kubissimo 23.09.08, 22:39 juz za chwileczke, juz za momencik :) a ja bym chcial juz natychmiast ;) zwlaszcza, ze promo 3 sezonu jest takie sobie i nawet nie ma sie czym pozachwycac :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Ugly Betty 3 24.09.08, 21:08 Już jutro :)))) Widziałam to nowe ciacho ;))) Wilhelmino wracaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 3.01 26.09.08, 16:28 jak na poczatek nowego sezonu, to raczej slabo :/ podobala mi sie sekwencja z powrotem Betty do biura, chociaz obficie czerpali z Diabla u Prady ;) i... to wszystko :/ mam nadzieje, ze LiLo nie wejdzie do stalej obsady :/// pe.es nowy chlopiec calkiem calkiem, ale znajac metody tworcow, zaraz sie okaze, ze go nienawidzimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3.01 28.09.08, 17:32 :))))) Wilhelmina i jej psychodeliczny pokój dziecinny. > mam nadzieje, ze LiLo nie wejdzie do stalej obsady :/// Ooo tak,nie trawię jej. I Hilda :((( Uważam,że dziewczyna zasługuje na nieżonatego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: 3.01 IP: *.icpnet.pl 28.09.08, 20:52 Serio? Jak dla mnie odcinek był naprawdę dobry. Aż byłam zdziwiona, bo nie czekałam z utęsknieniem na nowy sezon. Świetnie, że pozbyli się obu adoratorów Betty:) Wilhelmina w świetnej formie, wspaniały chłód w Mode i psychodeliczny pokój dziecka:) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.01 28.09.08, 21:19 Rzeczywiście, pierwszy odcinek bez rewelacji :( Jak na razie 3 sezon zapowiada się nieciekawie :( Póki co nie zapoczątkowali żadnego wątku, który byłby dla mnie mobilizacja do co tygodniowego ściągania odcinków ;) Willy pewnie znów wszystkich (czyli Alexis ;)) wykiwa, Betty będzie od początku budować pozycję w playerze, daniel będzie niańczył syna... Nudy. Nawet nowa "miłość" Betty mnie nie porwała ;) Ale ja chyba już się taka wybredna zrobiłam i liczę na nie wiadomo jakie zwroty akcji :P Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3.01 03.10.08, 11:28 a mnie sie podobalo:) will, i klimat w mode, byl super:) nowy sasiad pyszny.. i mieszkanie urocze;) tylko ten watek tatusia smazacego hamburgery jakos mi nie lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff 3.02? 03.10.08, 18:49 Wiecie co sie dzieje? Nie ma ani torrenta ani na emule... Tak samo z najnowszym ER :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3.02? 04.10.08, 03:03 no nie wiem. ja zamiast betty sciagnalem dwa brzydkie trojany. uwazajcie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: 3.02? 04.10.08, 09:56 no skoro jest to bardzo prosze o przeslanie linka na emaila :) z gory dziekuje bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: 3.02? 04.10.08, 19:59 Doszedlem juz do porzadku z tym odcinkiem i o to moja opinia - o wiele lepszy od premiery sezonu, choc sprowadzenie Daniela z powrotem troche naciagane. Plus za cliffhangerowa koncowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3.02? 05.10.08, 04:37 a skad go macie? jezeli z torrentow, to ja tez poprosze o stosownego linka. na gazetowego maila senkju :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.02? 05.10.08, 22:33 lestat25 napisał: > moze mężulek Hmmm... no nie wiem, to by było zbyt oczywiste ;) Ale z drugiej strony nie przychodzi mi nikt inny do głowy, kto mógłby mieć w tym wypadku (i pewnie też w poronieniu) interes :| Oprócz Mead'ów, ale nie wierzę, że scenarzyści posunęliby się do czegoś takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3.02? 06.10.08, 21:25 Claire Meads? ale wedlug mnie to tez dosyc oczywisty trop. Nie zdziwilbym sie, gdyby nagle objawila sie trzecia sila spiskujaca w redakcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.02? 06.10.08, 21:46 Może to ktoś kto chce zaszkodzić Claire? W końcu po tym co zadeklarowała publicznie na przyjęciu, będzie pierwszą osobą, na którą padną podejrzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3.02? 06.10.08, 21:52 dokladnie :) och, kocham teorie spisku :) ale mam nadzieje, ze Christina przezyla upadek Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.02? 05.10.08, 22:21 Po dość słabym otwarciu sezonu trzeciego... świetny odcinek drugi :D Podobało mi się absolutnie wszystko :D Zwłaszcza końcówka z Marciem ;) Nawet wtórność z "Diabeł ubiera się..." nie popsuła atmosfery. Już nie mogę się doczekać następnego czwartku :) Dobrze widzieć starą, dobrą "Ugly Betty" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3.02? 06.10.08, 13:34 No i Betty kopiąca szczeniaczka ;)))) Najlepiej na śmierci dziecka wyszła by rodzina Daniela ale jakoś mi to do nich nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Mode after hours 07.10.08, 21:36 Dla wszystkich narzekających na zbyt małą ilość scen Marca z Mandy ;) www.youtube.com/watch?v=foCkZW_Objo Jak dla mnie ciekawe, miejscami zabawne :P, ale to nie to samo co ich sceny w Ugly Betty. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 3.03 10.10.08, 17:08 no wreszcie swietny odcinek :) pozachwycam sie pozniej, bo jest czym :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.03 12.10.08, 20:18 Kolejny dobry odcinek - świetne ugly trio ;) Powinno być zdecydowanie więcej takich scen z Betty, Marciem i Amandą. No i końcówka też ostra - to, że Daniel nie będzie ojcem podejrzewałam od początku, ale że Alexis w to wplątają nie przyszło mi do głowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: 3.03 12.10.08, 21:22 Zakonczenie mnie powaliło. Odcinek bardzo fajny oby tak dalej. I ciekawy sposób na odsuniecie na jakis czas Alexis z serilu skoro Rebecca jest w ciązy Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3.03 12.10.08, 21:26 oj, nie wiedzialem o ciazy. znaczy sie Alexis zniknie, ewentualnie bedziemy ja widziec siedzaca za stolem podczas widzen z rodzina :/// Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.03 12.10.08, 21:37 Też nic nie wiedziałam o ciąży. Czyli jednak Alexis posiedzi trochę w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: 3.03 12.10.08, 22:33 film.wp.pl/id,89769,title,Kolejne-bliznieta-w-Hollywood,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 3.04 18.10.08, 11:55 trzy watki: Betty i Gio - tak tak, Gio wrocil :D i jest jeszcze fajniejszy niz kiedys. Scena, w ktorej znajduje ser - cudenko :))) najfajniejszy watek tego odcinka Hilda i Tony - troche pojechali po romansidle, ale tak bardzo lubie Hilde, ze az sie troche przejalem Daniel & co. - w sumie najnudniejsza czesc odcinka. Chociaz przy pozegnaniu Daniela i Alexis prawie prawie zakrecila mi sie lezka ;) w kazdym razie mam nadzieje, ze Gio wrocil na dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3.04 18.10.08, 13:13 Też się cieszę, że Gio wrócił :D Ciekawe czy Tony jeszcze się pojawi w UB, nikt tak pięknie się nie kąpał pod prysznicem jak on ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.04 19.10.08, 10:46 Odcinek bardzo średni. Momentami nawet się nudziłam ;) Dobrze, że nie przedłużali tj ucieczki przed dziadkami dj'a. Ale abstrahując od treści to przyczepię się czegoś innego - co się stało z twarzą Claire??? Aż tak się naciągnęła? Bardzo lubiłam tę aktorkę, a teraz mam wrażenie jakby miała na sobie maskę :( No i twarz Hildy tez wydaje mi się jakaś inna, ale nie kojarzę co konkretnie mi w niej nie pasuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3.04 19.10.08, 10:53 dopiero teraz zauwazylas twarz Claire??? Mnie od poczatku serii drazni jej nowy look :/ no ale w sumie jej twarz i jej sprawa, co z nia zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.04 19.10.08, 12:43 No dokładnie od przedostatniego odcinka. W 1 i 2 nie zwróciłam na to uwagi, wydaje mi się, że miała jeszcze w miarę normalną twarz. No i wiem, że jej sprawa, ale dla mnie jest to nieodżałowana strata ;) bo po prostu lubiłam jej mimikę i grana przez nią postać była dzięki temu bardziej autentyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl angielskie napisy? 18.10.08, 19:59 Znacie jakąś stronę, na której pojawiają się dość szybko angielskie napisy do UB? Do ostatniego, czwartego, odcinka szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć :( Myślałam, że polskie tłumaczenia są dokonywane na podstawie angielskich napisów, ale widzę, że nie doceniłam zdolności tłumacza, który widać robi to ze słuchu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: angielskie napisy? 19.10.08, 23:45 Tu są angielskie napisy do tego odcinka: www.seriessub.com/download12386.php Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 3.05 25.10.08, 08:51 bardzo fajny odcinek :) w sumie podobalo mi sie wszystko. Nawet LiLo (surprise!) ciekawe, czy jakos pociagna watek nowego kolegi Justina. w UK leci serial Beautiful People, ktory jest jakby skrzyzowaniem CUDOWNYCH LAT z watkiem Justina z UB. Byc moze ABC pozazdroscilo BBC? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.05 26.10.08, 22:54 Myślałam, że to będzie ostatni odcinek z Lohan :( A tu takie zakończenie :| Co do Wilhelminy, to nie chce snuć teorii spiskowych ;), ale jej chęć dogadania z sie z Danielem jest tak podejrzana, że nie zdziwię się, jak ta randka była ukartowana byle tylko uśpić jego czujność :P Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla 3x06 01.11.08, 14:08 Niech ta durna blondyna mi zejdzie z oczu bo nie zdzierżę :(( Prawda,że ją niedługo wywalą? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3x06 01.11.08, 14:16 chyba właśnie ten odcinek był jej pożegnaniem na szczęście ;) A co do treści - to mogli by wymysleć coś nowego w relacjach Betty-Daniel, bo to już staje się niedorzeczne - Betty ratowała zarówno jego jak i firmę z różnych opresji, była niejednokrotnie podkupywana przez konkurencję, a mimo to wracała zawsze jak wierny pies i jedyne na co może liczyć, po uratowaniu po raz kolejny tyłka daniela, to wizytówki bez tytułu :| Właściwie za co Lohan dostała swój tytuł? Tylko za imprezowanie i podsunięcie jakiegoś pomysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3x06 03.11.08, 20:41 Obejrzalm jeszcze raz i właściwie nie wiem za co. Tupet,wstawiennictwo Betty,szczęście? Nie podoba mi się ta miła Willy,gdzie jej suczenie? Za to Daniel zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3x06 05.11.08, 16:13 podobal mi sie pomysl na wkrecenie kolegi do firmy :) a sam kolega troche przypomina Daniela Craiga :) i bardzo sie ciesze, ze postac LiLo juz raczej nie wroci :) chociaz fajnie bylo widziec Marka i Mandy w roli outcasts :D myslicie, ze pan z rady miasta bedzie nowym absztyfikantem Hildy? Coach Diaz troche podniosl poprzeczke i nie wiem czy pan sprosta wymaganiom Hildy i milionow widzow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: 3x06 05.11.08, 17:24 Fajnie że nie będzie blond wywłoki. Wątek wyborczy jaki proroczy z frekwencją. A mnie kolega do firmy kojarzy się z Jackiem Poniedziałkiem. A Archie , radny to przecież Ralph Macchio czyli Karate Kid Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3x06 05.11.08, 21:54 No masz rację,wiedziałam,że znam tego ryjka. Może coś z tego wyjdzie (pod warunkiem,że nie jest żonaty). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3x06 06.11.08, 00:34 niestety ominely mnie doznania wynikajace z ogladania Karate Kid. A moze to ja je ominalem? Szerokim lukiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl 3x07 07.11.08, 16:22 Dość smutny odcinek:( Pierwszy raz było mi żal Willy. I Marca. Za to pomysł ze zrobieniem z Amandy Betty współlokatorki genialny :D Mam nadzieję, że potrwa to kilka odcinków :) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3x07 09.11.08, 16:15 Widać,że Willy jest kobietą bardzo samotną.Też mi jej żal. A w tym płaszczu na dachu wyglądała jak nietoperz.Styliści! zmiłujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: 3x07 09.11.08, 19:19 Za to Betty chyba pierwszy raz była ubrana normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: 3x07 10.11.08, 12:21 najpierw "zepsuli" Alexis teraz uczłowieczają Willi co się dzieję. Ja się nie zgadzam !!!!. Jeszcze do tego dojdzie że Betty i Wilhelimna będa sobie z dziubków spijać. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3x07 11.11.08, 10:28 nie beda spijac. Wilhelmina nie raz miala takie chwilowe ocieplenie wizerunku, ale szybko jej przechodzilo :) ale koncowy obrazek z Willy i Betty siedzacymi na dachu z uszka piwa - cudenko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl 3x08 14.11.08, 14:52 Coś ostatnio zbyt smutne te odcinki się robią ;) Na plus: +nowa "miłość" Hildy ;) Nigdy nie byłam zwolenniczką coacha :P +Willy zaczynająca nowe intrygi +trio Betty+Marc+Mandy (chociaż zdecydowanie za krótko razem) +Betty zmieniająca image na bardziej Mode'owy, ale zachowująca swój charakterystyczny styl :D Minus: -Moly i Daniel - mam nadzieję, że scenarzyści nie pokuszą się o rozciągnięcie tego wątku na kilka odcinków, bo za bardzo będzie trącić telenowelą :| -kapelusz Claire ;) -już mnie mocno irytuje brak awansu dla Betty mimo, że prawie w każdym odcinku ratuje magazyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3x08 14.11.08, 21:22 Jeszcze mam pytanie:P Kogo Marc naśladował przekazując Betty "wskazówki" przy zgaszonym świetle??? Od razu nasunął mi się olbrzym z Twin Peaks ale ja mam pod tym względem zboczenie i wątpię, żeby UB w czymkolwiek nawiązywała do TW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: 3x08 IP: *.jmdi.pl 15.11.08, 15:28 jak dla mnie super odcinek szkoda mi marca, ten jego narzeczony calkiem niezly jest :( claire wygladala swietnie :D jakby uciekla z jakiejs bajki watek z danielem i ta babka nuda... jej postac jest bez wyrazu ;p bue Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: 3x08 16.11.08, 23:40 Will wreście zaczyna knuć no i do twarzy jej z bronią :) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3x08 16.11.08, 23:53 Padłam jak zobaczyłam jej strój na polowanie ;) Czy ona miała szpilki? I kiedy Christina urodzi w końcu to dziecko???? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3x08 19.11.08, 11:56 a mi tam sie Molly podoba. na haju po srodkach przeciwbolowych byla przeurocza. Niestety podoba mi sie tez Connor, wiec nie bardzo podoba mi sie fakt, ze Daniel i Wilhelmina beda starali sie ich sklocic. odcinek fajny, ale nie bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl 3x09 21.11.08, 19:35 Najgorszy odcinek UB :( Czegoś tak bezsensownego już dawno nie oglądałam. Nie było żadnego powodu, dla którego Betty miała zrezygnować z Yeti. Tylko dlatego, że Marc coś chlapnął? Nie obchodzi mnie, że i tak się tam dostała dzięki Danielowi (zresztą ten schemat, że Daniel nawala, a potem w jednej z ostatnich scen się rehabilituje, po prostu już nudzi). Zresztą co to zmieniło? Jak miała się dostać niby z powodu swojego pochodzenia to jest be, ale jak jej szef pokombinował, żeby jednak ja przyjęli, to już cacy? Tak się zdenerwowałam, że chyba na jakiś czas dam sobie spokój z Ugly Betty :| Za bardzo to przeżywam :P Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3x09 21.11.08, 21:24 a to ciekawostka pryrodnicza, bo mnie pierwszy raz od dawna ub zaskoczyla, wlasnie dobrym odcinkiem. moze troche milym i uroczym,ale po wszystkich LL, i wiecznie najezonych watkach, byl szalenie przyjemny w odbiorze. marc co raz czesciej mnie zaskakuje, i jest naprawde swietna postacia. pierwszy chyba po 2 czy 3 tego sezonu, ktory obejzalam bez przewijania z nudow do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3x09 22.11.08, 15:56 mi tez sie podobalo, chociaz logika Betty faktycznie zastanawiajaca - punkty za pochodzenie byly zle, ale wstawiennictwo szefa bylo dobre? dziwne. dziwnie dziwne. Poza tym faktycznie ukad Daniela, ktory najpierw cos pieprzy i w ostatniej chwili naprawia, jest troche przesadnie wyeksploatowany :/// z pozytywow - Hilda chyba nigdy nie przestanie mnie zachwycac swoja uroda. PRZEPIEKNA kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3x09 22.11.08, 21:44 hilda przepiekna to jedno,ale kurcze, ona jest nieziemsko zgrabna. a co do betty, ja zrozumialam to tak: jako ze marc i betty z jednej firmy,to ona zapunktowala pochodzeniem. daniel zalatwil ze betty w innej firmie,wiec komisja nie musiala wybierac miedzy doskonalymi kandydatami w postaci marca i betty;> wiec to nie ze on jej zalatwil,tylko on rozwiazal problem:> ale moze czegos niedoslyszalam:> Odpowiedz Link Zgłoś
ola.beauty Re: 3x09 napisy 25.11.08, 19:49 a macie już napisy do 9 odcinka, bo ja szukam i szukam i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla 3x10 02.12.08, 21:01 No co tam w kolejnym odcinku się wydarzyło bo nie mam możliwości obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3x10 03.12.08, 12:34 Uuu,nie wiedziałam. Sprawdziłam i kolejny jutro.Ciekawe dlaczego zrobili dłuższą przerwę między odcinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3x10 03.12.08, 12:36 bo chyba w hameryce jakies swieto dziekczynienia mieli? bo GA tez nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3x10 06.12.08, 17:27 Bardzo mi się podobało jak Claire spoliczkowała Daniela za brudne myśli ;) Wiedziałam,normalnie wiedziałam od początku,że Willy będzie miała syna.Syn oznacza większą władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3x10 06.12.08, 17:59 tak,policzkowanie bylo niezle:) w ogole odcinek calkiem na plus, sezon sie rozkreca (bo poczatki jakos kiepsko mi wchodzily:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: 3x11 IP: *.jmdi.pl 12.12.08, 11:47 czy mi sie wydaje czy w stanach juz sie zaczela przrwa serialowa i na kolejny odcinek UB poczekamy do marca?:( Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3x11 12.12.08, 19:57 Zaczęła się, ale czemu aż do marca? Nowa Betty będzie na początku stycznia :D Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla 3x11 10.01.09, 18:35 No to jedziemy po świątecznej przerwie :) No no ;) Moly i Daniel Willy i Connor I Hilda.Nie rozumie,że Betty ma swoje życie,kłopoty i obowiązki. I stroi fochy bo ta na jej przyjęciu nie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3x11 11.01.09, 14:19 > I Hilda. Nie rozumie,że Betty ma swoje życie,kłopoty i obowiązki. > I stroi fochy bo ta na jej przyjęciu nie może być. mnie najbardziej irytowal ich ojciec, ktory w jednej chwili tlumaczyl Hildzie, ze Betty ma swoja prace i swoje zycie, a za chwile opieprzal Betty, ze nie umie sie poswiecic dla siostry, ktora jest taka dzielna blablablabla. tak bardzo nie lubie tej postaci, ze mam nadzieje, ze scenarzysci uznaja, ze jego czas minal. poza tym watkiem, caly odcinek byl swietny :))) mnie chyba najbardziej urzekla sceka, w ktorej Christina tlumaczy jakiejs kobiecie na przyjeciu sytuacje dziecka, ktore nosi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3x11 11.01.09, 17:11 >>tak bardzo nie lubie tej postaci, ze mam nadzieje, ze scenarzysci >>uznaja, ze jego czas minal. Chyba coś robią w tym kierunku.Patrz:ostatnia scena,wszyscy płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3x11 11.01.09, 22:01 thorgalla napisała: > >>tak bardzo nie lubie tej postaci, ze mam nadzieje, ze scenarzysci > >>uznaja, ze jego czas minal. > Chyba coś robią w tym kierunku.Patrz:ostatnia scena,wszyscy płaczą. No nie , na pewno go nie uśmiercą. Ja akurat tę postać bardzo lubie :) Na początku mnei wkurzał, ale potem zrobił się taki bardziej ciepły :) Odcinek średni. Całe to przesłanie z rodziną na pierwszym miejscu jak dla mnie mocno naciągane. Chyba bardziej się liczy, że Betty pomagała Hildzie wszystko rozkręcić, latała z nią do urzędu, niż to, że mogąc popchnąć do przodu swoja karierę opuściła jedno przyjęcie rodzinne. Zreszta już sama nie wiem:P Odcinek, w którym Betty oddała Marcowi członkostwo w Yetti tylko dlatego, że jej zasugerował powód jej wygranej był takim przegięciem, że mocno sie zdystansowałam do całego serialu :P Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: 3x11 17.01.09, 22:44 Wie ktos co za piosenka leciała w czasie ostatnich scen odcinka? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 3.12 16.01.09, 12:59 ktos ma torrenta? mininova cos klamie w zywe oczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3.12 16.01.09, 13:50 a co torrentow tez nie ma? bo ja rapidowa jestem,i niestety na rapidzie nima:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smolek Re: 3.12 IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.09, 15:35 odcinek będzie dopiero 22.01 ponieważ G.Bush wygłaszał orędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3.12 16.01.09, 21:46 Gość portalu: smolek napisał(a): > odcinek będzie dopiero 22.01 ponieważ G.Bush wygłaszał orędzie. Nie miał kiedy :( Ja chcę mój serial. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3.12 26.01.09, 13:55 ale jest sliczna ;) odcinek nudny (jak kazdy krecacy sie wokol ojca) podobala mi Amanda odkrywajaca Wilhelmine z Connorem oraz sekret Suzuki St. Pierre :) no i autentycznie zrobilo mi sie zal Marka, po tym jak go potraktowala Willie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3.12 26.01.09, 14:17 ee nie. sekret suzuki poraaaazka. kompletnie mi sie to nie podobalo, mark kulacy sie jak zbity pies tez mis ie nie podoba. fajne bylo raz, fajnie bylo drugi ale bez przesady;> ale jest jedno dobre w tym wszystkim,czyli zakochana willie ktora robi sie dla marka mila. tzn fajne urozmaicenie,ale zeby tez za dobra sie nie zrobila:/ cala akcja z opalenizna genialna:D ale watek z ukrywaniem sie wzajemnie dziwny, raczej w zlym tego slowa znaczeniu. w tym odcinku, najbardziej podobala mi sie amanda.. jak zwykle ostatnimi czasy. fajnie sie rozwija i dorasta;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 3.13 10.02.09, 13:18 dobry odcinek :) Umarlem przy Willie tresujacej Marka: Stop! Stay! Good boy. (...) Go, get him boy :))) ale duzo bylo fajnych tekstow szkoda pozegnac Jesse'go. Ale ciekawe, kto go zastapi? :) A Marc i Amanda w jednym mieszkaniu to juz naprawde material na spin offa :) Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: Ugly Betty 3 12.02.09, 19:24 Dużo lepszy polski odpowiednik serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Ugly Betty 3 15.02.09, 21:13 No no no ;) W starym piecu nadal się pali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Ugly Betty 3 23.02.09, 13:11 e tam w starym piecu. Gwiazda odcinka zostala Claire i jej sparing z choinka. cudowne :) poza tym mam wrazenie, ze chyba juz roche jej zszedl botox z twarzy, bo zaczela miec jakas mimike. A jej suknia na przyjecie urodzinowe - cudeńko :) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Ugly Betty 3 23.02.09, 13:46 Claire wygląda bardzo chudo,zgarbiona z wyskubanymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla 3x15 20.02.09, 22:33 Czy tylko ja ten serial oglądam? ;) Christina nareszcie urodziła. I chyba jest kolejna ciąża.Tylko kto jest ojcem? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3x15 03.03.09, 22:18 zajety bylem i dopiero w weekend nadrobilem zalegosci tez sie ciesze, ze Christina urodzila, bo mialem wrazenie, ze jest w tej ciazy od 3 sezonow, co dawaloby lepszy wynik, niz ciaza sloni ;) swoja droga, nie wiesz moze, czy to sie pokrywalo z ciaza aktorki, czy po prostu wymyslili sobie taki mantyk? ;) rozmowa Marka z Wilhelmina w samochodzie mnie zabila :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 3.16 03.03.09, 22:22 jak na komediowy serial to troche smutno sie tu zrobilo :/ ja tam najbardziej zaluje... Connora ;) strasznie fajny byl, a do tego mial zachwycajacy akcent - jakies sugestie skad ten akcent? co do Molly, to czuje sie wkrecony, bo bylem pewien, ze Molly jest w ciazy i co najwyzej okaze sie, ze z zaawansowania ciazy bedzie wynikalo, ze to dziecko Connora, a tu taki zonk. Amanda z lusterkiem - zachwycajaca I need to know that you know what you're wearing. :D martwi mnie wizja powrotu tematu Henry'ego :/ ja tam zatwierdzam Matta i nie chce juz tamtej sieroty w okularkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szade Re: 3.16 IP: 91.198.15.* 04.03.09, 09:25 Ja bym chciała żeby Gio wrócił:))) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: 3.16 04.03.09, 10:31 Dzięki Connorowi imo serial odżył. A oni go usunęli :| I już nudzi mnie to ciągłe dowalanie przez scenarzystów Willy, jeśli chodzi o jej związki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3.16 04.03.09, 11:38 no ale umowmy sie, ze Willie w trybie ZAKOFFANA jest niestrawna ;) swoja droga ladnie to rozegrala z Connorem (chociaz on zagral skuteczniej) a do tego na lotnisku wygladala oblednie :) zreszta ten odciek przypomnial mi jak bardzo lubie jej postac i w ogole Vanesse Williams :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szade Re: 3.16 IP: 91.198.15.* 04.03.09, 12:39 A co się stało z Connorem? jeszcze nie oglądałam 16 a jestem bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3.16 04.03.09, 14:52 Ja obejrzałam i 15 i 16 :( 1.Jak Henry wróci to ja przestanę oglądać ten serial :( 2.Też lubię Connora,jest taki męski,akcent też świetny (poszukam o nim wiadomości), 3.Scenarzyści pastwią się nad Danielem,wydawałoby się,że znalazł kobietę na resztę życia a tu ... cholera. 4.Czy mi się wydaje czy dziecko Willy nie ma imienia? 5.Nic nie wiem o faktycznej ciąży Christiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkok Re: 3.16 IP: *.jmdi.pl 04.03.09, 23:56 z tego co pamietam to dziecko willy nazywa sie William ,a ten aktor ma jak dla mnie typowy szkocki akcent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lplp Re: Ugly Betty 3 IP: *.jmdi.pl 05.03.09, 00:04 www.filmweb.pl/o89723/Grant+Bowler Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Ugly Betty 3 05.03.09, 09:32 Nowozelanczyk.Bardziej mi na Brytyjczyka pasował. Akcent w filmie można zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 3x17 08.03.09, 01:21 co robic, kryzys... ;) niestety odcinek taki sobie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3x17 08.03.09, 08:22 e tam, odcinek zly nie byl:) ale inna sprawa ze smetnie ostatnio jakos, i ckliwie.. a gdzie sie podziala narzeczona tatusia? bo jakos jej nie bylo zupelnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla 3x18 14.03.09, 09:54 Uuuuuuuuuuuuuuu Willy stojąca na łóżku Chyba zmienię orientację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: 3x18 14.03.09, 11:52 hihi;D ale generalnie odcinek kiepskawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia 3x19 - The Sex Issue 20.03.09, 15:31 Fajny odcinek, jak sam tytuł wskazuje głównie o seksie ;D Wy też mysleliście, że chłopak Betty jest prawiczkiem? A on w drugą stronę.. ;D Amandra, Marc i Betty - świetna ekipa ;D Niezły był ten pan niania ;D Aa zapomniałabym o Hildzie i jej kłótni z Blondi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 3x19 - The Sex Issue 20.03.09, 19:04 > Niezły był ten pan niania ;D Zgadzam się,niezłe ciacho.Ale chyba ślepy albo gej bo odmówił Willy ;)))) (chyba mam obsesję na jej punkcje) > Aa zapomniałabym o Hildzie i jej kłótni z Blondi ;) Też z niej agentka.Nie była zainteresowana radnym dopóki blondyna się nie pojawiła.Ot przewrotność kobiecej natury. Już w poprzednim odcinku widać,że aktorka jest w ciąży. > Wy też mysleliście, że chłopak Betty jest prawiczkiem? A on w > drugą stronę.. ;D A nie wygląda na takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 18 & 19 21.03.09, 14:59 bo dopiero dzis obejrzalem obydwa - padl mi dysk mialem kilka dni bez kompa, netu i sensu zycia ;) 18 strasznie slaby :/ jak dla mnie przeszarzowali z Wilhelmina i IMO to nie bylo zabawne. Do tego kompletnie nie rozumiem jednej rzeczy - czy to Marc wydal Wilhelmine na pastwe Suzuki St. Pierre? W sumie nikt inny nie mial dostepu do tych wszystkich danych (np. o migdalach i wodzie). Troche dziwne i malo prawdopodobne :/ na oslode Christine Baranski na drugim planie. strasznie ja lubie (ostatnio cudownie zagrala matke Leonarda w Big Bang Theory) 19 duzo lepszy Betty wyszkolona przez Marca i Amande byla prawie uwodzicielska (nie liczac potrzasania wlosami, ktore jej nie wyszlo). W kazdym razie poszlo jej lepiej niz z jedzeniem lodow z klaty Henry'ego ;) no i prawie ladnie wygladala :) wyklad Amandy o 6 zmyslach przecudowny :) pan Manny Poppins faktycznie cudowny, chociaz komentarz Willie o obsesji na punkcie Taya Diggsa bardzo mnie rozbawil i w sumie czar prysl :))) niemniej forma zwolnienia go byla w 100% w stylu Wilhelminy i chyba jeszcze cudowniejsza niz zwolnienie dziewczyny w sandalkach 2 odcinki temu :) ehhh, wiecie ze juz tylko 3 odcinki tej serii? :( Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 3.20 09.05.09, 01:14 zrobili taka wielka przerwe, ze az zapomnialem o Betty i przegapilem jej powrot. Ale jak widze, nie ja jeden ;) odcinek przyzwoity, ale tez nie rzucajacy na kolana. Podobala mi sie scena z podchodami w biurze, Hilda i jej jajko "Faberż" oraz bardzo fajne otwarcie z metrem, autobusem i limuzyna, niemniej jak zwykle wygrala Amanda i jej: I feel so violated, and not in a good way. :) szkoda, ze juz robia podchody pod odejscie Christiny. Bedzie mi jej brakowac :/// * * * w sumie mam na dysku 3.21, ale chyba zostawie sobie na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś