro Hanusi marzy się jeszcze synek. Ciekawe, że oni się wcale nie martwią jak utrzymają tyle dzieciaków. Pensja Hanki wynosi z 1000 zł, bo nie ma studiów. Marek musi zarabiać z 8 tysiaków. Odpowiedz Link Zgłoś