sercisko 25.11.08, 22:59 Ale się wściekłam... Niby wszystko ładnie pięknie, ale takie zakończenie dali, że sama nie wiem, czy Waszakowie zginęli, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melapela2 No wiesz.... 25.11.08, 23:52 ... morderca wszedł do ich domu, a "morderca na zlecenie" zawsze wykonuje zadanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: No wiesz.... 26.11.08, 09:37 I seria była do rzeczy, II do niczego, a reżyser i cały TVN otworzyli sobie furtkę do III serii. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.p6 Re: No wiesz.... 26.11.08, 11:59 zgadzam się z maciejką nie mogłam się doczekać kiedy się II seria zakończy - oglądałam z przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Twarzą w twarz 26.11.08, 13:02 ... w II serii spadło na twarz własnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sercisko Re: Twarzą w twarz 26.11.08, 19:53 II seria byłaby nieudana, gdyby nie postać Majora ;) Dla niego warto było to oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: Twarzą w twarz 27.11.08, 14:51 A to się już skończyło? Bogudzięki! Tak niewiarygodnej "sensacji" dawno nie widziano. Ten pułkownik z Leśnej Góry miał pluton słuzbowych zabójców. I nie bał się, że któryś go sypnie. A ten uciekinier z Bulionerów, co chwila miał nowe auto. I to niezłe wypasy. Kiedyś wystarczyło w serialu pokazać puszkę piwa i kenty (takie fajki) i już był "zachodni". Niestety dzisiaj jest troche trudniej, ale żeby aż tak? Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Twarzą w twarz 28.11.08, 08:54 ja myślałem, że w temacie pt. serial kryminalno-sensacyjny nic głupszego niż prison break już się nie da zrobić, ale zapomniałem, że "polak potrafi". Odpowiedz Link Zgłoś